skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Srazík Plzeň
-> Tuner#2: Hele, mít ho zadarmo pod ponkem, proč ne. 

-> Eidy 28.08.20 21:53:02: to bys za Alfu asi vyměnil co? 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 06.08.19 21:36:30: Po roce koukám na tu fotku a otázka nezní "Jak ho tam dáme?", ale "Jak ho nenápadně odneseme?". 

-> vhml 25.08.20 09:20:06: rádio je věc co jsem z auta pro radost vyhodil před 10 roky 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 25.08.20 09:17:46: si vohulis radio

-> T 25.08.20 08:27:54: jako jo, bez aut se sejdeme ještě určitě 

-> Luky 25.08.20 07:20:46: neser, bez zvuku auto pro radost nikdy...
-> Tuner#2: tak nikdo neříká, že nemůžeme udělat letos sraz bez aut a pozavodit si na kartách, kdo by chtěl 

-> Luky 25.08.20 07:20:46: přesně 

Nakonec tý elektrice přijdete na chuť 

To je mazec. Zvlášť, když vidíš tu vzdálenost potřebnou z 0 na 50
Dost mi to připomíná velký autíčko na vysílačku

Dost mi to připomíná velký autíčko na vysílačku

-> Tuner#2 - zrušená registrace 24.08.20 20:19:15: tý brďo to bych potřeboval na slalomy :-)
-> Tuner#2 - zrušená registrace 24.08.20 20:19:15: hodně slušnej masakr. Já to kdysi viděl naživo a je to šílený.
Ahoj všem,
letos budeme mít pauzu, nějak to nedávám a bez auta ani nebyla motivace hlídat pěkný víkend přes léto a září už je termínově obsazené.
Nicméně asi si pamatujete vyprávění jednoho člena o Plzeňské formuli a ač elektriku vůbec, ale vůbec nemusím, tak tohle je masakr:
Tak za rok snad už v plné sestavě se budu těšit.
Honza
letos budeme mít pauzu, nějak to nedávám a bez auta ani nebyla motivace hlídat pěkný víkend přes léto a září už je termínově obsazené.
Nicméně asi si pamatujete vyprávění jednoho člena o Plzeňské formuli a ač elektriku vůbec, ale vůbec nemusím, tak tohle je masakr:
Tak za rok snad už v plné sestavě se budu těšit.

-> Tuner#2: takže zadní náhon a schopnost stačit Žlutce stačí? 

-> Luky 07.08.19 09:30:36: Má to zadní náhon, tak jsem vzal M4 na milost. 

-> Tuner#2: hehe. Jen teda koukám že s vámi byl i nějaký soused z Mnichova?! 

Hm, tentokrát mi neúčast tolik nemrzí - k Eidymu jedu privátně v pátek a na rozhledně už jsem taky byl 

-> radekra: mě se zdálo, že vidím při odjezdu jak stojíš na výjezdu parkoviště...
-> T: Vypadá to, že odešel Hsv. Já už nejel k Eidimu, jinak by tam bylo také víc
-> radekra: jak to ? Jinak já s Milanem kolem 220 km 

Sraz byl super, najeto 170km+, ale posledních 50km téměř bez spojky. Kdo má nějaké foto nebo video ze srazu tak šup sem s tím :-D 

-> Tuner#2: Nejenom Kóča, ale výrobní hala na Kóču je paraádní... 

-> T: Souhlasím a také chválím povedený srazík.
-> Eidy: jojo, hlavně jsem rád,že jsem se konečně kouknul na Kóču a vypadá parádně
-> Tuner#2: a proč ne, dělám si vždycky srandu, ale dokážu ocenit

-> Tuner#2: a proč ne, dělám si vždycky srandu, ale dokážu ocenit

A i malá oprava a procházka pro řemenici 3km byla
bez tohoto by to nebyl pořádný sraz.

Jinak díky za účast, bylo to myslím moc fajn. Právě jsem dotankoval po cca. 200km+
-> T 04.08.19 20:50:44: ou jéé od Tebe bych pochvalu nečekal 

-> T: Jojo, bylo to super, přestože jsem se zúčastnil jen napůl. Moc rád jsem se všema pokecal.
Tak jo, Honza opět uspořádal parádní sraz
Díky všem za parádní neděli

Díky všem za parádní neděli

-> Nwkt: