Přesunuto z tématu
Pohofest 2013...
Nedá mi to nenapsat... Nejsem ta pravá, která by měla říkat co je a co není pravda, protože u většiny situací, co se tu probírají, jsem osobně nebyla. Co ale můžu potvrdit:
1. Problém s parkováním, který tu popsal Jumbo. Slyšela jsem i jsem viděla reakci, když se snažil normálně domluvit a DNA za pochodu odmítal a odešel...
2. "Kopnutí do auta" nebylo žádné kopnutí, ale Iveta si opravdu jen položila nohy a navíc jen tak ve vtipu. Dělali jsme si z toho pak srandu s Beastym a Tomasem, že kdyby si sundala boty, tak by se možná tak nenasral...
3. U incidentu se židlí jsem nebyla, ale byla jsem první, komu to Iveta dost naštvaně říkala, že donesla špatnou...
4. Vjetí do brány bylo s nohou na plynu a musely jsme s Ivetou obě dost rychle uhýbat. V první chvíli mi to přišlo jako hodně nasrané gesto, ale to neposoudím ani já, ani nikdo jiný, kromě toho, kdo to udělal...
Celkově co jsem ze začátku měla možnost pozorovat, tak mi DNA přišel dost "napružený" a někdy až nepříjemný. Já osobně jsem s ním konflikt neměla, vůbec jsem s ním nepřišla do styku, ale chování mě zarazilo od začátku...
Na druhou stranu zase chápu, že emoce a stres se prostě projevit musely, protože minimálně v pátek toho na pořadatele bylo hodně. Nemyslím si, že je chyba jenom na jedné straně, ale je potřeba uznat i svoji část, jinak se nic nesrovná ani nevysvětlí...
Nemůžu nikoho soudit, protože do toho nevidím, ale můžu alespoň potvrdit co se stalo v situacích, u kterých jsem byla...