Tak tedy historka z cesty domů ze srazu.
Kus před Strakonicema vyjížděl z vedlejší silnice na hlavní nějakej expert s plesnivou Xsarou a vypadalo to, že mi tam snad vjede. Nakonec teda zastavil, ale bylo vidět, že se mu nechce. Během chvíle mě dojel a lepil se na mě jako debil. Pak přišlo omezení rychlosti, vyfrézovaná silnice. Auta přede mnou začaly brzdit, já taky a zezadu nepřetržitý troubení jak debil. Tak jsem zvednul ruku jako co je a on začal troubit zas a něco tam furt gestikuloval. Když jsem krokem přejížděl vyfrézovanej hrb, furt troubil na najížděl na mě. Tak jsem zastavil úplně, odpoutal se dost z ostra na něj vyběhnul ven.
V tu chvíli jsem se musel smát, protože když mě uviděl, tak nevěděl, jak se rychle zamknout a oběma rukama hrabal po dveřích. Tak jsem na něj zařval co máš za problém ty zmrde?
A on z toho zavřenýho auta abych jel do píči...
Tak jsem mávnul rukou, nasednul a jel dál.
A koukám po chvíli v zrcátku, že si mě asi fotí a pak začal volat. Tak hned říkám Léně foť ho taky hajzla. Tak fotila a on měl snahu se shýbat a schovávat.
Tak jsem si říkal co z tohohle bude. Kam jsem odbočil, on za mnou. Tak jsem si říkal, že na mě buď volá nějaký kamarádíčky, nebo nějakýmu kamarádíčkovi na policii. Volal tak 10 minut určitě a asi popisoval, kudy jedu. Potřeboval jsem tankovat, ale pumpu jsem přejel a jel dál a on furt s telefonem na uchu za mnou.
Tak jsem to pak dost ostře strhnul k nějakýmu nákupáku a setřásl ho. Za ním jely auta, takže jel pěkně dál.
Tak jsem se otočil a vrátil natankovat na pumpu. Zaplatím, jdu k autu a na pumpě opodál policejní octavia. Tak už mi to bylo jasný.
No vyjel jsem a oni nenápadně za mnou, dvě křižovatky, kruháč a pořád za mnou. Blížil se konec Strakonic a začli na mě blikat.
Tak si říkám hmm, super a zastavil jsem. Vystoupili oba a že prej silniční kontrola bla bla a ať mu dám doklady. Tak jsem mu je dal, odešel za auto a s tím druhým se tam domlouval, co se mnou asi udělají. Tak sedli do auta, docela dlouho to tam zkoumali, někam volal vysílačkou. Pak vylezli a jeden druhýmu dával ty doklady a furt na to čuměli. Pak za mnou přišel jeden z nich, at mu předložím povinnou výbavu. Tak jsem mu ukázal krabičku žárovek, set povinný výbavy a byl spokojenej.
A zas odešel do auta. Pak přišel ten druhej a omlouval se, ať chvíli vydržím, že se jim vybil alkoholtester a že ho přiveze další hlídka
A prej vy jste měl problém s nějakým řidičem?
A já říkám no já ani ne, ale pán na mě najížděl a dost nepříjemně vytruboval, tak jsem na něj vylezl jakej má problém a on že abych jel o píči. A on na mě-a k žádnýmu napadení nebo tak něco nedošlo? Tak mu říkám že ne, že se pán hrdinsky zamknul a policajt se usmál. A druhej říká-co měl pán za auto? Tak říkám že opelešenou xsaru, že ho přítelkyně fotila, když on nás fotil a telefonoval za jízdy. A policajt můžu? Koukal na tu fotku, jen tak si pro sebe pokýval. Dali mi dýchnout, podal mi doklady a tak je to v pořádku, šťastnou cestu, připoutejte se a za volantem nám nepijte. Asi viděli, že jsem se napill, když za mnou jeli.
Tak jsem to natočil a vidím, jak se zas vrací. A prej co to tam máte za vejfuk, to je z motorky ne?
Tak říkám je no. A prej co vám na to říkali na stk?
Tak říkám, že tam je chvíli a zas půjde pryč, že mě tam nebaví. A on no to je dobře, to není homologovaný a mohl byste za to dostat pokutu
Tak jedtě...
Takže ten zmrd prostě chtěl za každou cenu udělat zle a prudit a pak nejspíš zavolal svýmu STBáckýmu kamarádovi, aby na mě poslal hlídku. Naštěstí to byli mladý kluci, na kterých bylo vidět, že je jim to proti srsti, že je na mě někdo poslal a asi se jim to auto i líbilo.
No, nakonec to dopadlo dobře a krom výfuku na auto neřekli vůbec nic.
Ale i na takový zmrdy bohužel na silnici narazíme. V zavřeným autě a přes kamarády hrdina, ale přede mnou se zamknul...
Tohle je ten ZMRD, bacha na něj
![90](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/90.gif)