Problém s rádiem :(

prohledat
112 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 16.01.2006 do 13.02.2006, založil/a kirri
řadit dle data
23:02:03
17.01.2006
U-Geen
-> kirri: jasne. ja mam v toledu v podstate nejlevnejsi verzi a nazivo vypada daleko lip jak v katalogovym fotu.

no a navic jsem si hodne navyk na nektery Pioneeri vlastnosti...
21:22:44
17.01.2006
PeterP136
-> Pilot 105: Nezmysel to nie je aj ked autoradiovu ani vezovu mechaniku som otvorenu nemal, nemal som dovod ani prilezitost. Akurat myslim ze co sa tyka diskmanov, tak tie tiez cd rozvrtia, ale nie na take otacky ako cdromky, aspon ten jeden co som mal v rukach a mal okienko vo veku, to tak robil. Samotne citanie pri prehravani v diskamanoch je uz take pomale, ze pri troske snahy precitate velke pismena na cdcku.

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Tunerovi sa ospravedlnujem lebo naozaj ma spolovice pravdu a to v tom, ze po zapnuti zamrazeneho pristroja sa spravidla orosi. A to preto, lebo sa na nom rozmrazi jemna ladova vrstvicka, ak sa tam teda pri ochladeni pristroja vytvorila..
Co vsak stale neuviedol na pravu mieru, preco v zime tuner moze byt, ale cd uz nie. Orosi sa to tak ci tak, ak je v aute v noci prievan a ma sa co namrazit, a tomu by ste zabranili len ofukovanim teplym vzduchom, alebo naopak studenym ale vysusenym (ako ked klimou rozmrazujete okno zvnutra).

Ale co mna uz nejake to cd nezaujima. Kto ma furt cakat, nez mu mechanika najde dalsiu skladbu a furt pocuvat aj tie ktore sa mi uz nepacia. Radsej si kupim sd kartu a budem si pocuvat co chcem a dalsiu skladbu tam mam za zlomok sekundy a hlavne nebudem zapinat cd mechaniku ani cez leto 5

-> Fantozzi: Ja som destrukciu cd tiez nastastie nezazil, ale uz sa to stalo brachovi, jednym srandistom vdaka tomu, ze na cdcko nalepili nalepku (obycajnu :) ) a spoluziaci mali tiez take skusenosti.
19:23:56
17.01.2006
pajavlk
Tuner#2: nevim jestli se to vystřeďuje ale proč každá cd mechanika po vložení céda se rozjede na plnej kotel a až potom ubere na čtení ? proč se rovnou nerozjede na rychlost potřebnou ke čtení ? .. btw. mechaniky přece maj opravovaní chyb že si dosazujou 1 a 0 v omezený míře tam kde je nepřečtou nebo ne ?
18:36:50
17.01.2006
Pet
-> Fantozzi: mě se taky rozstřelilo CD ve vypalce teac a to nebyla ani den stará a bylo to teprv její první céďo :( byla to solidní šlupa, až to vyrazilo vrátka napůl ven. A neni zas tak neobvyklej jev 10
18:23:26
17.01.2006
Tuner#2 - zrušená registrace
-> TUNER: Kecko, vždyť jsi to už u mě slyšel démone :o))

-> Fantozzi: To abych Ti ještě něco doplatil ne?
16:05:12
17.01.2006
Fantozzi
-> Tuner#2: to si piš. A na nějakým cdčku bych možná vyštrachal i logo - kámoš dělal zesíky a pak tam lepil samolepky jako marantz, onkyo, tesla... :-) tak bych ti tu cdromku stříknul na černo a nalepil nějaký zlatý nápis - to už pak jde
15:28:28
17.01.2006
TUNER
-> Tuner#2: Ty woe,ty máš doma Démona a ani jsi mi to neřekl....Teď tě budu uctívat óóóóóó nejvyžší....47
15:12:21
17.01.2006
-> Fantozzi: A to se vyplatí :o)
14:53:00
17.01.2006
Fantozzi
Když CD-ROMka vystřelí disk, tak to je spíš vadnej kus, než vlastnost. Mě osobně ještě žádná nevystřelila, ani když jsem tam narval 2CD zároveň. A že se mi to nestalo jenom jednou... A popravdě - že by vystřelila - to slyším až teď o vás
14:50:12
17.01.2006
Fantozzi
-> Tuner#2: mám nabídku - pošlu ti 32x CD-ROM s tlačítkama Play/Přetáčení vpřed a Stop/vysunout + ZDARMA!!! přidám audiokabel s napájenýma cinchema a ty mi pošleš ten tvůj šunt.
14:41:18
17.01.2006
-> Fantozzi: Přesně tak navíc v CD přehrávači se žádné vyšší rychlosti než je čtecí ani nedocílí a to znamená, že holt nešechny CD přehrávače nemají středění a disky v nich hází jak prase - no holt jsem si měl místo Denona za 15.000,- koupit CD-ROMku za 1.000,- - ta se roztáčí až to z ní fičí a tím se vystředí CD. 4
14:40:09
17.01.2006
kirri
-> Tuner#2: se oblecu, vylestim tu hlinikovou bejsbolku co me lezi v koute a vyrazim do brna:) (nevim, je asi 2 mesice po koupi, jesteze aspon tak)
14:38:56
17.01.2006
-> kirri: Hmm, tak teď už jen reklamace. Bohužel.
14:24:00
17.01.2006
kirri
-> TUNER: no ja to potom odnesl elektrikarovi a ten mi rekl ze je to mrtve.... umzelo :-(

176
14:01:32
17.01.2006
TUNER
-> kirri: A nezkoušel jsi nějakej ten resetovací čudl co tam bejvá?
13:51:55
17.01.2006
kirri
-> U-Geen: a na obalu byla ta krásná toyota F13
13:49:39
17.01.2006
kirri
-> U-Geen: tohle je víceméně pro začátek.

Já chtěl CD pod celoplošným panelem, celkem dobrý parametry výstup na zesík, nebo woofer a tak když jedeš tak WMA a nebo MP3, i když projíždím jen origo CD, tak když si ho půčí táta, tak mám pro něho universální C, to mu stačí3 no a k tomu DO jako bonus, ale to je taková machrovinka spíš.
Jinak pioneer se mi líbí, ale cenovkově do 5000,- ani tak moc ne, já šel i po vzhledu.
Tak uvidíme, já si zase myslím, že panadonic není až tak špatná značka, i když nepatří k těm top špičkám, to taky netvrdím4
13:45:16
17.01.2006
U-Geen
-> kirri: nj priste si koupis Pioneer :-) (nejsem uchyl)
13:29:53
17.01.2006
kirri
-> Tuner#2: hele tak je to promereny, pojistka kabely jsou v pořádku, asi nějakej skřítek mi nechce dopřát.........12 12 12
Sice to není nejdražší rádio, ale tak já myslím, že sem vybral celkem dobře, no takže asi dneska skáknu do Brna jim říct, že nastal problém....83
13:26:26
17.01.2006
Fantozzi
co se týče středění - můj laickej názor je, že CD se v mechanice roztočí na vysokou rychlost, aby se co nejdřív načetlo a bylo připraveno k použití. Ale to je jenom odhad.

Jinak mám doma ASUS QuietTrack a ten žádný pazvuky nevydává. je krásně tichej :-)
10:37:45
17.01.2006
-> kirri: Já nikomu jeho názory neberu a ani nevnucuju svoje, jen mě štve šíření nepravdy což se tady mnohdy děje. Jsme jen lidi a každý tvor je omylný.4
10:20:00
17.01.2006
kirri
-> Tuner#2: Já si myslím, že ten kdo tě požádá (to nemyslím jen tebe) o radu tak chce slyšet radu toho komu řekl a pokud je zodpovědný tak jí bere na vědomí, nic víc nic míň, já si myslím, že ani na autohifi nejsou jednotného názoru, ale to už tak bývá, když se může zalogovat kdokoli4
09:58:12
17.01.2006
-> Pilot 105: Přesně tak 4

-> pajavlk: A jak poznáš vystřeďovací otáčky od těch normálních potřebných k načtení CD? To fakt nechápu...

-> U-Geen: A víš, že mě to už fakt přestává bavit, člověk se snaží poradit dle svého nejlepšího vědomí a nakonec je za blbce, který tomu nerozumí... Ale diskuze o audiu zde se nevzdám 4
08:33:48
17.01.2006
U-Geen
-> Tuner#2: hihi, to je sranda, jak se kazdej snazi bejt chytejsi a lepsi nez ty :-) no nic... nechame jim to ne? ...
07:27:38
17.01.2006
pajavlk
v kompu už mě vybuchli dvě céda právě při těch prvních vystřeďovacích otáčkách jedno se roztrhalo v mechanice na mraky že ohnulo i hřídel unašeče z motorku to bylo hodně drsný .. po druhý bouchlo jiný a to urvalo přední dvířka a kusy céda mě pořezaly na noze 5 takže tohohle bych se u audia vůbec nebál když v normální mechanice to řve přes 10 000rpm 1
03:51:32
17.01.2006
Pilot 105
-> PeterP136: Promiň, ale to středění o kterém píšeš, je nesmysl. Jak by si taková mechanika vystředila např. CD s polepkou, která se dnes běžně používá, nikdy ji nenalepíš přesně na střed a tím pádem je většina CD nevyvážených (proto takové pazvuky z PC CD mechanik roztáčejících CD rychlostí přes 10 tis. ot./min., oproti audio 200 ot./min.), takové CD by se v tvé mechanice nikdy nenačetlo, jelikož by se nevystředilo. Navíc polykarbonátově výlisky CD nejsou zdaleka tak přesné jak si myslíš.
23:04:46
16.01.2006
Kalibán123 - zrušená registrace
A začalo to tu tak nevině
23:04:10
16.01.2006
PeterP136
-> Tuner#2: Je sice pravda ze autoradio s cd som este otvorene nemal, ale predpokladam, ze je to podobne ako u cd romiek, pretoze je to velmi jednoduche a velmi ucinne = genialne. Nejaky ten vodiaci kuzel tam, je ale ani najpresnejsi stroj nedokaze spravit taku presnu mechaniku aby v nej cd nehadzalo, preto sa na cd pritlaci z jednej strany pevny hnaci kotuc a z druhej sa cd pritlaci volny ulozenym kotucom (v cd mechanikach som videl magneticke zovretie cd medzi kotucmi). Potom sa cd roztoci ako slusnymi otackami, takze sa odstredivou silou vystredi presne okolo osi otacania, alebo ak je poskodene tak rozleti na kusy. Na presny fyzikalny popis preco sa tymto vystredi si netrufam, na tom som vo fyzike prilis slaby. Nasledne mechanika spomali na normalne prevadzkove otacky.
Co sa tyka toho pasiku o ten by som sa nebal, najma ak to preziju vlasocnice k samotnej cocke, ktora je pruzne ulozena v hlave a eletromagneticky sa hybe a nataca omnoho rycheljsie nez je pohyb hlavy.

Ako ja neberiem ze cd mechanikam skodi praca kym su zmrznute, ale chcel by som vediet preco lenze to si zatial nenapisal. Mozno sa prilis namaha mechanika, mozno to vadi cocke, ze sa laserova ledka pri nizkych teplotach nici radovo rychlejsie nez pri beznych teplotach, ale to ze sa zahrievanim s vlatnym zdrojom tepla ktore tam nevhana voden pary, orosi je dufam aj sam uznas nezmysel. A ak by sme mali brat do uvahy pritomnost rosy, tak aj 5 minut bude malo, teda v zavisloti od toho ako moc budu vykurovat vykonove suciastky a ako rychlo bude kolovat v radiu vzduch aby rosu z haklivych casti odparil.
22:41:16
16.01.2006
kirri
-> Tuner#2: nemyslím si to, přespěl sem tomu i já, teď bych nerad opakoval, ale myslím, že už to nebude jako dřív :-/
22:40:07
16.01.2006
-> kirri: A Ty si myslíš, že je to tu poslední dobou fajn? Já bohužel z toho mám smíšené pocity a třeba o víkendu mě poslal kamarád sms, že prý co se to tu na virtu děje? Je to člověk, který tu byl od začátku a pak tu asi dva roky nebyl a teď se nestačí některým příspěvkům divit...
22:37:25
16.01.2006
kirri
-> PeterP136: jáááááááááj ta poslední věta, sem si poprskal monitor, cítíme to ale úplně stejně3
22:36:55
16.01.2006
-> PeterP136: Možná toho podle Tebe nevím moc, ale když jsem u toho středění, tak pořád nevím jak mechanika disk vystřeďuje? To, že CD položíš na šuplík, že zajede do mechaniky, kde se u 99% mechanik zvedne pohon s motůrkem a trnem, který má náběžnou hranu zaoblenou aby CD vždy nabral správně a dosedlo celou plochou na ten trn (dosedá plochou od střední díry až po kraj, kde je na CD takový výstupek, někdy méně, protože trn je menší) a pak se roztočí a načte a nebo ne :o)) Nějak tam pořád marně hledám to středění mechaniky? takže pak kdo tomu rozumí. To 1% jsem nechal na starší mechaniky Pioneer, kde se dával disk stranou záznamu nahoru a rovnou se položil na hmotný talíř. To mělo výhodu v opoře disku celou plochou a v tom, že laser byl ze shora a tím se méně zněčišťoval. A pak ještě existujou mechaniky od Teacu, kde je pohon a motor nahoře a je připevněn k mohutnému talíři a ten slouží jako stabilizátor disku aby neházel, když je třeba mírně zvlněný, ale to jsou mechaniky, který ani jeden člověk z virtu neměl možnost vidět a na to dám krk - já jsem jí viděl a funguje super. Takže pokud máš ještě nějaké otázky ohledně mechanik, tak sem s nima, ale jak píšu, nevím o žádném středění...???

To, že Ti CD ROMka sfoukla papír, bude asi tím, že běží třeba 50 x rychleji než CD mechanika, kde otáčky jsou od tuším 200 - 800 ot/min. což až tak moc není, DVD mechanika je asi 4 x rychlejší a CD-ROM podle toho jak je stará - dnes asi 52xje nejvíc? Nevím do PC nedělám.

K tomu rosení, tak já samo vím, že 1. to může způsobit zkrat hned a nebo za 2. to způsobuje tu oxidaci, která pak ten zkrat může ve finále způsobit taky. A pokud zapneš rádio v -10°C, tak i třeba tomu pásku od laseru, to taky nebude dělat dobře, když laser bude jezdit a pásek díky tomu, že je zkřehlý může praskout - schválně se podívej do návodu, při jaké teplotě může rádio fungovat.
22:34:56
16.01.2006
PeterP136
-> Tuner#2: Viem ze je to zbytocne, lebo ty na moje "plky typu citacie vylozeneho nezmyslu: "Řešení je pouštět je až když se drobet teplota v autě ustálí a pak nehrozí, že vlivem zahřátí (jako že zesíky a i rádio topí dost) se orosí a bude tam vznikat oxidace..." reagujes do zeme udupavajucimi argumentami:"Ty tomu nerozumis" :).

-> Fantozzi: Ten sposob vyjadrovania tu myslim nema len borin (teda kym ide o hifi) ale borin sa aspon pri napravach a motore drzi pri zemi, ale niektori jedinci ani tam.

ALe inac ja sosobne som si volakedy tiez myslel ze som neomylny, ael uz som zmudrel a myslim ze dnes uz nemam chybu 1 1 1
22:30:57
16.01.2006
kirri
založil sem téma, který bude atakovat horní top témata128 128 128 128 128 128 128 128 128 128 *128*

teda možná*102*

-> Tuner#2: hele, kdyby si odešel ty a nebo někdo ze stálic tak nevím, to už by to pomalu odpadávalo a nebylo to ono:(
22:21:02
16.01.2006
PeterP136
-> Tuner#2: Mna by skor zaujimalo ci problemu rozumies ty. Je mi jasne ze zamrznuta cocka neprecita ani prd :), ale to s tym orosenim si sice bol blizko pravde len si to popisal nejako divne. Ak je spotrebic oroseny tak ho nie je dobre pouzivat kvoli dvom veciam. Jedna je jasna, skrat, druha uz obvykle ludi nenapadne a to elektrolyza a to je ta svina co nam nici mobily :).

Ak nevies ako sa stredia CD v mechanikach tak toho o CD mechanikach vela nevies. Vies ja ta uznavam ako cloveka co ma prehlad o vyrobkoch a ich slabinach keby som chcel nejaky znackovy vyrobok tak si myslim prvy ktoreho otravujem s otazkami, ale ked zabrdnes do niektorych technickych detailov tak sa divim ze sa ti tu poniektori, co su elektronike podstatne dalej nez ty, s prepacenim strkaju niekam.

Este ma napada jeden problem co sa tyka zamrznuteej mechaniky co robi namraza cu drotikom ktore vedu k cocke, netusim nakolko su odolne a nakolko mechaniky s nou cvicia aby nieco precitali, ael tie su snad dostatocne nadimenzovane aby sa nepolamali.

Ten vetrik pri stredeni je naozaj celkom pekny, mne nezaistenu A4 sfuklo z mechaniky a odvialo ju na meter prec. Akurat ten vetrik ostava uzavrety kym nie je mechanika bez krytu. AJ pri obycajnom citani je vnutri vanok aj ked slabucky ale na rozvodu tepla pomoze. Inac mozno sa niekomu z vas stalo, ze ste do mechaniky vopchali cd a po chvili sa ozvala rana a cd bolo na kusy. TO len poskodene alebo pokrivene cd neznieslo vystredovacie otacky.
22:12:40
16.01.2006
-> havlik: To po Tobě nikdo nechtěl, jen jsem chtěl naznačit v jaké situaci jsem na virtu momentálně byl a že mě to celkem povzbudilo. Ono je dobrý občas někomu za něco poděkovat a nebo ho podpořit, ale já jsem dnes nějakej sentimentální :o)) jdu spát 4
22:06:29
16.01.2006
havlik
takze se vam obema omlouvam nemyslel sem to tak zle jasne ja ani nevim jak bych tam to radio zapojil ale proste mi to prislo trochu jinde ale omlouvam se4
22:04:26
16.01.2006
havlik
-> Tuner#2: dobre jako ja ctu vetsinu temat aj tech prispevku divim se ze to za ten den stihnu a ctu aj tebe aj vsechny ostatni nerikam ze nekdo z vas muze mit nekvalitni prispevky kdyz tomu nerozumim rad se priucim ale tohle mi prislo od Fantozziho trosku prehnane4
22:04:17
16.01.2006
Fantozzi
-> havlik: já mu nelezu do zadku. Mám rád hudbu, dělám hudbu, baví mě i zvuk jako takovej - proto si i hudbu nahrávám ve svým domácím studiu a když je příležitost, tak si rád zahraju na zvukaře své oblíbené kapely, protože mě to baví. A proto rád vstřebávám věci kolem toho. A protože tuner tomu rozumí, rád si jeho rady a názory uspořádávám v kebuli a porovnávám se svýma zkušenostma
22:00:40
16.01.2006
-> PeterP136: Můžeš mě popsat jak se vystřeďuje CD v mechanice? a jaký vítr vyvolá, když je hladké? Ano rádio se ohřívá ze vnitř, ale jen v části, kde jsou koncové stupně a než se prohřeje celé, tak to trvá třeba 5 min. a to je doporučení, kdy by se mělo hrát jen na tuner a pak až přepnout na CD. Zkus si přečíst můj příspěvek před tímto a zamysli se jestli problému 100% rozumíš ju?
21:55:37
16.01.2006
-> havlik: A víš že mě ten příspěvek od Fantozziho docela pomohl, protože už jsem v poslednícg týdnech vážně začal uvažovat, že sem přestanu chodit, protože z každého mého příspěvku vzešla hádka a mě to už přestalo bavit. Proto taky teď a i do budoucna budu psát jen tam kde se bude téma motat ohledně něčeho čemu 100% rozumím. Už mě nebaví číst příspěvky třeba na téma jaké mám koupit repro? s odpovědí: Kup si Sony, mám je a hrajou super apod. (teď prosím na nikoho nenarážím). Kdyby tady každý psal jen to, čemu na 100% rozumí, tak tu nemáme 150 příspěvků za den, nemusím mazat nesmysli a nemáme tu ani hádky, protože jakmile pisateli napíšeš, že Sony jsou ten největší sráč, tak Ti začne pomalu vyhrožovat po vzkazech ať se mu nesereš do diskuze a že jsi vůl co tomu nerozumí. Fakt mě tohle už nebaví a než si nadělat 1000 nepřátel, který jsou pak schopni růzých věcí, tak raději nebudu přispívat vůbec. Vidíš jak to dopadlo s Borinem - psal jsem mu snad někdy, že je blbej a nebo něco podobnýho? Ne pouze jsem mu vyvrátil pár příspěvků a on je za to na mě naštvaný. to samé Bombastic, který mě ani nedokáže napsat, kdy a kde jsem mu pomlouval auto apod. Prostě jsem poslední dobou z toho nějak znechucenej, možná na někoho působím namyšleně, možná je to pravda, možná ne, to musíte posoudit sami, ale tohle co napsal Fantozzi mě trochu povzbudilo, že to se mnou ještě tak špatný není a že se přeci jen najde někdo kdo rád čte ty moje bláboly. Mimochodem pak se tu najdou tací, co zadají téma, já jim o tom celkem podrobně dám výklad a místo poděkování z toho vzejde hádky a dotyčný si myslí, že zná vše...

Uff, to jsem se rozepsal, ale chtěl jsem to ze sebe dostat, nemá to cenu dusit, možná se zas někdo urazí (promiňte fakt jsem nechtěl), ale když to tady tak vidím, tak by to chtělo víc úcty ke druhému a taky přispívání jen tam, kde tomu 100% rozumím a začnu od sebe - to Vám slibuju.
21:55:29
16.01.2006
PeterP136
TO s tym mobilom je zaujimava a vcelku logicka vec, aj ked myslim ze zalakovanim plosnaku by sa dalo oxidaciu poriadne oddialit, ak to nerobia tak su vyrobcovia mobilov pekne prasata.
Ale co sa tyka autoradia, tak to je nieco insie. Tam praveze ohriatie zapnutim pomaha rychlejsie zbavit sa orosenia. AUtoradio sa vtedy nezahrieva dychom plnym par ale ohrieva sa samo. Okrem toho CD sa vzdy najprv v mechanike vystredi a to su otacky ze by mu mohol ventik zavidiet. Nie tie otacky ale ten vetrisko co pritom nadherne hladke CD vyprodukuje. A to vetrisko musi orosenie (kym nie je zmrznute) odstranit. Ak cd nejde citat, tak sa ho mechanika snazi parkrat vystredit (to je ten cas co mechanika v PC tak dlho spekuluje ak nejde CD citat), takze ak je cocka zahmlena, tak ju parkrat pekne ofukne :).
Mozno sa v niektorych veciach mylim, ale tvrdit ze autoradio sa zahriatim po zapnuti orosi je proste ftakovina :). Co sa tyka predmetov donesenych studenych do tepla tak tam je to o tom co pri dychani na studeny mobil, ale to so zapnutim studeneho autoradia v studenom aute nema nic spolocne.
19:12:44
16.01.2006
kirri
mě to nevadí:)
19:03:13
16.01.2006
havlik
-> Fantozzi: nechci te nejak prudit T#2 tomu urcite rozumi ale takhle mu lezt do zadku je trochu moc ne navic tady se resi jina problematika a to ze kirrimu nefunguju radio4
18:55:10
16.01.2006
Fantozzi
Jinak - veřejně tady smekám před Tunerem#2. Protože má zkušeností nabitý praxí a i když se více/méně amatérsky motám kolem audia, strašně rád si čtu jeho příspěvky kolem tohoto tématu a myslím, že když už něco napíše, ví o co jde a svůj názor dokáže obhájit, narozdíl od mnoha "odborníků" tady
18:52:36
16.01.2006
-> Pedros: Teda nejenom kov 4
18:51:38
16.01.2006
Fantozzi
-> Borin: Borine, je pravda, že zesměšňovat každýho se snažíš hlavně ty :-( Viz. tvoje příspěvky v sekcích INZERCE... I když s tebou ve většině těchto příspěvků souhlasím, jde to napsat i jinak, než to píšeš ty. Ty to totiž píšeš formou - Já jsem king a vy póvl.
18:51:32
16.01.2006
-> Pedros: Pokud je odolný proti stříkající vodě, tak je na tom trochu lépe, ale proti oxidaci vlivem rozdílu teplot není žádná ochrana - možná zalít celý plošňák do vosku nebo něčeho takovýho, kde by nebyl přístup vzduchu. jinak se Ti kov vždy při příchodu z -10 do + 20°C orosí a tomu nezabrání ani odolnost proti stříkající vodě.
18:47:11
16.01.2006
Pedros
-> Tuner#2: Heleď když tu řešíš ty mobily,co třeba mobil,kterej má bejt odolnej proti stříkající vodě?? Pro ten to platí taky? Moc se v mobilech nevyznam,ale docela by mě to zajímalo
18:42:53
16.01.2006
-> kirri: Samo že je to i v návodu a je to i každého nefunkčního mobilu co leží šéfovi na stole na posouzení.4 Ale ať každý dělá jak se mu zlíbí, třeba mu to vydrží a za rok to rádio stejně prodá, protože bude kupovat nový a lepší a starý ještě výhodně prodá (chudák nový majitel :o))

Pro Borina tohle bylo obecně a ne rýpání ju? Zkus se nad tím vším zamyslet, já se s Tebou nechci hádat ani s nikým jiným zde, ale občas prostě nevydržím nereagovat na něco s čím nesouhlasím...
Extreme Tyres