skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Srazík Plzeň
-> MATTESS: Na otočku z Brna se to dělá blbě 

-> Motomaniak: -> Nwkt: já jsem mimo Plzeň furt

-> Motomaniak: Já taky
Škoda, že jsem byl mimo Plzeň 

-> T 29.12.18 14:50:33: Ne, tam jsi měl prostě lepší káru 

-> Tuner#2: a tu první jízdu sem nedas ? 

Ještě pro archivaci výsledky. Bylo to pěkně našlapané 

-> Luky 29.12.18 09:53:54: kávovar byla manželka na tefonu 

Nebylo to trochu jako u Suchánků, když tam na ponku ani nemají kávovar? 

Bylo to super 

-> Eidy: prvni fotka z Honzovy garaze, kde to vypada stisnene
-> Tuner#2 - zrušená registrace 29.12.18 02:34:12: tyvoe, takhle to vypadá jak přednáška ve zvláštní škole.
Ale bylo to super.

Ale bylo to super.

Tímto považuji vánoční besidku za ukončenou. Děkuji přátelé za pěkné odpoledne
bylo to prima.

-> T 17.08.18 13:12:56: Tak jo 

BTW nešel by někdo v Plzni na motokáry do mostu Milénia do konce srpna? Musím si tam projezdit nějaký poukázky
-> Vojťas: Motokáry
-> T: co tam? Vcera se tam kamaradovi narodila dcera, ale zapijeni udelame jindy, jinak bych tam vyrazel dnes 

pokud všechno stihnu, tak si vážně pohrávám s myšlenkou vyrazit na večer do Hořovic....kdyby se chtěl někdo přidat :-)
Díky všem za dnešní účast. Myslím, že i přes menší počet v době dovolených se to dnes náramně povedlo.
To co jsme potkali za Rokycanama je tohle, sídlo má firma v Rokycanech: www.sigmamotor.cz/
Přikládám společné foto a těším se zase za rok na viděnou.
To co jsme potkali za Rokycanama je tohle, sídlo má firma v Rokycanech: www.sigmamotor.cz/
Přikládám společné foto a těším se zase za rok na viděnou.

Dnes rozesláno definitivní potvrzení srazu
Těším se na účast.

Info o srazu rozesláno e-mailem, pokud by se někdo chtěl přidat, písněte e-mail, přidám si Vás do databáze. 

-> Tuner#2: V neděli by to i šlo
V pátek máme srazík zdravého jádra v hospodě a když tak koukám na předpověď, tak si pohrávám s myšlenkou udělat v neděli sraz s autama...
Kdo by předběžně mohl?
Termín a místo bude opět upřesněno e-mailem podle předpovědi počasí.
Kdo by předběžně mohl?
Termín a místo bude opět upřesněno e-mailem podle předpovědi počasí.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 20.08.17 21:12:43: a hele bezkompresak 

-> Tuner#2: 

A závěrečné skupinové foto
Uvidíme se v roce 2018...

U Vildy to bylo taky super, doufám, že na videu bude jak příjezd, tak odjezd 

Díky všem za účast na sraze, myslím že se to vše povedlo včetně live streamu ze Šumavy.
Tak zase za rok přátelé
A protože s námi nebylo žádné eRko, tak jsme se na "pár" kousků museli jet podívat

A protože s námi nebylo žádné eRko, tak jsme se na "pár" kousků museli jet podívat

Definitivní info ke srazu máte ve svých e-mailech.
Těším se na setkání.

Těším se na setkání.
Léto v plném proudu, takže je čas na náš klasický Plzeňský srazík 
Všichni co jste v minulosti projevili zájem jste právě dostali e-mail, tak buďte on-line a těším se na účast!

Všichni co jste v minulosti projevili zájem jste právě dostali e-mail, tak buďte on-line a těším se na účast!
Léto v plném proudu, takže je čas na náš klasický Plzeňský srazík
Všichni co jste v minulosti projevili zájem jste právě dostali e-mail, tak buďte on-line a těším se na účast

Všichni co jste v minulosti projevili zájem jste právě dostali e-mail, tak buďte on-line a těším se na účast

-> MATTESS 02.02.16 10:05:02: No vidis, takze objednavka byla vlastne presna - holt podcenili velikost stolu :))
Jinak kara za trest, takhle pretacivou svini jsem jeste nejel. Stalo me to jednu otocku, covani za gumy, mezi tim me vyklouzla ruka z roztrzene rukavice a kolo a pul jsem se to snazil za jizdy nandat s MATTESSem v zadech. Pak se na to vysral, pustil, zastavil a nasadil rukavici zpet. Mel jsem jen dve relativne cista kola a cas lehce pres 40. Dost bida na minule akce/casy.
Jinak NEJ draha kde jsem byl jsou Horovice.
Jinak kara za trest, takhle pretacivou svini jsem jeste nejel. Stalo me to jednu otocku, covani za gumy, mezi tim me vyklouzla ruka z roztrzene rukavice a kolo a pul jsem se to snazil za jizdy nandat s MATTESSem v zadech. Pak se na to vysral, pustil, zastavil a nasadil rukavici zpet. Mel jsem jen dve relativne cista kola a cas lehce pres 40. Dost bida na minule akce/casy.
Jinak NEJ draha kde jsem byl jsou Horovice.

-> MATTESS 02.02.16 13:48:45: Tam hlavně lítají slušně cáry gum do ksichtu když se na někoho lepíš. 
Taky mám raději tratě kde se dá pomalejší dobře předjet a nemusíš se za ním táhnout jak med dvě kola, popř. když to někam navalí.

Taky mám raději tratě kde se dá pomalejší dobře předjet a nemusíš se za ním táhnout jak med dvě kola, popř. když to někam navalí.

-> MATTESS: jj, byl fakt jako z jinýho světa. Nejen že byl hrozně rychlej, ale navíc měl neskutečnou výdrž. V prvním kole ho v tlačenici někdo otočil a on ztratil cca 1 kolo. Tak jsem si říkal, jak ho máme, že to už nás nedoženou. To jsem byl ale vůl
Po pár kolech už suverénně vedl

-> Luky 02.02.16 13:27:33: předpokládám, že mladej Véna?
Na venkovní trati mi to přijde takový více bližší závodům na okruhu, kde se dá běžně předjíždět pomalejší. Jsme se s kolegou pěkně naháněli ve Lhotě při jedné z akcích
Na venkovní trati mi to přijde takový více bližší závodům na okruhu, kde se dá běžně předjíždět pomalejší. Jsme se s kolegou pěkně naháněli ve Lhotě při jedné z akcích

-> Jirik_Tuňák1983: no tak né snad krátká, ale hrozně zamotaná, stejně jako všechny indoor tratě. Venkovní karting (mám zkušenosti teda jen s Dlouho Lhotou a Sosnovou (tam navíc jen v autě)) má víc rovinek, že si trochu odpočneš a není to furt z rejdu do rejdu
-> Luky 02.02.16 13:27:33: Tobě přijde papírna krátká?
Já jel předloni (?) šestihodinovku v papírně. Na tý krátký zamotaný trati to bylo fakt peklo, po nějakých 4 hodinách už jsme se mezi sebou prali, kdo pojede další stint. Ten kdo prohrál, musel jet
Jiní borci (jako Venca Kopáček zejména) jeli skoro hodinu v kuse, až ho jeho týmoví kolegové museli z káry vyhánět, že se chtějí taky svézt. Tyhle vytrvalostní akce nejsou pro takový netrénovaný knedlíky, jako jsme my. V autě na klasickém okruhu (nebo aspoň kára na venkovní trati) by to bylo o něčem jiné

Jiní borci (jako Venca Kopáček zejména) jeli skoro hodinu v kuse, až ho jeho týmoví kolegové museli z káry vyhánět, že se chtějí taky svézt. Tyhle vytrvalostní akce nejsou pro takový netrénovaný knedlíky, jako jsme my. V autě na klasickém okruhu (nebo aspoň kára na venkovní trati) by to bylo o něčem jiné
-> Luky 02.02.16 12:15:51: jak píše SYNY. Sem tam byl taky bowling. My od nich bereme hodně, takže těch akcí bylo za ty roky docela dost. Plus výlety na veletrhy do Hannoveru, Stuttgartu.... To bylo příjemné zpestření
Mě tyhle krátké tratě moc nebaví. Mnohem raději mám takové ty delší venkovní kdy ráno vyrazíte a cílem k dalšímu kolu projíždíte odpoledne. 

-> Luky 02.02.16 12:15:51: Festo zval jednou rocne pred Vanocema zamestnance svych "VIP" zakazniku na vecerni pifko a motokary s tim, ze predtim meli nejakou prezentaci novejch produktu a tak, ale na to jim kazdej dlabal (az to bylo trapny) a vsici chteli jezdit. Meli pronajatou celou tu drahu na celej vecer a jezdilo se o ceny. Tak asi pochopili, ze takhle vyhazovat prachy moc smysl nema 

-> Syny 02.02.16 11:51:31: ž bych tu objednávku z SMC ještě zrušil? 

A co to bylo za akci? Nějaký promozávody?
-> MATTESS 02.02.16 10:56:42: Protoze tam na nejaky jejich predvadeni kazdej sral a vsici chteli jezdit
My jen v praci mysleli, ze se na nas vykaslali, pac jsme od nich vloni nic moc nebrali. Tak to koukam, ze to neni jen "u nas doma" ale "v celym baraku" :)

Já jel někdy v září 2014 čas 39,870, ale nevím za jakých podmínek to bylo (trať, kára)