Problém s rádiem :(

prohledat
112 příspěvků (zobrazeno 101 až 112) od 16.01.2006 do 13.02.2006, založil/a kirri
řadit dle data
18:33:24
16.01.2006
kirri
-> Tuner#2: pomóóóóc

Nebudu se do tohohle motat, se mě to poslední dobou nevyplácí a chci tu ještě pár věcí pochitit a nikým si nic rozházet

Jinak mám pěknou bichly jako návod k obsluze toho mího drobečka v autě a tam je to co říká T#2 opravdu napsaný, že se nedoporučuje tohle dělat a rozmezí teplot, ale to je jedno, prostě mě to tak řekli i v obchodě kde sem ho bral, tak se podle toho řídím......

jinak k problému kdo je víc autohifista nebo odborník radši psát nebudu nevím o tom nic, ale poradíte a o to mi jde4
18:21:36
16.01.2006
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Borin: Já ho z Tebe dělat nemusím 4 a rozhodně tě nechytám za slovo jako Ty mě...

Ano uznávám píše se to ISO ne IZO - dostal jsi mě, ale Ty tu plácáš kraviny a o audiu jsi ještě před rokem a půl neměl ani páru a to že jsi se něco naučil ve firmě kde už nepracuješ, to je sice hezké, ale hluboké znalosti moc nemáš a o tom jsem se už několikrát přesvědčil. Psát někomu aby kupoval tappajomat jen s Alu fólií, když to nemá žádný vliv na funkci mě přijde dost zcestné a to samé je psát, že pouštět CD hned při -10 °C je normální taky. Už jsi někdy řešil reklamaci mobilu a neuznali Tě jí kvůli oxidaci na plošném spoji? ne? Šéf je soudní znalec a má jich na stole mraky a v žádném případě ten spor nevyhraješ. když máš mobil v -10°C u ucha a funíš do něj teplo, tak se uvnitř rosí a tím oxiduje. problém možná příjde za půl roku, možná za dva ato už bude mít většina jinej, ale příjde!

A to samé platí o autohifi a i na hifíkách se už před léty, kdy jsi o tom neměl vůbec páru řešilo to, jestli pouště třeba i zesíky a CD když je v autě takový zima. Řešení je pouštět je až když se drobet teplota v autě ustálí a pak nehrozí, že vlivem zahřátí (jako že zesíky a i rádio topí dost) se orosí a bude tam vznikat oxidace... Jak píšu, problém na sebe nenechaá dlouho čekat, možná Ti to vydrží po celou dobu co budeš mít rádio, možná ne. pokud mě budeš tvrdit, že zas kecám, tak už se s Tebou nemám o čem bavit - tohle pochopí i malé dítě.

Já tě rozhodně neurážím a nezesměšňuju, jen mě fascinuje jak z Tebe vyrostl během asi jednoho roku odborník na autohifi - člověk se pořád učí a ani já a ani nikdo na světě nezná všechno 4
18:12:49
16.01.2006
Borin - Král tuzerů
-> kirri: Nemáš zač...rád ti pomůžu...kémo 1 3
18:10:52
16.01.2006
kirri
-> Borin: jinak dík ještě za nákres a pár slov1
18:10:21
16.01.2006
kirri
-> Borin: to tak většinou bejvá, když dva lidi dělaj do stejný věci, no já můžu jen říct, že tuner#2 mě za začátku dost poradil a tak, no ale ty taky, teď vím každopádně víc než předtím a sem rád4
co je mezi váma, to nevím
18:08:03
16.01.2006
Borin - Král tuzerů
-> kirri: Tuner2 mě rád opravuje a dělá ze mě blbce tak si nenechám ujít udělat stejnou věc...
18:06:31
16.01.2006
kirri
Tak se kluci nehádejte, já se jen ptám4
18:04:09
16.01.2006
Borin - Král tuzerů
-> Tuner#2: Jinak je to ISO a né IZO...
18:03:38
16.01.2006
kirri
-> Tuner#2: OK, zítra to něják zmáknu, to sem teda zvědavej....

dík
18:03:30
16.01.2006
Borin - Král tuzerů
Nepouštění rádia v zimě je kravina...sice je pravda že se zamlží CD ale já s tím v zivotě problémx neměl...ať je - 10 tak zapínám rádio...zkus odpojit baterii a nechat smazat paměť rádia...u někkterejch to stačí přes noc...dřív než půjdeš na reklamaci tak se podívej jestli se ti někde neuklepnul drát nebo se neuvolnil v čokoládě (dost lidí to tak dělá, tvůj případ to ale být nemusí... je to ale prasárana) a vezmi zkoušečku a proměř napájení...viz obrázek soustřeď se na spínanejch 12V a stálejch 12V...popřípadě se mrkni na pojistku...pokud to bude v pořádku tak pro jistotu rádio vyzkoušej ještě u někoho jiného v autě...zapojení je pro navigaci ale + a - je stejně zbytku si nevšímej...
zvětšit Problém s rádiem :( - obrázek od Borin - Král tuzerů vložen 16.01.2006 18:03:30
17:59:52
16.01.2006
Tuner#2 - zrušená registrace
Než ho někam poneseš, tak bych ho zkusil v nějakém druhém autě napíchnout na IZO jestli není problém v kabeláži, že Tě třeba někde "upadnul" kabel, nebo jen zkontroluj jestli máš v konektoru napájení, když zapneš klíček zkoušečkou pokud jí máš. Jinak v obsluze nevidím problém, takže pak jedině na reklamaci. možná bych kouknul i na pojistku, ale většinou je OK i když rádio zdechne.
17:41:55
16.01.2006
kirri
čau,

Nedávno jsem koupildo mého auta nové srdce audia... Měsíc bylo vše naprosto v pohodě, po seznamování se se všemi funkcemi a tak, panovala naprostá spokojenost, ještě jsem si pořídil neplánovaně DO, ale nakonec ho taky uživím.
Tak k problému, vím, že hned když je zima, tak se nemá přehrávat z CD, tuším, že to tu psal T#2, že je to nepsané pravidlo, mohly by se poškodit věci potřebné ke čtení C, ale tomu já tak moc zase nerozumím, takže nechci dělat chytrýho.
Takže sem pomalu rozehrával na tuner.
Mno ale dneska jsem šel do auta, nastartovl jsem, zaplo se mi rádio (mám to dělaný na klíček, sepneš a rádio jede, vypneš a nejede:))
a po 15 minutách slabého hraní jen tuneru se najednou samo z ničeho nic vyplo a už je mrtvý10
Všechno je v záruce, takže asi pujde na reklamaci.....

Ale vrtá mě hlavou co je špatně.... jestli sem něco udělal já a nebo prostě jen vadnej kus, venku je zima vlhkost v autě nějaká je taky, to je jako jasný.

Jinak model rádia PANASONIC CQ-C3301N

dik.
Extreme Tyres