T-pisty

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 26.11.2007 do 30.11.2007, založil/a enfant
řadit dle data
20:48:24
30.11.2007
Gemini
ako pise Saky, su aj ine sposoby ako dostat vykon...... Hlava a dobra vacka
21:17:43
27.11.2007
Saky
uprava hlavy je to jedno z nejdulezitejsich co prinasi vykon tady bych zacal.. proste upravena hlava ti prida vic nez neupravena s 77mm pistama.. jinak k tem pistum dulezite je co je to za pisty jake jsou k tomu vlozky atd.. jinymi slovy ksou pisty kvalitni s kvalitnima silnejma vlozkama a jsou pisty ktere stoji za nic s prebrousenejma seriovejma vlozkama.. druha kombinace prinese vic starosti nez radosti.. dalsi vec je cena.. ja dneska osobne davam prednost seriovemu vrtani a klice z fabky objem je 1,4 a kdyz by se nahodou neco podelalo tak se seriovym pistem neni vubec zadnej problem.se shanenim atd.. jinak jestli muzu radit zacni hlavou a hlavne kvalitni vackou a pak vymejslej dalsi veci.. jinak z toho co sem videl a mel moznost vyzkouset tak 77ky pisty sem snad jeste nevidel na tlusty vlozky a do vybrousenejch bych ja nesel.. a kdyz uz bych chtel zvysovat i vrtani tak bych sel do 78tek.. ale je to dost penez navic..
15:43:04
27.11.2007
enfant
Auto je primarne urceno na vikendove jezdeni. Tzn. skodovka je pro me milacek (jinak bych se ji uz davno zbavil :) ). Jezdit denne do prace s timto autem opravdu nehrozi. Chtel sem se preptat zda budu muset nejak zasadne upravit hlavu. A vykon??
08:44:37
27.11.2007
TUNER
Pokud to auto máš na normální ježdění tak to nekupuj....
21:49:22
26.11.2007
petr s
-> enfant: Polož si otázku proč se toho zbavuje a kdo je výrobce pístů
21:41:24
26.11.2007
enfant
Mam moznost koupit T-pisty vrtani 77mm jete asi 500 km s novejma krouzkama. Chtel bych je zabudovat do motoru favorit. Zajimalo by me co musim predelat na motoru a jestli to ma vyznam (o kolik se mi zvysi vykon, kolik kilometru ta sranda vydrzi). Soubezne s tim chci dat vacku 280 stupnu (jeste je tam stocenej setrvak, abych nezapomnnel) . Predem diky za kazdej nazor, ktery mi pomuze a objasni tajemstvi.
Extreme Tyres