skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nordschleife
-> Luky: Třeba do něčeho modrýho? Jezdily v tom nějaké dvě slečny 

-> kpt.Budha: tak holt příště no. Historie ukazuje že jezdím ob jednu akci, takže už jsem na řadě
Navíc po víkendu potřebuju sednout pro změnu do něčeho červenýho

Navíc po víkendu potřebuju sednout pro změnu do něčeho červenýho

První posádka už je doma, kdo nejel, prohloupil 

-> saskyn2 06.09.20 10:30:29: Do českýho právního řádu to bylo normálně překlopený ministerstvem dopravy, jakou přesnou první formu (vyhláška? nařízení vlády?) to má netuším, ale to asi není podstatné - rozhodně to má právní sílu dostatečnou aby byla pojišťovna bez šance. Lze to dohledat na webu ministerstva.
A s tím zbytkem taky souhlas, pojištovně která by zařízla někoho proti interpretaci ministerstva by asi zákazníci do budoucna moc nevěřili - já určitě ne.
A s tím zbytkem taky souhlas, pojištovně která by zařízla někoho proti interpretaci ministerstva by asi zákazníci do budoucna moc nevěřili - já určitě ne.
-> dragon_cb_cz: Já si teda nemyslím že to je zákon, ale jen nějaká vyhláška EU(ale nedohledával jsem) Ale souhlas, pojištovna s tím problém mít nebude, měli by po zveřejnění z ostudy kabát a to jim za ty drobný nestojí. Mimochodem kolegovi pár let zpátky proplatili škodu na autě úplně bez stk-asi se toho vůbec nevšimli.
-> Luky 04.09.20 14:45:01: Naopak, pojišťovny začaly "odklad" dávat ještě dřív než s tím přišlo ministerstvo.
Každopádně platnost tý TK je prostě prodloužená podle zákona a chtěl bych vidět, na základě čeho by se pojišťovna chtěla kroutit. Prostě je platná, podmínka uvedená v zákoně pro krácení plnění tudíž není splněná a pojišťovna má smůlu...
Každopádně platnost tý TK je prostě prodloužená podle zákona a chtěl bych vidět, na základě čeho by se pojišťovna chtěla kroutit. Prostě je platná, podmínka uvedená v zákoně pro krácení plnění tudíž není splněná a pojišťovna má smůlu...
Je to tu boží, ta atmosféra se ani nedá popsat.
Tak nakonec projeto. Byl mega provoz, takže na hodně místech prodáno a pouštěno. Čas 11:22 ale užili jsem si to.
-> kpt.Budha: měla by být uznána, ale po zkušenostech do nás jsme TK na všem kvůli buzeraci dodělali (představa, že se dohaduju s polízej :/)
-> Luky: Tak to by bylo fér. On to tedy není náš nápad, ale předpis EU, takže by to teoreticky mělo nějak platit globálně, ale dohaduj se pak s nimi, když tě zastaví, že jedeš eRkem 200 bez technické, že 

-> kpt.Budha: aha, to nevím.
BTW teď jsem někde četl, že tahle covid prodloužená technická je u nás ok v případě kontroly, ale že to prý pojišťovny při nehodě neuznávají a berou to jako že ji máš propadlou. Což se mi teda zdá jako kravina, ale nezkoumal jsem to
BTW teď jsem někde četl, že tahle covid prodloužená technická je u nás ok v případě kontroly, ale že to prý pojišťovny při nehodě neuznávají a berou to jako že ji máš propadlou. Což se mi teda zdá jako kravina, ale nezkoumal jsem to
-> Luky: Když já mám Covidovou technickou / netechnickou, takže nevím, jak by se to v zahraničí líbilo 

Na otočku - takže předpokládám že erkem? 

-> kpt.Budha 04.09.20 11:50:46: Jasný chápu 

-> Tuner#2: Já už prostě v pondělí nemůžu absentovat 

-> kpt.Budha 04.09.20 11:10:16: JJ už psal Honza, že jedeš "na otočku" tak paráda 

-> Tuner#2: To je na mě?
Já ano.

-> Milan 136: Dobrý. Tak nejpomalejší nebudeme. 

-> Luky 02.09.20 07:16:20: to máš z toho, že jezdíš pomalu
My měli teď na Příbrami problém, že nám taky hořely brzdy v prvních průjezdech. Tak jsme na druhou rundu strategicky zrychlili a byl pokoj 

Já si tam v 2014 taky dal kolečko tažnou Mazdou. Brzdy shořely ještě před Flugplatz 

-> Eidy: 

-> Tuner#2: To si povíme v neděli večer, ju? 

-> Eidy 01.09.20 22:10:13: ne, ne, ne nepojedu tam, potřebuju aby nás to dovezlo ještě domů 

-> Eidy: já mam tenhle týden práci, ale od příštího máme volněji a chtěl jsem si NS udělat jako rozlučku :))). Ale tenhle víkend už nejsem schopen stihnout, leda ještě ten následující :D.
-> kamikaze: No tak super. Aspoň budou 2 auta. Teda když nepočítám ještě Matěje s Cuprou.
To jsem zvědavej, za kolik to dá Honza s Octou. Když už ji protáhnul v Mostě...
To jsem zvědavej, za kolik to dá Honza s Octou. Když už ji protáhnul v Mostě...

-> m8rinek: Woe, to nejde, to jsou Běšiny. Tam se svezu na eRZetě. 

-> MVM 01.09.20 21:54:13: JJ vím, byl jsem tam před pár roky také. Díky za info.
Chtěl jsem muzeum Porsche, ale mají pondělí volno
Chtěl jsem muzeum Porsche, ale mají pondělí volno

-> Tuner#2 - zrušená registrace 01.09.20 20:42:56: Tam se určitě stavte. Jezdim kolem po A6 kazdy rok od 2005 a v tom muzeu jsme byli víckrát. Akorat se casto tvorily fronty na TU144 a Concorde..
Opatreni v Nemecku jsou klasika rousky rozestupy, netvorit hloucky, vetsi akce nebo arealy maji Covidsecurity a ti usmernuji a napominaji lidi.. Navstevnici musi vyplnit formulář s udaji o osobě a oni ten uschovaji 4tydny. Jinak asi nic zvlastniho.

Opatreni v Nemecku jsou klasika rousky rozestupy, netvorit hloucky, vetsi akce nebo arealy maji Covidsecurity a ti usmernuji a napominaji lidi.. Navstevnici musi vyplnit formulář s udaji o osobě a oni ten uschovaji 4tydny. Jinak asi nic zvlastniho.
-> Eidy: Já mám naladěno, ale jel bych až následující víkend. Takže jsem asi mimo hru 

Máte vysledované opatření v Německu? Benziny/restaurace/volný pohyb venku?
Cestou zpět by jsem chtěl zavítat sem: sinsheim.technik-museum.d e/en/corona
Dokáže mě někdo přeložit co vše je omezeno?
Otevřeno mají i pondělí? Píšou 365dní v roce, ale kdyby někdo na něco narazil.
Cestou zpět by jsem chtěl zavítat sem: sinsheim.technik-museum.d e/en/corona
Dokáže mě někdo přeložit co vše je omezeno?
Otevřeno mají i pondělí? Píšou 365dní v roce, ale kdyby někdo na něco narazil.

-> Eidy: Prej se přidávám 

Tak jak to tu vypadá? Přidá se ještě někdo?
-> Eidy 16.08.20 22:53:22: Já bych rád, ale jsou jiný starosti letos ....
Že bych vzal RS Kodiaqa? Když má ten sedmimístný rekord 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 16.08.20 23:25:01: jedno závaží už má 

-> Eidy 16.08.20 22:53:22: kdyz na hura - co ted o vikendu? To mam jeste volno.
Pak mam dalsi víkend bez zavodu 22. Listopadu
Pak mam dalsi víkend bez zavodu 22. Listopadu

-> Eidy 16.08.20 22:53:22: jak jsem říkal, závaží budu dělat velmi rád. 

-> Luky: Ono to jde udělat narychlo. Ale ne ve 12 autech jako posledně.
A na druhou stranu i ta příprava je taková příjemná záležitost.

-> Eidy:
Já ne, termín se mi nehodí. Ale chválím, zrovna dneska jsem říkal havlíkovi že na virtu se z Nordschleife vždycky dělá kovbojka na půl roku, přitom normální lidi se prostě seberou a jedou tam, třeba i několikrát za sezónu. A hle ty jsi nás slyšel?

Já ne, termín se mi nehodí. Ale chválím, zrovna dneska jsem říkal havlíkovi že na virtu se z Nordschleife vždycky dělá kovbojka na půl roku, přitom normální lidi se prostě seberou a jedou tam, třeba i několikrát za sezónu. A hle ty jsi nás slyšel?

Vždycky takovýhle akce začínáme řešit v zimě s půlročním předstihem, ale tentokrát se bude jednat hurá akci. Pokud bude hezky nebo aspoň slušný počasí, tak mám v plánu vyrazit první zářijový víkend do Německa až někam k Belgickým hranicím. Prý tam mají pěkně pokroucenej asfalt někde v horách.
Někteří mají rozbitý auta, jiní zase kolena, ale jel by ještě někdo? V sobotu ráno tam, stihnout večerní jízdu, pojezdit v neděli a v pondělí ráno domů.

-> MVM: 

-> Luky 17.07.20 08:48:42: Ještě že to nebylo 909..