skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá jména, co jste slyšeli...
prohledat
786 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 14.03.2010 do 04.06.2024, založil/a Borin - Král tuzerů
-> King 24.07.21 18:10:58: Asi bych se tedy být jím nestěhoval do SR a ČR. 

-> David29: Jedna pani v kanceláři v Německu kam chodim 1x za měsíc s papírováním ma prijmeni Fuck..
-> isti: Ani u nas se cukajicim koutkum nevyhne

Včera som videl v HU tv reportáž s bývalím bankovým lupičom ktorý má už 51 rokov a jeho manželka čaká dieťa.Rozhodnutie pre meno novorodenca nechal na manželku a ona vybrala meno Magor
V maďarčine to nič neznamená ale v slovenčine je to trošku úsmevné.

-> moucan - zrušená registrace 17.07.21 09:34:34: A bylo to skutečně jméno? Nebyla to třeba příchuť na zabijačkové hody a do laborky se to jen zatoulalo? 

Babička dělávala v laborce na Vinohradech ... doteď pravidelně vypráví jak jí tam na rozbor přišla krev se jmenovkou Jasmín Prase. 

Dnes pan Blinkal. 
Super musí být situace, kdy se ho někdo zeptá např.:
"kdopak jste?".
A on odpoví:
"já jsem Blinkal".

Super musí být situace, kdy se ho někdo zeptá např.:
"kdopak jste?".
A on odpoví:
"já jsem Blinkal".

-> Matthes, záškodník z TechWebu 22.05.21 17:09:50: A co teprve tuten pán. 
www.prijmeni.cz/L%C3%ADza l

www.prijmeni.cz/L%C3%ADza l
Mě u jednoho zákazníka udivilo jméno údržbáře, pana Šťourače 

-> U-Geen: Ale lidi už to zapoměli :)
-> rsvancara: detail :) teda ja nevim, pro me byl odkopanej uz pred volbama
A mě zase jeden volič Zemana psal, že volil Miloše proto, aby se veřejně totálně odkopal :) No a Miloš to zvádl na jedničku. To se s sebou vzal celou ČR je už podružné až marginální :)
-> vhml 20.04.21 08:49:18: Takhle voliči těch šmejdů uvažují.
-> palinator 20.04.21 08:42:38: to mi připomíná, kterak kolega tvrdil, že volil Zemana, protože umře, bude státní smutek a bude na to den volna z práce

-> vhml:
Piráty nechci, ty by během vlády změnily dabéry v Simpsonovejch.
Piráty nechci, ty by během vlády změnily dabéry v Simpsonovejch.

-> palinator 20.04.21 08:36:18: Na druhou zas plno lidí bude volit piráty, jen proto aby nevyhrál Bureš 

Jinak prej se lidi spodních vrstev chystaj volit Babiše jen proto, aby nevyhrály, resp. nesestavovaly vládu ty 2 koalice. Já je teda nechci taky, ale jestli to bude mít další 4 roky Babiš, tak i já řikám Bůh s námi.
A myslim že to ani sám Babiš už nechce, po tom, co si nadrobil.

-> Jirik_Tuňák1983:
Ten bude mít na podzim těžkou volbu.

Ten bude mít na podzim těžkou volbu.

Jsem teď v nemocnici v čekárně. Lidi se tady musí hlásit na recepci. Před chvílí přišel jeden chlap a nahlásil jméno Andrej Bartoš. 
To si musel vymyslet a nebo nevím.

To si musel vymyslet a nebo nevím.

Kolega se jmenuje Husák.
Kdykoliv ho mám jmenovat, vypadne ze mě Beneš
Kdykoliv ho mám jmenovat, vypadne ze mě Beneš
To mi pripomina pani Kolackovou, ktera sefuje jedny pekarne/cukrarne :-D
-> Jirik_Tuňák1983:
"Kunda Cement Museum " - jako to nejde projít kolem takový budovy nepochcat se smíchy

Na základě jednoho článku na hovínkách.cz. 
www.google.com/search?sou rce=hp&...

-> Tomaso435 18.11.20 17:48:53: To víš, majetek Andreje Babiše :)
-> bouchy: ono to po mě chce peníze
www.idnes.cz/onadnes/.../
nemoci-cisla-zdravi-lide.A
200925_145526_zdravi_rik?z
droj=top To sedlo
Super nomen omen

paní Kozibrátková, péče o zákazníky 

-> vhml: Presne - Džejár Jůink :-)
-> vhml: John Ross
-> King 20.09.19 13:23:14: Přepokládám že Džejár je fonetický přepis zkratky J.R. ? Nebo jak se ten týpek vlastně jmenoval? Mě bylo tehdy tak 5
-> Jirik_Tuňák1983: To je jeste v pohode, ale v dobach, kdy sel u nas v TV poprve Dallas, tak se jedna rasisticka matrikarka sverila tisku, ze se rodice dozadovali zapsani krestniho jmena “Džejár “ 

Teď jsem viděl chvilku v TV. Kdo uhádne co jsou zač? 
Carmen Kotlárová, Ésteban Stojka, Gejza Stojka, Elvíra Stojková. Samozřejmě nesmím zapomenout na děti: Esmeraldu, Jasona, Jennifer, Arnolda, Romea.

Carmen Kotlárová, Ésteban Stojka, Gejza Stojka, Elvíra Stojková. Samozřejmě nesmím zapomenout na děti: Esmeraldu, Jasona, Jennifer, Arnolda, Romea.

"Andrea Vyškrabková" 

Od rána v rádiu mleli furt něco o reklamě na aviváž a on to nakonec saponát není. 
www.idnes.cz/revue/.../ry tmus-patrik-vrbovsky-jasmi na-alagic-vrbovska-syn-san el.A190710_083054_lidicky_ sub

www.idnes.cz/revue/.../ry tmus-patrik-vrbovsky-jasmi na-alagic-vrbovska-syn-san el.A190710_083054_lidicky_ sub
-> Syny:
Mozna jsem tu historku uz vypravel, ale jeden muj znamej kdysi myl v Emerice nadobi v restauraci. Jednou po zaviracce jeste sedeli v lokale a popijeli, zazvonil telefon, tak to jeho sef vzal a volala znamyho manzelka. Telefon byl nastennej, tak s tim nemoh nikam odejit, takze jeho kolezi neco slyseli. A manzelka mu sdelovala asi nejaky horky novinky z rodny vesnice a znamej na to nekolikrat reagoval: “Fajt, jo?!” A kdyz ukoncil drahej hovor a vratil se do kolektivu, sklidil potlesk :-) Prej, ze je hustej, kdyz nekolikrat behem hovoru vyfakuje starou! :-)

-> Syny: