- dle toho jestli bude šusplech v komaxu či z plexi 

- dle toho jestli bude šusplech v komaxu či z plexi 

ale jinak je to opravdu suprová ptákovina...Když bys ho viděl, tak bys možná i ty na to hleděl jak tele na vrata. Přeci jen tohle se nevidí každý den 

mě se to jen líbí
já nikdy nic nedělal žárovým zinkem jen galvanickým.
kdybych šel do takovýho sajgonu, tak po pozinku vezmu 240 lamelák do vrtačky a budu jezdit po styčné ploše tak dlouho dokud ho nenaruším na tolik, abych ho mohl dát na motor.
byl na to pěkný pohled...jen těch sraček kolem dokola než to tam můžu dát je poněkud moc

nechám vyrobit kartry převodovky s plexiskla
...když sem ho viděl, tak jsem nevěděl jestli se mám smát...borec z toho měl nesmírnou radost...a já na to čuměl jak spadlej z višně...tohle by mě nenapadlo...měl jsem se ho zeptat jestli bude dávat do pozinku i kliku

dávat ho na soustruh a stáhnout tu mikro vrstvu?...si ten dotyčný co by mi to dělal bude ťukat na čelo.

já dole třebas nemám ani ten krycí plech, takže občas bych ho aji po sehnutí možná i viděl v barvě

a tak se mi ta myšlenka čisťoučkého lesklého setrváku aji líbí
ale když bych se na to zvrhle vrhnul, tak bych musel něco udělat s tou plochou...lamelu ojebat nechci a představa, že k vůli pozinku si ojebu lamelu a pak jí budu měnit se mi teda nechce...ale ta představa mě láká

, ale nikdy jsem to u někoho ještě neviděl, aby někdo dal setrvák do pozinku....v pozinku byl i věnec...