skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pohofest 2016 1.-3. 7. 2016
prohledat
685 příspěvků (zobrazeno 151 až 200) od 19.11.2015 do 14.10.2016, založil/a OndraKrupi
-> aspetras: nevim, auto si ze me dela vylozene prdel... hadici sem sehnal v mototechne, mel dve na sklade... pak jsem jel domu pro mladyho ze pojedem a v pulce cesty konec, motor zacal kuckat a nic, takze domu potupne na lane, cestou jsem zkousel na ctyrku nechal sem to dobu a nic... doma sem to zatlacil na dvorek a nastartoval, motor sel normalne 

-> Sejki - zrušená registrace 02.07.16 07:38:42: dá se nahradit i hadicí koupenou v metráži img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/.../6495_2010-02
-16_11-10-30_20.jpg
-> Sejki: Copak? Nějaká hadice, nebo ta poloosa?
Jsem 15km od baráku a auto nejede, čekám na odtah...
-> Sejki: na druhou stranu bych mel strach jet tak daleko v aute na kterym se vyskytujou takovy zavady. Ale tobe zas odvaha nechybi :-D nevim kolik z tech gum si menil, ale je jich tam dost ktery se muzou po tech posrat. Ja menil na zeleny vsechny krome hadic k topeni, nektery nevypadaly moc zdrave.
-> Sejki: celej tejden kvuli tomu litas abys tam mohl jet, a ted se ptas jestli ma cenu tam jen v poledne? To si se s tim teda nemusel srat vis to?
sou votazky fakt

Tak jsem sehnal hadici, ted ji jedu vymenit ale prijedem tam az kolem 12, ma to jeste cenu tam jezdit?
Tak bohuzel neprijedu, pres noc si to skodovka rozmyslela a rano me odmenila kaluzi pod autem, tece propojovaci hadice nadrze ta spodni... shanim ji, ale zatim se mi nedari... kdybych ji sehnal tak prijedu alespon odpoledne...
Já zapomel prezout...
-> Vojťas: na předek Dunlopky a na zadek ORka?:-)
Na Škodovku a Spartaka bude zítra teplo mohu na sraz dorazit třeba Fabii,nebo je sraz jenom na 742?
Kudy se do toho arealu vjizdi? Koukal jsem na streetview a nic jsem nenasel :-D
koukám na fotky a ten kemp začíná bejt nějakej malej to 

Mam nekomu neco brat? Jestli jo tak se pripomente...
Zitra prijedu tak na 10hod, driv to nestihnu... :/
S kámošem z Mejta razíme tak v 17:00. 

-> Jumbo: na tu chvilku s tim mojim oslíkem se spokojim s vip u samči :D
-> Jumbo: už razíííím

Nejlepsi mista zatim jeste volna, tak spechejte, kdo driv prijde...
-> mirecek.666: tohle mě zaplať pánbůh nečeká
.Naházím věci,sednu do auta a jedu

-> Mantrabeach: to já budu muset taky, ale doskládat to:-)
-> Tuner#2: to už seš teda blízko
.To abych za chvíli vyrazil

Na obede kdesi za Trutnovem. Jsou tu tak krasny silnice, ze si to po obede dam dolu a znova nahoru :-)
-> Jumbo: tvl, je tam zatím auto co se ještě neposralo ?? :D :D
-> Hurdis: zkus to radši vzít:)
-> Mantrabeach: Mám. Strobo, měrky i tlaky. Zkusím nezapomenout.
Zhodnoceni dnesniho dne: po ceste praskl radiator na Volvu, opraveno zahradni hadici ve stylu Skoda a Volvo dojelo i s vozikem. Pak jsme jeste opravili starter na Felde, tak auta uz jsou snad v pohode... Klep klep...
Areal, sprcha a obcerstveni je nachystano, my dopijime nekolikate pivko a chystame se na vas, tak sup sup, at uz jste tady... ;-)
Areal, sprcha a obcerstveni je nachystano, my dopijime nekolikate pivko a chystame se na vas, tak sup sup, at uz jste tady... ;-)
Já jsem dnes po drobných problémech s lanovodem ruční brzdy taktéž doskládal pohon, ale objevily se záhady v elektrice spojené se širokopásmovou lambdou a pár dalších věcech, takže rapidem zítra bohužel nejedu, dořeším to až po pohofestu. Dorazím feldou...

já dneska složil motor, ale stále je ještě na ponku. Snad to zítra dobře dopadne:-)
tak já jsem už připravil malucha a zase jako pokaždé před každou akcí už nezbyl čas na výměnu oleje v převodovce tak snad tam ještě nějakej zůstal
jinak nejnutnější opravy jsem provedl tak snad mě zase někde nenechá

jinak nejnutnější opravy jsem provedl tak snad mě zase někde nenechá

-> Tuner#2: no ono tam toho moc k videni neni 

-> Dušan 30.06.16 21:35:35: Super, těším se na Tvoje auto na živo 

-> OJOUCH: to abych se radne namazal den predem 

pocasi.seznam.cz/jicin jeste ze v sobotu budu na srazu !!!
-> Dušan: Nápodobně :-D Tedy s těmi díly, na auto jsem ještě nešáhl, zejtra ráno na poštu pro nějaký psaní, pak vyluxovat, umýt, naložit a doufám kolem poledního vyrazit...
Tak jsem ten kurnik dal snad dohromady a doufam, ze me to tam doveze.
Nicmene beru s sebou asi 60kg dilu tak doufam, ze to nepovezu zpet....
Nicmene beru s sebou asi 60kg dilu tak doufam, ze to nepovezu zpet....

-> jimbeam655 29.06.16 00:23:20: Vezmi - beru. 

-> M@rtin 30.06.16 18:44:22: No jako pokud panda dostala steráče a dorostla do Pandura. Tak jako s tím by se nějakýho osobáku bát nemusela. A zlobit se prej nemá

-> Sejki: Já zas přijedu sám, místo 2. Tim se to kompenzuje. 

Napsal jsem ze by jsme prijeli 2, ale mozna prijedeme 3... je to problem?
-> MerHanz 30.06.16 18:21:32: to by jsi měl, znáš ji ne?
-> M@rtin: Jitřa přijede pandurem a když někdo bude zlobit tak mu bude převálcováno auto
. Sic tam dlouho nebudu, ale to abych zaparkoval hodně dáááleko :D

pro kluky z Prahy. pokud pojedete mimo dálnici, tak v Chlumci je objížďka, je velice dobře značená, tak v pohodě
-> krtik 30.06.16 14:09:57: spíš Pandurem

-> M@rtin: A Jitřenka přifrčí Octávkou? :)
-> Bukaj: tyjo, ja rano jedu teprv na stk :-D