skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
autorádio Sony
Cena -kvalita=PIONEER!!!!Nikdy bych osobně nekoupil nic jinýho

-> freeangel: To záleží na instalaci a komponentech co budou použity
mě by jen zajímalo porovnání kvality zvuku pioneer/alpine.. obě to jsou špičky, ale přeci jen která víc :-)
-> ElvisB732: Mám přímo to co si chceš koupit.. Velice kvalitní radio :)
-> ElvisB732: radio temer neposloucham, ale myslim, ze dobre... nemam porovnani
-> U-Geen: Děkuji za radu,asi do něj půjdu,nevíš jak je na tim s přímem rádia???Hlavně poslouchám rádio 

-> ElvisB732: tak za me asi toto, jsem zaprisahly pioneerista :) shop.autohifi.cz/shop_goo
ds.php3?g_id=3741&...
-> U-Geen: no cenově bych se rád vešel do 5000,-

-> ElvisB732: jaka cenova kategorie to ma byt a co to ma umet?
Tak já měl zato že Sony má naprd reproduktory a autorádia a ostatní elektroniku umí,tak mi kdyžtak pls semka naházejte nějaké odkazy která rádijka doporučujete,mooc díky

-> vaclav3: já sem si na to zvyk a nemam stim problém..

-> vaclav3: jee... to mame v jednom firemaku taky, moc prima... pripocte li clovek postupny zesilovani pri rychlym otoceni kolecka (hlasitost postupne vzrusta k te jiz davno zvolene), vznika idealni radio ... pouzitelny tak max. ve stojicim aute.
-> wondraz: Ve služebáku mám Sony, nevím bohužel konkrétní typ. Ale ovládání tohoto rádia musel vymyslet totální blb. Ve spoustě miniaturních tlačítek se po hmatu za jízdy zorientovat prostě nedá.
Určitě bych šel do Alpiny.Měl jsem jich několik a zvukově se jim málo který rádio vyrovná.Teď mam Alpine IVA a jsem max.spokojenej.
já mam sony cdx gt300 a sem spokojenej...nevi mco máte proti sonymu..

-> M@rtin: hele ty to víš nejlíp, tak se neptej tak blbě 
jinak za mě bych doporučil Alpine, Pioneer
z toho co mě teď napadlo :)

jinak za mě bych doporučil Alpine, Pioneer
z toho co mě teď napadlo :)
-> Tommyk: A teda jaký je na kvalitu :-D
-> ElvisB732 03.03.10 17:21:38: jestli chceš kvalitu, tak si nekupuj sony nebo sencor
moc tomu nerozumim ale rád bych koupil kvalitní autorádio

Ahoj,budu kupovat autorádio a potřebuji poradit,jakej máte názor na Sony CDX-GT630???v-shop.aivhifi.cz/sony-cd
x-gt630.html