Tak aby ses po montáži nových reproduktorů nedivil, až budeš poprvé potřebovat stáhnout okénko

Ale jako není to špatný nápad. Taky jsem dumal, zda nepořešit nějak ty otvory.
Měl jsem za to, že rozměry jsou pro velikost měniče, takže u 130mm jsem čekal, že má montážní díry ~138-140mm. Proto mi to asi nějak nevycházelo plánování.

Pena okolo repráku kopíruje otvor v dverách, takže jasná predstava. Ale každý reprák je iný, musí sa pomerať konkrétny reprák.
U mňa s 13 cm repro to vychádzalo na asi nejakých 10-11 cm najväčší priemer repráka zo zadnej strany tapca. A z pohľadu otvoru v dverách takto:
Já jsem tu díru v plechu před časem měřil a mám za to, že to vycházelo na nějakých 12cm a nechci právě řezat ani šroubovat do plechu. Podložka se tam z vnitřní strany nevejde, tak mi to nějak nevycházelo. Ale je fakt, že když se to něčím plochým upne zevnitř jen za tapec, tak to tam asi půjde. Díky.

Borci, co za koaxy se vejde bez úprav plechů do škodovky? Aktuálně tam mám nějaké 10cm Sinus live. Letos jsem si hrál s myšlenkou výměny, ale dlabal jsem na to. Nedávno jsem si ale všiml, že se na jednom z měničů začal trhat závěs. Stejný průměr je jasný ale předpokládám, že pro 12/13cm bude nutná MDF podložka z interiéru. Pokud se mýlím, budu rád za případnou korekci.
A tesnenia sú Ok, nič netečie.
a po case ti zacnu ako prve pretekat popri tesneni.

.