skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
15. Pohofest 27-6.-29.6.2025
prohledat
808 příspěvků (zobrazeno 151 až 200) od 14.09.2020 do 20.12.2024, založil/a OndraKrupi
-> Jumbo: 3D.. Tak trénuj... www.retrogames.cz/play_31
8-DOS.php?language=C...
-> StepaNoFUN: To si pletes, to je Tetris...

-> Jumbo: Počkej - já jsem myslel, že Ty hraješ šachy s autama už u vjezdu. :-D
Takze bych to videl nasledovne:
Ja a Ondra budeme kralove (ciste nahodou), takze kazdy k sobe nejakou Damu (ktera se hlasi dobrovolne?) Pak musime najit nejake strelce a poradne jezdce, coz snad pujde, veze bych videl z rad nejpevnejsich a nejstabilnejsich ucastniku... Pak kazdy 8 pesaku, co radi padnou za vlast (teda za sraz) a jdeme na to...
Coz mi pripomina jeden stary "vtip" mezi sachystama: Jaky je nejoblibenejsi tah v sachach? Dáma na Há...
Coz rika o humoru mezi sachystama vic, nez je zdravo...
Ja a Ondra budeme kralove (ciste nahodou), takze kazdy k sobe nejakou Damu (ktera se hlasi dobrovolne?) Pak musime najit nejake strelce a poradne jezdce, coz snad pujde, veze bych videl z rad nejpevnejsich a nejstabilnejsich ucastniku... Pak kazdy 8 pesaku, co radi padnou za vlast (teda za sraz) a jdeme na to...
Coz mi pripomina jeden stary "vtip" mezi sachystama: Jaky je nejoblibenejsi tah v sachach? Dáma na Há...
Coz rika o humoru mezi sachystama vic, nez je zdravo...
-> Jumbo:

-> Eidy: Kóča na E4? 

-> Bukaj 29.04.23 18:44:08: To by šlo. Takže kdo vyfasuje koně, ten bude tahat za ručku. 

-> StepaNoFUN: že by ? 

-> Bukaj: hm? šachy s auty :-D dobrej nápad 

-> OndraKrupi: Že by průjezdová kontrola?
-> OndraKrupi: Takže místo jízdy zručnosti se budou hrát šachy? 

Víte ještě dřív než na FB
Znáte tuhle značku? Prozradíme, že se s ní možná setkáte na našem automobilovém orientačním závodu v rámci srazu.
Další podrobnosti přineseme zase někdy příště.

Znáte tuhle značku? Prozradíme, že se s ní možná setkáte na našem automobilovém orientačním závodu v rámci srazu.
Další podrobnosti přineseme zase někdy příště.
-> Vojťas: malé, ale o to bezvýznamnější plus.
No, ale abys neřekl, můžeš přijet na sraz

No, ale abys neřekl, můžeš přijet na sraz

-> OndraKrupi 24.04.23 10:50:27: co sem vyhral? 

-> OndraKrupi: Langošem se nikdy nic nepokazí
Hlavně když bude chlazený škopek

Mám na vás dotaz: jak se vám na srazu líbil stánek s langosemi, cukrovou vatou, popcornem, trdelnikem? Jestli je máme znovu pozvat nebo ne?
-> Luky: takže starý logo je v pohodě, tak super, no a ta "ruční brzda" má něco do sebe

-> Luky: opravil jsem název společnosti bez ohledu na vlastnická práva
Doufám že letos snad na sraz dorazím 
-> MATTESS 03.04.23 07:51:09: Škoda Investment
Škoda Transportation nikdy vlastníkem nebyla.
Teď v rychlosti koukám že to logo ani není chráněný pro vozidla nebo pořádání kulturních akcí, takže ať je vlastníkem kdokoliv, těžko může něco namítat...
Ale to logo ruční brzdy jak posílal -> U-Geen 01.04.23 12:14:46: bych stejně zvážil

-> MATTESS 03.04.23 07:51:09: Škoda Investment

Teď v rychlosti koukám že to logo ani není chráněný pro vozidla nebo pořádání kulturních akcí, takže ať je vlastníkem kdokoliv, těžko může něco namítat...
Ale to logo ruční brzdy jak posílal -> U-Geen 01.04.23 12:14:46: bych stejně zvážil

-> Peca: no, taky by se to mohlo stát. Zas je pravda, že takový sraz má pro ně nejspíš daleko menší význam, jak prodejce, ale kdo ví. Každopádně v roce 2020 měli program dotace pro srazy, takže o srazech jako takových vědí.
-> OndraKrupi: Mno s tím, co potkalo "Škoda nekoupit", jak byli popotahováni za vyobrazená auta Škoda na výrobcích, bych se ani nedivil kdyby jednoho dne došlo i na ban jejich loga u srazů...
-> OndraKrupi: -> Matsoft: Škoda Transportation ;-)
samozřejmě to byl apríl :-) 

-> OndraKrupi 01.04.23 12:40:44: ano, stare logo ma patentove prihlasene Skoda transporting
-> Milan 136:

-> OndraKrupi 01.04.23 12:08:42: Jako vážně? Nebo apríl?
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: nevím, zda to nevlastní škoda transporting nebo jak se jmenují 

-> OndraKrupi: Tak pokud se nepletu tak staré Logo předce zmíněná automobilka nevlastní a ani nápis ve starém fontu tuším, že ne. Nepamatuju si to přesně, ale při odkupu známky se to dost řešilo a muselo přijít nové logo a nápis Škoda ve spojení se slovem Auto...

Tak se k nám dostala informace, že musíme změnit logo, že si určitá automobilka nepřeje, aby byla spojována s akcemi, které nejsou její, takže musí zmizet znak a silueta auta.
Co nám navrhujete místo toho?
Co nám navrhujete místo toho?
-> OndraKrupi: on je jeste kratko :-)))))
-> Eidy: však už si ženatej (jako hodně z nás), tak už tě nasírat nemusíme ne, nebo?

-> Vojťas, Skili: možná jo, možná ne 

-> OndraKrupi 22.03.23 15:05:28: A abych to nepokazil, mám přijet už nasranej nebo mě naserete až na místě? 

-> Eidy: 

-> Václav Vašák:
mě to pobavilo, ale na PohoňFest to nemá

-> StepaNoFUN: proč jako?...pokud bych si měl z hecu vzít červený tanga a auto natřít na růžovo,klidně to udělám,ale jak to vidím,asi by se tomu tady nikdo ani nezasmál
Na sraze se to všechno ožere do němoty a neví o sobě,ale mít trochu toho přirozeného vtipu a nadhledu aby člověk pohledal.

-> Václav Vašák: Nepřeháníš to už trochu?
-> OndraKrupi: fotka prdele,...určitě by to přilákalo mnoho nových účastníků..."O-pycho
vý pohofest,tradice pokračuje v nové díře" 

hovno?

Jumbův fazol
-> OndraKrupi: prcek