skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá jména, co jste slyšeli...
prohledat
786 příspěvků (zobrazeno 551 až 600) od 14.03.2010 do 04.06.2024, založil/a Borin - Král tuzerů
Róbert Strašivták - oprava mobilnych telefónov... 

-> rsvancara:

Michal Kouřil - měření emisí STK Zadina :-)
jednou v práci jsem rušil auto a pán se jmenoval Pečo Dezider, jaké byl barvy asi vydedukujete

Radek Prkno - zamecnictvi
Byl u mě v práci obchodní zástupce jední Hulínské strojírny. Jmenoval se Ladislav Blabla. Mám i vizitku.
-> ondie:
já to pozbíral různě po netu ... setřáslo dost velkej smíchovej úspěch :D .. jako třebas Finská posádka Hülmihö Ökölen & Stig Pohlavsson
já to pozbíral různě po netu ... setřáslo dost velkej smíchovej úspěch :D .. jako třebas Finská posádka Hülmihö Ökölen & Stig Pohlavsson

-> Minik03: Předpokládám řečka. Měli jsme v práci kolegyni Dorothea Sanxaridu. A na vojně domovník byl Christos Stavjanis.
-> Jakub M.: ...tohle sem čet kdysi v nějakým Maximu a hodně sme se nasmáli..
Mahoradatam a de Zabura y Zameňe sou nejvíc
Mahoradatam a de Zabura y Zameňe sou nejvíc

známého známá se jmenuje Varvara Tradosová
Slovenský vrchař Koloman Mandák a Italský závodník GT Andrea Piccini

-> Jakub M.: to mi připomíná - zpěvák Tommy Posser z kapely Du Ven Bleijt
ale už to tady asi je
ale už to tady asi je
-> Jakub M.: to máš teda samý lepší kamarády

-> Jakub M.:

Stojan Jakotič, Maho Jakobič z Chorvatska,
Tadeusz Perececki, Lech Serepecki z Polska
Itzik Ušmukles z Izraele,
Mayu Yakoyama z Japonska,
Hoň Si Ho z Koreje,
Isabella de Zabura y Zameňe ze Španělska,
Giovanni Seredovanni, Ricardo Chcaldorini-Capalotto z Itálie,
Iliescu Posraldescu z Rumunska,
Šáh Munato z Iránu,
Věra Michalahovna z Ruska,
Mr. Dalby z Anglie,
Indíra Mahoradatam z Indie,
Naštván Kulemaházy z Maďarska,
Horst Furtmustahl z Německa,
Stig Pohlavsson ze Švédska,
Mikka Naomaakmäkki, Oma Kalamuho-Mahomäkki z Finska,
Jaan Sudhooven, Henrik deVenshooven z Holandska,
Syfilidis Tomukles z Řecka,
Sunj Chuy Vtchay z Číny,
Zdeněk Zezdisral z České republiky
Tadeusz Perececki, Lech Serepecki z Polska
Itzik Ušmukles z Izraele,
Mayu Yakoyama z Japonska,
Hoň Si Ho z Koreje,
Isabella de Zabura y Zameňe ze Španělska,
Giovanni Seredovanni, Ricardo Chcaldorini-Capalotto z Itálie,
Iliescu Posraldescu z Rumunska,
Šáh Munato z Iránu,
Věra Michalahovna z Ruska,
Mr. Dalby z Anglie,
Indíra Mahoradatam z Indie,
Naštván Kulemaházy z Maďarska,
Horst Furtmustahl z Německa,
Stig Pohlavsson ze Švédska,
Mikka Naomaakmäkki, Oma Kalamuho-Mahomäkki z Finska,
Jaan Sudhooven, Henrik deVenshooven z Holandska,
Syfilidis Tomukles z Řecka,
Sunj Chuy Vtchay z Číny,
Zdeněk Zezdisral z České republiky
u nas chlapi co robia u lesov: Žabka, Medveď, Poduška, Baran, a este dake: Kvak, Straka, Slávik, Murko...
-> Mr_Kubas: já bych mu asi říkal normálně sráči

-> Pavel P..: Nene, Vojta 
-> Matthes, záškodník z TechWebu 05.09.10 22:24:36: Netvrdim, že je zajímavý, jen jsem si ho spojil s tím co psal Syny

-> Matthes, záškodník z TechWebu 05.09.10 22:24:36: Netvrdim, že je zajímavý, jen jsem si ho spojil s tím co psal Syny

-> Mr_Kubas: Pana Takace tady zna snad kazdej ne?
Osobne mi neprijde zvlastni.

-> Mr_Kubas: Tomáš?

-> Syny: To já znám kluka jménem Takáč, ale řikáme mu Kakáč 

Tak prave jsem se setkal se jmenem Martin Kakáč - to je jmeno za trest tyjo 

-> Karlos (WIO46): s takovým jménem by se v některých krajích nebo náboženstvích ani nevdala.
-> James1991: Každopádně vrchol debility by bylo, kdyby pan Protrhlý dal dceři jméno Blanka.

Nám vyprávěl učitel, že má jednu studentku a ta se jmenuje Benzová. To jo, jenže křestní jméno bylo Mercedes..
Včera mi vyprávěla kamarádka která je zdravotní sestra, že maj na dveřích do ordinace velkej nápis neklepat. a Zrovna pacientovy brala vzorek krve když někde hlasitě zaklepal na dveře, tak to dodělala a po dvou minutách odevřela dveře a v prázdné čekárně stál jen jeden člověk. Tak se ho zeptala: Vy jste klepal? A on: Ne, já jsem Píša. Ona: Tak si počkej te a zavřela dveře a myslela si cosi o píčích. Když ho za pět minut volala do ordinace tak ji to ujelo a povídá: Tak pojďte vy Píčo.
-> Mr_Kubas: S testovinama 

-> Luky.: Hmmm Rajská.... 

Kamarád se jmenuje Lahoda a jeho přítelkyně je Rajská. Když by se za něj vdala a nechala si obě příjmení, jak je dnes módní ve světě celebrit, byla by Rajská Lahoda 

Mě jméno Řezníček taky nepřijde nijak zvláštní nebo zajímavé, ale jsem na něj tak trochu alergickej, u jednoho jsem totiž dělal a to byl zmrd všech zmrdů... tak proto. Se vždycky vosypu, když si vzpomenu...
Řezníček dělal u nás na gymplu tělocvikáře a němčináře, ale nepřijde mi to jméno nijak zvláštní..
-> Syny: voni ho k 1.9. vyhodili 

-> Habřík: u nás je zubař Řezníček
-> Karlos (WIO46): Koukám Pražák, tak to pokukuješ po VŠE, co? 

-> Mr_Kubas: Uvidíme jak se to vše vyvrbí no. Ale proč ne.
-> Karlos (WIO46): Áha, míříš na nějakou VŠ ekonomicky zaměřenou?
-> Mr_Kubas: Obchodní akademie.

Stejne zatim jednoznacne vede Vendelin Celer, kteryho sem davel Vetef 

-> Habřík: jezdis darovat z jablonyho az ? to bych se na to :) ja se byl ve ctvrtek plazit 

Známá Má Pohřební službu ... Jmenuje se Řezníčková :-) Správná ženská :-) a když jsem byl posledně darovat krev (minulý pátek) tk mě prohlížel v nemocnici v UO sám Pan primář Řezníček :-) a příbuzní nejsou :-)
a rodinu Píčů znám také :-) jejich dcera musela studovaT až v HK díky jménu....
a rodinu Píčů znám také :-) jejich dcera musela studovaT až v HK díky jménu....
-> Karlos (WIO46): Student kuchař? 

-> Mr_Kubas: Já jsem prosím pěkně študentík.

-> Karlos (WIO46): To děláš někde v restauraci ne 

Nevim jestli je to zajímavé ale znám Kostelníka, Hovězáka, Hrušku, Vokurku, Cibulkovou (dost lidí od jídla no
)

kamarád je Libor Hoblík, nebo Lukáš Holubek, Honza Anděl, Honza Koš, na střední mě učila paní Řezáčová nebo pan Král, rodina z mamčiny strany je to samý Jedlička, no je toho moc, na íc si asi nevzpomenu
Teď jsem v databázi našel :
Šereda a Grill
Jinak znám :
Buk, Pátek, Fetík, Drahokoupil, Leinweber (zvaný lejno), Nasadil, v jedné třídě Scháněl a Schovanec, Wimmr (dej mi lízátko)
.
Šereda a Grill
Jinak znám :
Buk, Pátek, Fetík, Drahokoupil, Leinweber (zvaný lejno), Nasadil, v jedné třídě Scháněl a Schovanec, Wimmr (dej mi lízátko)

-> Gryzly:

Ředitelka jednoho DDM se jmenuje Jana Valová a jelikož je silnější postavy, svobodná bezdětná, byla přejmenována na Vanu Jalovou.