Přesunuto z tématu
Co jste dnes Podělali......
-> King 22.02.16 14:46:22: Tak tak. Ve městě by se měla dodržovat pravidla. Tj. sbírání hoven, mít psíka na vodítku. Vloni jsem se svým psem v náručí lezl na plot abych ho ubránil před dvěma na volno, vyřval majitele a tomu to bylo u prdele. Volal jsem měšťáky, ti přijeli a bylo to vyřešený.
Pak jsem měl hutnej incident se dvěma bábama, jedné čokl atakoval našeho a jí to bylo u prdele, bohužel jsem ho pravou nohou minul. Tak jsem jí seřval, že pes má bejt na vodítku, že jsou za to pokuty a všude to má na cedulích. Jenom mě poslala do řitě, že je jí to fuk, že už platila a má předplaceno. Ječela a nadávala jako siréna, ta druhá jí podporovala. Byla kurva stará tak drzá, že na mě schválně provokovala a tykáním hejkala tak pojď, pojď mi jí natáhnout. Po celou dobu na svého psa srala a Karolínu jsem musel poslat s naším v náručí pryč. Byl jsem pak už tak vytočenej, že jsem na ní řval, že jí ukopnu hlavu a nacpu jí do popelnice.
Zlatým hřebem byl před lety kretén s vlčákem na volno, který šel po té naší pořád. To se musel mít člověk permanentně na pozoru a včas přecházet apod. Jednou to dopadlo tak, že vlčák vystartoval za náma a já nekoukal za sebe. Skočil mi na záda a začal dotírat na tu naší, kterou jsem bleskově zvedl ze země. Začal jsem na toho šmejda řvát ať si ho zavolá a ten vidloň z toho měl akorát prdel. Šel jsem k němu, hlásil něco o policajtech a ten parchant mi spokojeně řekl abych se neposral, že jestli mám problém, tak mi kopne do toho mého čokla a chcípne. Jeho čokl mezitím křižoval po silnici a nutil auta brzdit a různě kličkovat. A protože jsem byl zhruba v polovině rudého zatmění, tak na pána už zblízka řvu co jako že říkal, ten mi to spokojeně z pár cm zopakoval a já jsem mu jí fláknul do držky. To už jsem byl mimo. Pán zalehnul a mě se ještě v práci třepala kolena. Asi týden jsem byl nervózní, kdy si pro mě přijde PČR. Nakonec to dopadlo tak, že pán sice psa poutal jenom když viděl nás nebo jiného psa (konflikty jsme s ním neměli jen my) a preventivně přecházel na druhou stranu ulice, ale nic z toho nakonec nebylo. Pro mě ponaučení, že ty nervy za to pak nestojí a raději řeším ústupem a chůzi oklikou. To ale taky není v pohodě, pak si ti lidé budou dělat pořád co chtějí.
Přemýšlím, že sesmolím nějaký dopis na městský obvod nebo magistrát, co s tím jako hodlají dělat. Pokuty za hovna a volné pobíhání asi moc neřeší, jsou to jenom papíry a cedule nic víc.