skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
blbne mi basák
-> Mára-rs: Co to je "uzemním"? To jako, že vedle auta zatlučeš do země roxor a přes kabel ho připojíš na kostru rádia? Okolí roxoru je dobré pro lepší výsledej zalít slanou vodou případně pomočit :)
-> Nepér: Čéče, ty děláš z instalace tuňácký hrom-bedny do auta vyloženě high-endovou záležitost. To trafo bude třeba od Jensena v mumetalovým futrále? :)
Mára-rs : tohle me taky delalo u koupil jsem novy refulator napeti a bylo po huceni
a pomohlo by když uzemnim rádio ??
-> Nepér: no jsem vedle trochu
-> Nepér: tak tomu bude určitě rozumět 

Blbne basák? A zpěvák, klávesák a bubeník jsou v pohodě?
To se divíš, že když vezmeš signál do nesymetrickýho vstupu (RCA)zesilovače z výstupu můstkovýho koncovýho zesilovače autorádia, kterej je symetrickej a není proti zemi (a kde se soufázové pazvuky odečítají), že to bude dělat bordel? Pokud musíš jako zdroj signálu použít výkonové výstupy rádia, je nejlepší řešenní oddělovací linkový transformátor. Primár se zapojí paralelně k reproduktoru, sekundár na vstup zesilovače. Případně se zkusí propojit signálová a napájecí zem u zesilovače a je to...
To se divíš, že když vezmeš signál do nesymetrickýho vstupu (RCA)zesilovače z výstupu můstkovýho koncovýho zesilovače autorádia, kterej je symetrickej a není proti zemi (a kde se soufázové pazvuky odečítají), že to bude dělat bordel? Pokud musíš jako zdroj signálu použít výkonové výstupy rádia, je nejlepší řešenní oddělovací linkový transformátor. Primár se zapojí paralelně k reproduktoru, sekundár na vstup zesilovače. Případně se zkusí propojit signálová a napájecí zem u zesilovače a je to...
-> Karel.: myslíš že by to tak rušilo ale ono ty signélové nejsou zapojený ani v rádiu ani v zesáku jen jsou nachystaný (jinak skvělá imitace ladáku s turbem ) :D
jo to mam ale signály nejsou zapojený pam to propojený z repráku na platě protože rádio nema výstup už čekám na nové pak uvydim no a ještě ktomu jsem před 10 minutami zjistil že mi teče vodní pumpa tak už su nasranej až až
-> Mára-rs: to je fajn a signály a napájecí máš vedený spolu že?
-> Shackall: že mu od pojistek vedou pod sedačkami dráty až do kufru,teda tak jsem to pochopil já 

-> Mára-rs 04.09.13 13:04:55: Nerozumím řeči tvého kmene 

od pojistek pod spolujezdcem a pod sedáky do kufru mam favorita
-> Mára-rs: hlavně kudy ti vedou kabely?
no ještě počkám na nové rádio mam to natáhlé drátem z repráku z plata a zesák je přímo od baterky baterka asi pul roku je v cajku
-> Mára-rs: Prosvištíme si základy:
1) Jaká je baterie?
2) Stav uhlíků v alternátoru?
3) Na co je zapojený ten basák?
4) Na co je zapojený zesilovač, který ho táhne?
Tam to může kdekolif být.
1) Jaká je baterie?
2) Stav uhlíků v alternátoru?
3) Na co je zapojený ten basák?
4) Na co je zapojený zesilovač, který ho táhne?
Tam to může kdekolif být.
čau dneska jsem si dal do auta basák hraje pěkně při vyplém motoru ale po nastartování začne chrčet podle toho jak přidávám plyn nevíte někdo co stím ??