skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Úprava hlavy pro ventily favorit
-> chadimav: dělá se to strojně viz. stroj, zabrušovánáí je pouze finiš operace.
-> chadimav: řekl bych, že jsi udělal sedlo(a) mimo osu dříku.
Tak jsem tam dostal ventily ale mám problém s jejich zabrousenim vůči sedlům, pořád mám netěsnosti. Beru to jemnou pastou a začalo mi to žrát ventily, vydřeli se podle sedla a to na to netlačím. Nevím co dělám špatně. Dík
Sedla se dělají na jednoúčelových strojích k této akci určené, aby byly přesné, správně tvarově aerodynamické a těsnili :
Ve videu moje maličkost :D
Nějakými frézami bez speciální hlavy na kloubu která je středěná karbidovým trnem v vodítku se to přesně udělat nedá, bohužel.
Pozor si dej na zbytečně velké kanály ... mnohdy větší kanál vůbec nemusí znamenat větší výkon, ale naopak
Ve videu moje maličkost :D
Nějakými frézami bez speciální hlavy na kloubu která je středěná karbidovým trnem v vodítku se to přesně udělat nedá, bohužel.
Pozor si dej na zbytečně velké kanály ... mnohdy větší kanál vůbec nemusí znamenat větší výkon, ale naopak

Udělal jsem přípravek, srovnal na hodinky, kanály slicovany, dolesteny ruční bruskou
Pustil jsem se do úpravy hlavy 120 Ls, motor budu krmit Weber 40 dcoe, vačka 280/280. Proto chci zvětšit i ventily, sání výfuk 30-34, kanály pod ventily jsem rozfrezoval na 27-31. Ještě mi chybí udělat sedla. Jsem rád za názory případné rady na co si dát pozor