skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
dobové radio
Teď na aukru:www.aukro.cz/show_item.ph
p?item=77630...
moje rejdiooo
len na zatial,nexcem tam davat nove aby mi ho neučorkli

-> mototechna: Ale to je nový MEXICO,poslední technika ve starým kabátě. já radši to původní. Jinak klidně,BECKER je klasa,ne nadarmo ho MERCEDES nemontuje bratru půlstoletí do svejch povozů.
-> Bobesh: to je fakt... 

-> Pavel P..: A furt je to BECKER proti šráku z AAA auto

-> Bobesh: jasně v té době to letělo...
jinak souhlas, jedině pořádnou kovářskou práci.
jinak souhlas, jedině pořádnou kovářskou práci.

-> Pavel P..: Plastovej kabát barvy antracit byl módní na přelomu 80 a 90let,já taky radši elox nebo leštěnou hlínu
ale zase reverzák s přetáčením a SDKčkem...

-> Bobesh: tyhle už jsou takový ty laciný plasťáky... ale za tu cenu 

Sice není tak lesklej jako ten Pijonýr ale docela vybavenej na ty roky a navíc cena symbolická.
www.aukro.cz/item49539154 4_autoradio.html
www.aukro.cz/item49539154 4_autoradio.html
-> Bobesh: to jsme měli ve 125ce něž nám jí ukradli...

-> Bobesh: děti přežijou o chlebu a suchý vodě a barák nespadne
takovejhle pyjonýr se bude shánět těžko s timhle příslušenstvím

-> Pavel P..: krása
-> Pavel P..: Šel bych ale není nazbyt,barák je upír a děti chtěj mlíko

-> Bobesh: luxusní stroj... jdeš do něj?

-> Pavel P..: www.aukro.cz/item47383869
8_stare_autoradio_pioneer_
kex20_komplet.html
Docela bych to chtěl slyšet a vidět,komplet od Pionýrů
Docela bych to chtěl slyšet a vidět,komplet od Pionýrů

-> Bobesh: 

-> Pavel P..: Pavlíku,tichej obdiv...

-> MerHanz: -> M@rtin: díky díky... však taky než jsem ho dal do pucu mi dalo zabrat... každej čudlík čistit zvlášť 

-> Pavel P.. 21.10.08 22:18:11: Krásnej pincek

-> Pavel P..: Pane jo, ten je

-> U-Geen: jj je to krasavec a svíticí LED stupnice je bomba..

-> Pavel P..: ajaj ten je krasnej, skoro jako moje ex DEH-77MP :)
-> Bobesh: pěknej kousek... bych mohl ukázat mojeho novýho pijaněra.
jen musim splašit stejnej kovovej knofl a bude to výstavní kus
kam se hrabe dnešní autohifi...

Zakopl jsem teď na aukru,pěknej kus,CCIR norma FM,poctivej japončík:
www.aukro.cz/item45997866 6_stare_autoradio_sanyo_ve teran.html
www.aukro.cz/item45997866 6_stare_autoradio_sanyo_ve teran.html
-> Mr.Lumpy: tak napiš zprávu... třeba se domluvíme

-> Mr.Lumpy: jinak cenovka je pro mě jako kupujícího čím nižší tím lepší

-> Pavel P..: tak já nemám vůbec představu...
-> Mr.Lumpy: kolik by se ti líbila cenovka?

-> Pavel P..: a kolik by sis za něj koštoval? 

-> Mr.Lumpy: tohle je ono... je to v jakémsi šuplíku, ale jde to rozdělat a je tam klasický radio a nebo vytahovat jako šuplík aby ho někdo neukrad

-> Pavel P..: jak teda vypadá ten tvůj blaupunkt klasickýho vzhledu? 

-> Mr.Lumpy: a proč by ne... v tý době se hojně jezdilo do východního raichu, tak si ho tam mohli lidi koupit nebo v Tuzexu u nás.... seriově se do škodovek nikdy radio nedávalo.. ale třeba v T613 bylo z prvu taky prej radio blaupunkt a pak začli dávat Teslu nějakou s FM asi 2107, protože ty blau museli draho kupovat od západních soudruhů

-> Bobesh: to je pravda už jsem pár radií dělal a ty kvalitnější stačilo jen pořádně vyčistit a jak řikáš jen gumu a žárovičku... u blau se mi nestalo že poťák chrastil.. u všech Tesla radií jsem je prostříkával.. sem tam byl studeňák za ty leta ...
když na to nezapomenu a najdu to tak tě obdaruju jedním Grundigem s takovou malou chybkou s kterou si nevim rady, si třeba poradíš...

moje představa je radio co tam mohlo být v té době ale asi těžko se tady sháněl v 80-tkách blaupunkt atp... i když na zahraniční importér je tam mohl dodávat...
-> Pavel P..: Tak záleží na Lumpym,jestli chce funkční dobovku nebo vzhledovej originál. Ale vem si zase,že dřív byly tyhle výrobky z poctivých dílů a pokud něco takovýho najdeš,většinou stačí vypucovat,novej řemen na kazeťák,novou žárovku osvětlení stupnice a zbytek přežije auto.Ono je rozdíl,když máš noname potenciometr a originál ALPS,to nemusíš mnohdy ani čistit.
-> Mr.Lumpy: Tesly nejsou moc spolehlivý, radši toho Blau nebo podobný lepší značky..
-> Bobesh: díkes aspoň začínám mít rámcově představu co hledat
-> Mr.Lumpy: Je tam Blaupunkt s mechanickejma pamětěma a GRUNDIGa má i Pavel i já,jen lepší verzi,ten neznámej vpravo nahoře má taky západ normu.
-> Bobesh: chytnu na ně něco?
-> Bobesh: no mrknu se na vrakáči snad tam něco slušnýho budou mít
-> Mr.Lumpy: Jo a pokud se nepletu,nemá UNITRA safari nááhodou ještě východní normu (OIRT)? Že?

-> Mr.Lumpy: Mrkni se po vrakovištích,občas se najde kloudnej kus,pak bazary,zastavárny,taky AUKRO občas

-> Bobesh: tak já tam dobový mám safary unitra ale chtěl bych něco dobovýho na co se dá taky něco kloudně chytit