Stačí se ho třeba zeptat, jestli můžeš na plné čáře přejdet traktor. Vysype úplný blbosti.. odkazuje se na paragraf 17, ale píše o věcech, co tam vůbec nejsou
16:37:21 20.11.2025
Sita
A kdyby si slo vsadit, kdo v testu ze silnicniho (nebo jakyhokoliv jinyho) zakona ziska vic bodu, jestli David nebo GPT, tak bych vyhral
-> David29:
Fact checking je u čehokoliv, co dělá, bezpodmínečnou nutností. A taky je dobrý umět ty prompty správně psát.
A třetí věc - placená verze funguje mnohem lépe.
13:33:15 20.11.2025
David29
-> palinator: Nevím co co jde a jaké je znění zákona, ale rád bych podotknul, že GPT je úplně tragickej právník.
Dost často to lidi používaj ohledně silničního zákona a mele to úplný kraviny - ne jednou jsem dotyčným psal, at místo GPT si ten zákon přečtou, nebo at si zkusí dohledat ten zákon, na který je GPT odkazuje
To si tak přes ChatGPT vycucáš z prdele znění zákona, kterej od roku 2001 neexistuje a neexistuje žádná právní úprava, která by vyvěšování cizích vlajek řešila, ale našilidi už jdou na barikády a nejradši by celou opozici popravili.
Když někdo upozorní na to, že Rajchl lže, dostane akorát čočku že to je zákon nezajímá, že tam ty vlajky prostě nemaj co dělat. Takže návrat lidových soudů. Tomu už se nemůžu ani smát, protože na tom nic k smíchu není.
P.S.: když jsem se na ChatGPT dotazoval na totéž, žádnou takovouhle volovinu mi nenapsal.
Na me ted pred volbama zacalo na FB skakat hafo clanku o pruzkumech a nevim co vsecko. Tvl ale normalne jsem si dneska zakazal koukat na ty komentare - v ramci zachovani dusevniho zdravi. Budu doufat, ze 3/4 z toho vseho jsou jen trolici fake profily, protoze jestli ne, tak je to tady fakt uz ztraceny
15:18:52 26.06.2025
vhml
-> stepan 26.06.25 15:03:27: mě tůhle jeden vysvětloval jak je elektro auto úplně v prdeli v účiností na dálnici, kde spotřeba raketově roste, kdežto jeho tdi žere furt svejch 5,5 A nějak si nechtěl nechat vysvětlit kde je ten rozdíl
15:03:27 26.06.2025
stepan
-> vhml: Nevadí, dezoláti ti vysvětlí, že ještě dřív byl benzín za 3kč litr, takže je teď stejně hrozně drahej.