-> OndraKrupi: škoda no. Uvidíme zítra. já už sem línej to vyplňovat, takže zítra. Snad se ještě někdo přihlásí. jezdit na slalom někam do čech se mi jako vůbec nechce..
-> zajoch: účast neškoda vozů je bezproblému, ale vidím to negativně, nikdo se ani dnes nepřihlásil, takže to vypadá, že akce nebude.Počkám ještě do zítra večer
-> Lůďa: tak potřebujeme naplnit kapacitu takže asi tak...do 30 aut nevím kolik dokážu já sehnat lidí z okolí. Propagace na FB nebude problém, ale kolik lidí by se přihlásilo nemam šajnu
-> Lůďa: Hoškovice zkusím pořešit, tam se hraje o čas, po který budeme na ploše (rozložení věcí - závody- složení). takže tam budu psát a zjišťovat, zda by to nešlo pronajmout jinak, než jak to pronajímají jednotlivcům.
-> Vojťas 23.06.16 22:17:10: Zrychlený určitě ne. Zpomalovaný ano a to na 33 procent originálu. Jen některé části videa s plynulým přechodem v rychlosti. Rychlý jste byli dost, zrychlovat video netřeba
-> Sejki: Koukni co to dělá Vojtovi a co to dělá mě, řekl bych, že viditelnej rozdíl. Tlumiče máme téměř totožný si troufám říct. Jen já mám vrchařský pružiny.