skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sraz Fcc - Hrádek nad Nisou
-> Dieter Bonrath: Já zatím nikdy žádnou takovouhle "špatnou" zkušenost neměl. Tím nechci říci, že se to neděje. Je určitě hodně věcí, co by mohli zlepšit, ale zas až tak hrozný to není (teda mluvím čistě za sebe). Já osobně jsem rád, že FCC je. Rapid totiž zatím zdaleka není veterán a tak na srazech veteránů si člověk příjde jako nezvanej host (pokud mu rovnou neřeknou, že je to na ně moc mladý auto) a na tuning srazu s původním autem jako chudej příbuznej
-> kubina: Já byl na čtyřech srazech za sebou a ten poslední byl vrchol, místo toho aby byli rádi, že tam přijedou klubová auta a zaplatí vjezd do kempu, tak se na mě osočovali, že to auto (rapid) musí platit to co neklubové, organizace pro změnu trochu pokulhávala a to vedlo k tomu, že Hrádku nad nisou jsem se nezúčastnil

-> kubina:

-> Dieter Bonrath: i kdyby tam jezdila porad ty sama auta tak jednou rocne je urcite stoji za to videt
Ceny za díly jsou vyšší, ale někdy jsou prostě kousky, který člověk jen tak nesežene, tak to dá.
Sice asi nejezdí každej rok 70 novejch aut, co člověk neviděl, ale zas to má svoji atmosféru. Pro někoho je to možná nudnej sraz. Ale kde jinde člověk uvidí, tolik původních krásnejch škodovek pohromadě...
Sice asi nejezdí každej rok 70 novejch aut, co člověk neviděl, ale zas to má svoji atmosféru. Pro někoho je to možná nudnej sraz. Ale kde jinde člověk uvidí, tolik původních krásnejch škodovek pohromadě...
-> Tuxik: Vychladni, ceny těch dílů jsou někde finančně jinde, když je budeš potřebovat okamžitě, tak za to ty prachy dáš, ale když je budeš shánět déle a budeš kupovat díl za dílem, tak je seženeš za polovinu, jen to chce víc snahy 
Jinak mi to příjde, že srazy FCC jsou stále stejnější a jezdm tam stejná auta, nepříjde vám to?

Jinak mi to příjde, že srazy FCC jsou stále stejnější a jezdm tam stejná auta, nepříjde vám to?
-> Matsoft:
tyjo ja ty dily ciii

-> sep:

-> havlik: :tak udělejte 10 článků

-> sep: v članku je 20 fotek

Též musím uznat, že ta modrá užovka byla moc pěkná
-> sep: JJ u té jsem slintal loni na Hracholuskách.
-> havlik: :jj,případně udělat článek ale tam je to omezeno počtem fotek....-> Matsoft: :krása,ta modrá užovka je skvělá..
-> sep: tjn to asi jo ale to se musi pres admina ne?
-> kubina: :díky moc
,btw co to hodit sem do galerie?urcite by se rado podivalo vice lidi...

-> sep: cece,nemam ji,ale kamarad udelal asi 450 fotek tak az budu mit od nej cd tak poslu
-> kubina 19.06.06 08:57:06: : já zase budu otravovat:-) ,fotka toho rapida jako celku by se nenašla?
-> Matsoft: ale

protoze matej mel spolecny smer cesty,tak jsme si udelali spolecnou fotku kabrii
tyhle apolla jsem prodal Ladovi jako polotovar.Lada je dolestil a ted jezdi na jeho krasnem puvodnim rapidu
-> havlik 18.06.06 09:38:10: Uz ted jsi mrtvej

-> sep 18.06.06 17:55:25: Tady je taky něco: web.skodateam.cz/index2.p
hp?ses_web=1&...

jo a nemáte někdo ty fotky v plném rozlišení?
vzdávám hold, krása, a mrzí mě ted ještě víc, že jsem tam nemohl být, a přiznám se že mě těší, že ten zlatočernej rapid na ATS 15L" ještě žije........jinak pochopitelně olivové garde je skvost, víme o kom je řeč, a moc mě mrzí, že jsem si taky nemohl vyzkoušet jeho pohostinnost, doufám že mi to majitel ještě někdy umožní:-))
-> havlik: :díky,vážně povedený rapid.-)
-> sep: naky ano