skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rádio do auta
prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 09.10.2009 do 12.01.2010, založil/a mark - zrušená registrace
-> ferrari: - primo od baterky je k nicemu dyt na tech 4 metrech (kdyz sectu + drat i - drat) je velkej ubytek napeti. - co nejkratsi primo na kostru.
-> slavek: Červenej napájecí je správně jak máš na +... černej kostra musí být zapojenej !! jinak Ti to bude dělat to co ti to dělá. Ono to kostru třeba má,přes "obal" rádia...ale to neni pořádná kostra a proto se ti to vypíná. Modrej je na spínání zesilovače nebo el. anteny,tam jde proud až po zapnutí rádia může ale nemusí být zapojenej.. ;-)
co jsem koukal tak tam jsou snad 3 ale jsou kvalitne spojene do jednoho. predtim to bylo zapojene ve felicii tak jak to je ted a hralo to krasne. jsou tam 3 draty černej, modrej a červenej. červenej je na zdroji. černej jsem myslel že je kostra- ale funguje to i bez toho. modrej jsem myslel že pamet ale když jsem to zapojoval tak to jenom jiskřilo a bez zmeny
Natiahni + aj - od baterky a máš vybavené...ak to nepomôže, tak to je ozaj chyba inde...
-> Milos: kdyz bezi alternator, tak na baterce nesejde 
-> slavek: slabej napajeci kabel je napr. tzv. zvonkac. Kdyz pouzijes napajeci drat prureziu 1,5sqmm na 99% to bude dostacujici. Este ti doporucim minus pripojit napr pod palubovkou na jeden z M6 sroubu drzicich palubovku a ukostrit i šasi (vzadu na radiu byva sroub k tomu vhodnej) radia samotnyho, takze 2 minusovy draty. Pridanim toho dratu na sasi radia zamebranis piskani od alternatoru. Plusovej drat zapoj nejlip na pojistku 2. A nehral sis s plusovejma dratama toho radia? Byvaj 2. Jeden napajeci a druhej spinaci.

-> slavek: slabej napajeci kabel je napr. tzv. zvonkac. Kdyz pouzijes napajeci drat prureziu 1,5sqmm na 99% to bude dostacujici. Este ti doporucim minus pripojit napr pod palubovkou na jeden z M6 sroubu drzicich palubovku a ukostrit i šasi (vzadu na radiu byva sroub k tomu vhodnej) radia samotnyho, takze 2 minusovy draty. Pridanim toho dratu na sasi radia zamebranis piskani od alternatoru. Plusovej drat zapoj nejlip na pojistku 2. A nehral sis s plusovejma dratama toho radia? Byvaj 2. Jeden napajeci a druhej spinaci.
-> slavek: moze to robit aj blba baterka, alebo co pisal borin
mival jsem to zapojeny na kostru. no zkusim ho napojit dratem jinam! udivilo me ze to radio hralo i když nebyla kostra zapojena!.. a jak poznam SLABEJ NAPÁJECÍ KABEL ?? ja jsem si tam pozdejc dal normalni kabel k baterce.
-> slavek: Tohle co popisuješ je blbá kostra nebo slabej napájecí kabel...projdi to...když to nebude to co popisuju tak to rádio vyhoď...

zdavim, potebuju poradit, dal jsem si do škody 120 lepší rádio(není uplne novější). Měl jsem z něho velkou radost.Po chvili me radost opustila- radio nefunguje jak by mělo !!! Když chci zabrzdit a lechce stlačim pedal tak se mi adio hnedka okamžite vypne a po chvilce zase naskočí !!! Vypada to jako by při brzdeni bralo radiu proud. Dokonce jsem proudovej kabel zapojil až uplne k baterce, ale radio se porad vypina. Nebo když chci přidat vetsi hlasitost tak to taky chcipa !! už is s tim fakt uz nevim rady. poradte diky ..
no moje představa je že bych do rádia dal okolo 5000,- kč a do repro taky 5000,- kčale já tomu právě moc nerozumím tak si nechám raději poradit.

musis napsat halvne kolik jsi ochotny do radia investovat a pak do repra zesilovace subwofer... mam celkem sra....ku sencora a taky to hraje.....
pokud nebudes davat subac nepotrebujes na nej vystupy atd..... takze se trochu rozepis a znalci Ti tady urco poradi
pokud nebudes davat subac nepotrebujes na nej vystupy atd..... takze se trochu rozepis a znalci Ti tady urco poradi
-> mark: záleží na co bys ho chtěl? Tím myslím jen na "normální" poslouchání, na emmu, něco kvalitnějšího?? Já mám tohle a jsem naprosto spokojen
www.mptuning.cz/index.php ?main_page=...
www.mptuning.cz/index.php ?main_page=...
chtěl bych poradit od znalců jaké by se hodilo rádio do škodovky určo s MP3 dikes všemza radu.