skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Autorádio Alpine - pípá
pokud si to jeste nevyresil tak tady mas servisni manual :-D www.manuals-in-pdf.com/in
dex.php?main_page=...
Není zapnutý SDK?
-> MOLSO: ja som si uvedomil, že to sice pri každom resete rádia vypínam, ale nemám tam naladenú žiadnu stanicu
jazdím na MP3 :)

-> Stepan FUN: no hej to je pekne hnusna fukncia ... v služobaku mi to niekto zapol a mna islo porazit ked to furt pipalo 

Nevím, jestli je to přesně ono, ale zkus vypnout funkci TA (případně označený jako TP). Mělo by to bejt dopravní zpravodajství, ale ty informace se u nás vysílaj jenom některý rádia a už jsem se setkal s tím, že když je funkce zapnutá a stanice tu funkci nevysílá, tak rádio začne takhle "nadávat"...
Jo máš recht, špatně jsem to opsal. Je to TDM-7548R, ale i tak to nic nenajde. Je to dobový rádio z přelomu 80 a 90 let. Tehdejší špička co šla sehnat:)
-> Kloggie: to už je asi hodně starý rádio, co?
nenajde to nikde nic o tom že by typ Alpine TDM-7542R někdy existoval... opsal jsi to správně?
nenajde to nikde nic o tom že by typ Alpine TDM-7542R někdy existoval... opsal jsi to správně?
ten nemám a na netu ho nemůžu najít :(
-> Kloggie: co návod?
Mám autorádio Alpine TDM-7542R.
Doteď v pohodě, ale dneska začalo pípat a pípá pořád. Normálně vypne rádio, začne pípat a pak rádio zase zapne. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost?
Díky moc!!
Doteď v pohodě, ale dneska začalo pípat a pípá pořád. Normálně vypne rádio, začne pípat a pak rádio zase zapne. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost?
Díky moc!!