skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
15. Pohofest 27-6.-29.6.2025
prohledat
808 příspěvků (zobrazeno 301 až 350) od 14.09.2020 do 20.12.2024, založil/a OndraKrupi
-> Bukaj: nemáš toho nějak málo 

-> Bukaj:
Bude letos nějakej samostatně ležící a funkční točkoměr do hranatý přístrojovky?
Bude letos nějakej samostatně ležící a funkční točkoměr do hranatý přístrojovky?

-> Bukaj: Rezervují jednu 136 pumpu, a mylion věci co si vzpomenu na místě
. A ještě prosím gombíky co zezadu drží užovkovy větračky do sloupku s kolíky v mřížce. 

cca 180 i s těmi, co mají domluvené vstupné v rámci sponzoringu
Kolik je přihlášeno aut? :)
online registrace ukončena
Online registrace poběží do zítra, tedy do pondělí večer, poté je možné se registrovat až na místě (o 50,-Kč dražší)
www.pohofest.cz/registrac e.../online-registrace
www.pohofest.cz/registrac e.../online-registrace
-> pavucina: vzhledem k četnosti hotelů v okolí nevím nevím 

-> Enggik: Na paradu dobry, ale lip by asi vysel hotel 

-> Jumbo: Tak jsem se trefil.
Joo, kluci to ubytování maj vymyšlený dobře, skvělej karavan 

-> isti:
Ale ta pořád není náklaďákem
jen přerostlou dodávkou, nebo žebřiňákem s motorem 

-> Enggik: Nie je to horšie ako avia

-> Jumbo 15.06.22 13:47:59: Probůh, který blázen jede na sraz škodovek náklaďákem, a ještě k tomu Tatrou???
Noo, asi tuším odkud vítr vane, tak se nechám překvapit

Noo, asi tuším odkud vítr vane, tak se nechám překvapit

-> Jackie: Myslím, že parťáků na degustaci u nás najdeš určitě dost, nejen mezi pořadateli... 

-> Jumbo: Výborně, takže sebou vezmu nějaké domácí lektvary na degustaci 

-> Enggik 01.06.22 22:18:21: Tak mám pro Avii parťáka, přijede ještě Tatra 138, tak ji nacpu mezi vás a Degešáky...
-> Jackie: Rada, hmmmm... Chlastat jenom tak, abys našel kde nocuješ, poslouchat pořadatele a nedělat blbosti s autem...
Jo a pořadatelé úplatky neberou, ale peněžní i nepeněžní dary sloužící ke zlepšení jejich nálady jsou v pořádku...

Jo a pořadatelé úplatky neberou, ale peněžní i nepeněžní dary sloužící ke zlepšení jejich nálady jsou v pořádku...

Tak už zhruba 5 let chci vyrazit na pohofest. Letos by se mi to konečně snad mělo povést, pokud se něco .... Nějaká rada pro zobáka? 

-> TT_daniel: jj stará dobrá klasika

-> Karel.: pošlu ti to na FB Pohofestu, třeba někdo bude mít
trošku se sem vetřu, nemáte někdo na formana/favorita přední nárazník s ostřikovačema v pěknm stavu, budíky s otáčkoměrem a zadní plato v hezkém stavu?
Děkuji
Děkuji
-> StepaNoFUN 12.06.22 13:42:52:
Řekněme že synchrony jsou dneska docela úzkoprofilový zboží.
A hlavně se tohle musí zkoušet s autem, se kterým má daný jedinec už nějaký zkušenosti, jak je ta převodovka poskládaná. Nicméně mezi trojkou čtyřkou si to na stodvacítce asi teda zkusim
Kdysi jsem to zkoušel s Vectrou a nouzově jsem dojel s OIII.
Řekněme že synchrony jsou dneska docela úzkoprofilový zboží.
A hlavně se tohle musí zkoušet s autem, se kterým má daný jedinec už nějaký zkušenosti, jak je ta převodovka poskládaná. Nicméně mezi trojkou čtyřkou si to na stodvacítce asi teda zkusim

Kdysi jsem to zkoušel s Vectrou a nouzově jsem dojel s OIII.
-> pavucina: kvalitní léky a dá se přežít i Brno
čtvrtek jsem vyjímečně doma, 1 den nebudu muset do práce, tak to budu asi věnovat další z mnoha příprav na PF

čtvrtek jsem vyjímečně doma, 1 den nebudu muset do práce, tak to budu asi věnovat další z mnoha příprav na PF
-> StepaNoFUN: Me vyhovuje tak jak řadím :D nějak nemám duvod řadit dřív nez u omezocače.
-> OndraKrupi: Obdivuju tě, že jsi se do Brna přestěhoval a vydrel jsi to tak dlouho
Jinak ve Čtvrtek pojedu přes Brno, a budu tam sockovat na nabíječce u Lídlu. (to je je ostuda sama o sobě sockovat v Brně).
Když jsem tam byl minule, tak jsem se dostal k tajným plánu na další pětiletku.
-> OndraKrupi: Obdivuju tě, že jsi se do Brna přestěhoval a vydrel jsi to tak dlouho

Jinak ve Čtvrtek pojedu přes Brno, a budu tam sockovat na nabíječce u Lídlu. (to je je ostuda sama o sobě sockovat v Brně).
Když jsem tam byl minule, tak jsem se dostal k tajným plánu na další pětiletku.
-> pavucina: přihlásit se nechce, tlačítko udělat nechce, do Brna jet nechce..
Ty vole, chceš ty vůbec něco?

Ty vole, chceš ty vůbec něco?

-> pavucina: Tak ho dej na řadičku. :-)
-> StepaNoFUN: Ale jde, musis radit 100-200rpm pred omezovačem
Do tedka jsem nebyl schopnej dát na spojku spínač, protože jak favorit nemá doraz na pedálu spojky a je "pokaždé" jinak vysoko, tak by me to nebavilo ladit.

Do tedka jsem nebyl schopnej dát na spojku spínač, protože jak favorit nemá doraz na pedálu spojky a je "pokaždé" jinak vysoko, tak by me to nebavilo ladit.
-> pavucina: Tak to u sére moc nejde... :-D
-> StepaNoFUN 12.06.22 13:46:57: jop to jsem taky zazil.
Radit bez spojky je snadna vec… ja ale radsi radim bez pusteni plynu.
Radit bez spojky je snadna vec… ja ale radsi radim bez pusteni plynu.

-> StepaNoFUN: dobrý,
jako kdyby nebylo zbytí, tak bych to asi taky zvládl, nicméně pokud nemusím, tak to radši zkoušet nebudu 

Kdysi mi na rapidu odešel přítlačák. Rozlítla se talířová pružina. Ale naštěstí se ty packy zasekaly mezi lamelu a přítlačák, takže přenos síly stále probíhal. Domů z vejletu cca 100km jsem se vrátil a pak s tím ještě 14dní jezdil do práce...
-> StepaNoFUN: ano když nejsi. Budeme tipovat kolik lidí to zvládne?

-> OndraKrupi: Ale proč? Když nejsi jelito, tak s tím fakt není problém. :-D A jelita maj smůlu, nebo do toho nemaj lízt. :-D
-> StepaNoFUN: a v noci v pátek bude probíhat soutěž: kdo si stihne do rána opravit převodovku 

-> OndraKrupi: Každej svým...
-> Bukaj: je otázka, kdo by obětoval auto 

-> OndraKrupi: Můžete vyhlásit novou kategorii jízdy zručnosti - manuál bez spojky