skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co to je?
Ahoj chtěl bych vás požádat jestli někdo nemá informace k takovémuto štítku. Údajně se měl umisťovat na sportovní sedačky Metalex. Neměl by někdo z Vás rozměry štítku, případně jakékoliv informace. Děkuji
-> Lamac: S tímhle jsem se setkal u Felicie, snad tehdejší výměna za popraskaný bowdeny.
Nikto nič ?
Jediné čo mi nepasuje je uchytenie motorčekov do plechu dverí- je potrebné navrtať druhé diery.
Elektrické sťahovačky na favorita,je to origo,alebo nejaké podomácky upravené?Na domácu skladačku je to až dosť profi,len skrutky niesú pôvodné.Stretol sa niekto s nimi niekedy?
-> Rori - zrušená registrace 11.07.19 14:42:22: Může to být i originál, tuhle palubku poslední kusy mívaly. Ale nesedí tam stodvacítkový volant, dávali tam favorití. I když, u těchto strojů je možné cokoliv. Jo a navíc ty poslední kusy mívaly stodvacítkové Lucasy, takže to opravdu vypadá na samodomo.
-> bouchy: jo, 1203. tipujem tiez samo domo, ale nikdy nevies.
-> Rori: To je razdvatrojka? Nedávaly se tam palubky z Octavie Combi (do 1971)? Jinak to celkem vypadá jako samodomo.
a toto? samo domo? myslím prístrojovku, tvári sa ako kombinácia stovkovych a poslednych Rapidackych
Ale tohle bude nejaká lada, popelník na vrch palubky.
Popelník asi bych řekl
Zdravím, nevěděl by někdo co to je? Povrch toho plastu by odpovídal škodovce, tipuju že by to mělo jít otevřít ale nejde mi to..