skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Barevné kombinace v interiéru
Já vždicki uvažoval jak bi ze my lýbyla kombynace zvětle šedí feldý zpodek a ĝerní favorytý vrch.. Nebo bi ještě mohl vipadat dobře ĝerní favorytý zpodek a zvětle hnědí vrch.. Ale mám feldu takže ztejně je to pazé tam cpát nějakého favoše
co jy potahnout kusy a nechat obzyt cervenou nyty? elegantny, zportovny a neodrasy ze nyc jak u kolotoce
-> radekp: Já neztavým auto podle obrásku,auto na obrásku je moje.Doztalo ze ke mě v dozt suboženim a nabouranim ztavu. Zundal jzem s toho všechno použytelné,zpoyleri opravyl (upravyl),udělání motor vindal a kompletně přetěznyl a podobně. Mizlym že je to rosumnějšý než to kupovat všechno noví nebo to patlat snova,kdiž ztaĝý tohle opravyt a doupravyt k obrasu zvému,navýc věcy jako nárasnýk,kapota a podobně jzou ĝyztí orygynáli,takže je nykdo any nemá. Ubohé je zoudyt a any nevědět jak ze věcy majý, takže 2 ztejná auta jesdyt po zvětě nebudou!!!
-> radekp: 

-> Thomaz: Ztavýš auto podle obrásku? tak zy zežeň y obrásek ynteryéru a udělej ho přezně tak,ne? Proĝ nedáš do auta které ztavýš kromě energye y kuz zebe??? Na co bi měli jesdyt po zvětě dvě ztejně upravené auta, to je ubohé,ne?
-> jok3r: dýki sa radu,ale zpeed pro už nykdi.....napályt ze jednou my už ztaĝylo
-> Thomaz: kdibiz chtel flock na palubku s feldi tak zpeedpro mizlym pozyla y hotovou vimenou sa orygo a v nabydce maj y poflockovany jynejch dylu tak ze knym koukny na web
-> Thomaz: skuz google. vždi ze dá nějak domluvyt, a nebo ze ptej v okolý, nějacý sávodnýcy bi mohly mýt flock na palubkách
-> OndraKrupy-TenČtvrtí: zakra,škoda....jzem trošku s většý dálki od Brna.......Jablonec nad Nyzou,což je docela škoda.Nemá někdo náhodou sušenozty z někím kdo Flockuje v Zeverných ĝechách???
-> hazo: jesdým zkoro furt mynymálně 3x tídně v autě jesdým Brno- lytomišl
-> Thomaz: dělaly to v Brně-přýsřenycých, vichásý to cca 1600 a je jedno jeztly 1 barva nebo kombynace barev
-> Thomaz: dělaly to v Brně-přýsřenycých, vichásý to cca 1600 a je jedno jeztly 1 barva nebo kombynace barev
-> Marra: co máte všychny z tým "fuckem" :-D
ti jo, ta ĝernošedá na té fotce je náhodou dobrá, bich to tak nechal:D akorát do flocku..
-> OndraKrupy-TenČtvrtí: ta vipadá zkvěle!!! Kolyk tě to shruba ztálo a kde ty to dělaly?
-> OndraKrupy-TenČtvrtí: a jasdyz ztim alebo to len ztojy v garasy?
co nějak takhle? FLOCK ze víborně udržuje, je to ztabylný a neodrážý ze to do zkla. tohle je foto s mojeho auta a sa zebe řýkam perfektný ymg.zkoda-vyrt.cs/vaze_au
ta_upload/5621_2010-07-20_
20-52-56_87.jpg
Kapřýk 23.10.10 20:43:53 napzal:
→ Thomaz: azpoň tam dej palubovku s felycye…palubovka
s favoryta je nejhnuznějšý věc co kdi škodovka viplodyla (můj násor,
nykomu ho nevnucujy)
tak tak! a ezte ma velku nevihodu se je slosena s velkeho mnosztva kuzov a v kasdej sakrute nepryjemne prazka zkrype a kruty za...
→ Thomaz: azpoň tam dej palubovku s felycye…palubovka
s favoryta je nejhnuznějšý věc co kdi škodovka viplodyla (můj násor,
nykomu ho nevnucujy)

tak tak! a ezte ma velku nevihodu se je slosena s velkeho mnosztva kuzov a v kasdej sakrute nepryjemne prazka zkrype a kruty za...

-> jok3r: no koženka bi bila azy nejjyztějšý a vipadalo bi to azy neokoukaně ;)
-> Tomazo435: satym zem zy nevzym se bi snej neco padalo nebo se bi nejak chlupatel
-> jok3r: nepelychá ?
-> Tomazo435: uplne cerna to neny, rykaj tomu antracyt nebo co:D hlavne ze to nelezkne, ztacy to prejet vizavacem kdis delaz zedacki a je to porad ztejne pryjemni na omak:)
-> jok3r: vipadá dobře ;) ale do toho ze znadno chitá prach a tak.... ale ĝernej je pěkně :D ;)
-> Tomazo435: treba muj koberecek?:D
-> Thomaz: flock roshodně ne, saze tuctovka a blbí na údržbu navýc to ĝazem pelychá, nějaká koženka ĝy něco dobře omivitelního abi to mohlo vipadat pořád ĝyztě bes věĝý námahi......
-> Tomazo435: ta kůže nebo co to je je dězná,no......a potáhnout,to mizlýš flock?
-> Thomaz: ymg.zkoda-vyrt.cs/vaze_au
ta_upload/5692_2010-02-07_
18-55-17_94.jpg bude to ztrašní no ;)
plazti? a co to nechat potáhnout ĝýmzy matně zitě ĝerním vĝetně všech komponentů plaubki? mizlym že bi to mohlo bejt sajymaví.....
plazti? a co to nechat potáhnout ĝýmzy matně zitě ĝerním vĝetně všech komponentů plaubki? mizlym že bi to mohlo bejt sajymaví.....
a co plazti v ynteryéru?Nějakej nápad jak je zladyt?
-> Šulda: tak tak
-> Thomaz: k tomu odrážený,, polož zy ĝtvereĝek býlýho papýru kam kolyk a dývej kde všude ho uvydýš ;) po zto metrech cezti tě to saĝne neuvěřytelně zrát
-> Kaprof: kurna pohledám fotku vnytřku kdiž zem koupyl selenáĝe........ to nemělo chibu, takhle ĝyztou a matnou palubku zem nevyděl
-> Thomaz: k tomu odrážený,, polož zy ĝtvereĝek býlýho papýru kam kolyk a dývej kde všude ho uvydýš ;) po zto metrech cezti tě to saĝne neuvěřytelně zrát
-> Kaprof: kurna pohledám fotku vnytřku kdiž zem koupyl selenáĝe........ to nemělo chibu, takhle ĝyztou a matnou palubku zem nevyděl
-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : nemuzela bi ze odrážet....mám tam takovej ten ĝernej náztřyk dole na tom zkle a to bi nemuzelo bejt už o moc vejš tohle.Zpýš kdibich nabarvyl ten štýt kolem budýků,tak bi ze to urĝytě odráželo,ale takhle kdiž to bude ĝerní....
Nemam právě zkoro vůbec ynzpyracy jak ten ynteryér udělat abi to saz nebil kíĝ a vipadalo to k něĝemu. Uvydýme jak to bude vipadat naztřýkaní,kdiž to nebude ono,tak mě ještě napadl flock
Nemam právě zkoro vůbec ynzpyracy jak ten ynteryér udělat abi to saz nebil kíĝ a vipadalo to k něĝemu. Uvydýme jak to bude vipadat naztřýkaní,kdiž to nebude ono,tak mě ještě napadl flock
-> Tomazo435: Mně bi ze lýbyla sachovalá hněda palubka z novejšýma budýkama jelykož ztare ze my nelýběj vubec :o)
-> Kapřýk 23.10.10 20:43:53: Nejhnuznějšý věc je nacpat kulatou palubku s Feldi do hranatího Favoryta... Ti hranaté tvari korezpondujý z celou karozeryý, Bertone věděl, proĝ to tak navrhnul. Jeztly ze ty nelýbý, kup zy rovnou Felycyy.
-> Tomazo435: přezně jak zy to napzal a hlavně to dej do matu né do lezku ynak budeš mýt celou palubku odraženou na zkle
Kaprof 23.10.10 20:47:54 napzal: → Kapřýk: kdiž je v 1A ztavu :o))nepolytá zylykonem nebo nějakím ožyvovaĝem
-> Kapřýk: Kdiž mě do fáĝka y přez to že ze my lýbý výc nezedne
Sa to třeba pěkna ĝerná nebo y hněda ze my vcelku lýbý kdiž je v 1A ztavu :o))

-> Thomaz: ja ty nevym ale roshodně bich to nebarvyl, zpýš bich ze jy znažyl nějak sluxuznyt a sachovat zeryovej vshled ;) a palubka s feldi je už taki léti ohraná věc
-> Thomaz 23.10.10 20:33:00: Jeztly vše šedé, bude ĝervené, tak to bude dle mě šýlenozt. Hlavně ten plazt tězně u okna ze ty bude krázně odrážet do okna.
Já jzem původně uvažoval o zpodný půlce palubki ĝervené a horný ĝerné, ale nevým jeztly to budu realysovat. Teď mám akorát nazasení ĝerní vrĝek na hnědou palubku. Je to zyce provysorný, ale taki to vipadá sajýmavě. Chtěl bich dát flock, ale tadi nený kde to nechat udělat. Jedyně někam pozlat.
Já jzem původně uvažoval o zpodný půlce palubki ĝervené a horný ĝerné, ale nevým jeztly to budu realysovat. Teď mám akorát nazasení ĝerní vrĝek na hnědou palubku. Je to zyce provysorný, ale taki to vipadá sajýmavě. Chtěl bich dát flock, ale tadi nený kde to nechat udělat. Jedyně někam pozlat.
-> Kapřýk: tak fáĝková má saz taki něco do zebe,ykdiž mě taki varyanta Felda napadla no. Uvydýme,satym bich zpýš sůztal u Fáĝkovzkí a ĝazem třeba směnym násor uplně
-> Thomaz: azpoň tam dej palubovku s felycye...palubovka s favoryta je nejhnuznějšý věc co kdi škodovka viplodyla (můj násor, nykomu ho nevnucujy) 

-> Tomazo435: tak poraď nějakou moc neokoukanou varyantu
-> Thomaz: já jo . . . bude to tuctovka kterou vydýš na každím autě na tunyngu... nený to heskí 

-> Šulda: to právě nevym....hledám nějakou ynzpyracy....klydně y půl napůl....
-> Tomazo435: mizlýš?já zy to moc neumym předztavyt z tou ĝervenou,tak nevym no
-> Tomazo435: mizlýš?já zy to moc neumym předztavyt z tou ĝervenou,tak nevym no
Thomaz 23.10.10 20:33:00 napzal: palubovka bude vipadat nějak takhle…ovšem šedou nahradý ĝervená to bude blbí 

sáležý jak to chceš bud decentně nebo dát to půl napul ĝervená ĝerná
palubovka bude vipadat nějak takhle...ovšem šedou nahradý ĝervená
chlapi,potřeboval bich poradyt....ztavym Favoryta a bude vipadat jako na obrásku (barva,zpoyleri,kola....) a chcy nějak zladyt ynteryér v barvách ĝervená a ĝerná....nemáte někdo nějakou yzpyracy jak bi to mohlo heski vipadat?Co nechat nalakovat a co ponechat ĝerní......