Se drobátko přiživím:D
Problém je obdobný... Rádio JVC KD-G621, cd mechanika po vsunutí cédéčka normálně hraje a podle nálady buď hned po první skladbě nebo třeba těsně před koncem cédéčka se prachsprostě sekne a nehraje... První co mě napadlo bylo, že by to mohlo být nějakým bordelem který se tam za ten rok nachytal (díky tomu že jeden čas mechanika zahálela a jelo se jen přes usb...)... A na to abych těch pár desítek cédéček, který bych docela i rád poslechl občas při cestování, převedl do mp3 jsem moc línej a taky mám málo přístupu na komp... Myslíte že je to hardware nebo software chyba?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
panasonic cq c7301n - mechanika cd
nu moc jste mě nepotěšily
kam jsme dal rozum
když bych chtěl pouštět přes usb je problém, je tam pouze aux, to je složitý, víceméně nerentabilní

když bych chtěl pouštět přes usb je problém, je tam pouze aux, to je složitý, víceméně nerentabilní

-> spartra: s tim nic neuděláš, Taky sem měl panasonica a přeskakoval, něbo se sekal a nenačítal,tad jen u MP3, až najednou KO uplně cirka po 3 letech
panasonicy mivaly vzdycky horsi CD mechaniky, idealni, kdyz je aspon v rovine (doma na policce :-)
s pioneerem nelze srovnavat :)
s pioneerem nelze srovnavat :)
zdravíčko pánové, dotaz, na mechaniku tohoto přístroje:
je často poruchová? jak se projevuje?
už od koupě, byl s mechanikou občas problém, přikládal jsem to hrbu na silnici, či špatnému cd
najednou skončila záruka, problémy se malinko zdůraznily, to jest:
1) při každým prvním spuštění radia, my napíše chybu E1- což je dle manálu poškozený, nebo znečištěný cd
2) když cd opětovně vyndám, nandám, začne hrát, najednou se sekne, hraje, sekne, hraje, slyším, jak se mechanika snaží načítat
není to pravidelně, nezávisle na teplotě, i jiných cd
můžete mě nasměrovat co s ním, krom kopance
můj tip, už od koupě posraná mechanika
zlatej pioneer
je často poruchová? jak se projevuje?
už od koupě, byl s mechanikou občas problém, přikládal jsem to hrbu na silnici, či špatnému cd
najednou skončila záruka, problémy se malinko zdůraznily, to jest:
1) při každým prvním spuštění radia, my napíše chybu E1- což je dle manálu poškozený, nebo znečištěný cd
2) když cd opětovně vyndám, nandám, začne hrát, najednou se sekne, hraje, sekne, hraje, slyším, jak se mechanika snaží načítat
není to pravidelně, nezávisle na teplotě, i jiných cd
můžete mě nasměrovat co s ním, krom kopance

můj tip, už od koupě posraná mechanika
zlatej pioneer