mereni stechiometrickeho pomeru/lambda

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 17.06.2006 do 19.06.2006, založil/a Štěpán
řadit dle data
00:14:02
19.06.2006
Tom
-> Štěpán: No, kdybys měl někoho kdo by ti vymyslel tu elektroniku, tak mám jeden budík navíc.1
23:53:09
18.06.2006
Štěpán
-> Tom: dekuji Ti Tome,no zarizeni je to super,cena take bomba:-) No nejak to vymyslim:-)
09:03:53
18.06.2006
Tom
Takhle vypadá rozdíl v měření mezi širokopásmovou a obyš.

www.plxdevices.com/M-Seri es-Controllers/NB_WB_Gauge _Demo.wmv
00:27:52
18.06.2006
Tom
-> Štěpán: Čau ladiči1

Tenhle měřák ti moc nepomůže protože měří skokově, na ladění a přesnější kontrolu potřebuješ širokopásmovou lambdu. Doporučuju od PLX model M-250 kterej mám já, ale počítej že stakový zařízení něco stojí.

Viz. www.plxdevices.com/online store_domestic.htm
17:04:00
17.06.2006
PeterP136
Ten af30 nic moc.

ALe v cechach dostat merak bohatosti aj s cidlom za 14tKc len netusim uz na ktorej stranke to bolo. Nie je to plnpohodnotny analyzator vyfukovych plynov skor taka pomocka pri ladeni motorov. Dolezite je ze obsahuje sirokorozsahovu lambdu.

KLasicke lambdy ti povedia len bohata alebo chudobna a podla striedy sa to da pripadne odhadnut ale u karburatorov ziadnu striedu nemas.

Nenapisal si co mas za afto a anaco to potrebujes takze neviem viac poradit.

Ak to chces na balenie bab tak si radsej kup motorku :), ak na to aby ta za ajzdy otravovalo viac blikatok tak si kup blikajuci privesok :), ak na to aby si videl ze nieco nie je v poriadku tak sa da spravit ledkovy meracik (pripadne nejaky budik prerobit na voltmeter) a pripojit bud na lambdu co uz v aute mas alebo si spravis pripravok do vyfuku kam umiestnis vlastnu lambdu. AKurat je tam trosku problem s vyhrievanim neviem ako to bastlici riesia ale tusim je potrebne sledovat odpor vyhrievacieho telesa.
14:52:20
17.06.2006
Fén
Jediné o čem vím je tohle, ale je to trochu daleko. 8

www.racetep.com/halmeter. html

www.twminduction.com/Halm eter/Halmeter-FR.html
14:42:33
17.06.2006
Max
no myslim si,že jeslti chceš něco takového zrealizovat,bude dobré využít signálu ze zabudované lambdy. Pak jen patřičný převodník a je to :-)

jestli se dělají budíky přímo na tohle nevím
09:17:33
17.06.2006
Štěpán
Nevite nekdo kde by se dal sehnat budik na mereni obsahu kysliku ve vyfukovych plynech?Pripadne zda se tyto budiky dodavaji s cidlem,nebo se napojuji a meri napeti z lambda sondy ve voze jiz zabudovane?Dekuji moc za tipy :-) Potrebuji to zjistit pri jizde a mit to na ocich a nechce se mi nic vymyslet :-)
Extreme Tyres