skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Amatérské závody do vrchu
Papír o měření zatím co vím tak po nikom nechtěl. Jel jsem naposledy loni a neresilo se skoro nic kromě toho tlumice výfuku
-> Rudy130: Takže na ověřeném měření Šíma nebazíruje? Od doby, co je tohle pravidlo, jsem ještě nejel...je teda fakt, že výbavu mi nekontrolovali nikdy...
Jde tam hlavně oto mít aspoň nějaký tlumič výfuku.
-> Rudy130: To sem tam něco četl no. Bych tak řekl že ten můj "L/A" vejfuk je o trochu hlučnější než serie. 

Papír nepotřebuješ ale jen plus mínus vědět hluk auta a uvést jej do přihlášky. V propozicich je uvedena maximální hodnota tuším 90 decibelů tak sem vždycky uvedl hodnotu o něco menší a bylo.
-> radekp: Ahá, takže bez papíru z měření sem v zadku jo?
-> ochoda: Není problém jet pouze jeden den víkendu, jeden závod v roce. Jediná nevýhoda občasného závodění je mít změřený hluk výfuku v Plumlově, Konici, nebo v Olomouci předem.
Vše lze najít v propozicích.
Vše lze najít v propozicích.
-> ochoda: to asi budu urcite pojizdnej...
-> Sejki: Vpoho.
Možná bych ukecal i kámoša se 106. ...Kdy budeš mít ready auto? To co bych chtěl jet je tuším v září.

-> ochoda: to neni tak hrozny ne? radsi vemu plato kdyby se jeden z nas nevratil po ose :-D
-> Sejki: Na simasprint? Okey, ale nejbližší kopec co se jede je od nás asi 90km. 

-> ochoda: tak to zjisti a pak dej vedet... pridam se... pokud zas nepujdu nekomu na svatbu 

-> Rudy130: Díky. Práve sem to tam četl ty požadavky a tak. Je nějaký problém s registrací nebo tak, pokud budu chtět jet za celý rok jen jeden závod?
Www.simasprint.com Tam se může bez rámu atd. Jezdivam to taky a je to i za přijatelné peníze.
-> Sejki: To jezdim taky často. JEn to prostě nemůžeš brát protisměrem apod...
-> ochoda: každej den ustecka 21 

Trochu obnovíme staříka. Je tu někdo kdo jezdí amatérský vrchy v podstatě na "seriovým" autě? Tzn. bez rámu, bezp. nádrže atd...
Hodím to sem
Jedete někdo zítra na vrchy na Novou Živohošť? Ať už závodit nebo na kukandu

Jedete někdo zítra na vrchy na Novou Živohošť? Ať už závodit nebo na kukandu

-> eresman: jels?