Nebo mít samozřejmě finanční rezervu a náhradní vozidlo, kdyby došlo na nejhorší.

Taky asi tlaky byly mensi. Nevim, kde jsou dneska, ale tak 2200 - 2500 bar?

. Moje bejvalá 306 HDI má prej 370tic na původních dílech. Co se CR týče ( ostatně i turbo a spojka ). Už tehdá jsem tvrdil, že CR je celkem zajímavej systém, co má potenciál, pokud se to veme za správnej konec.

Jasně, dokud to nemá DPF. 

Nevim teda jestli to má 100 nebo 103 kW. Ale vstřikování Siemens... Dál psát nebudu. 

Akorát, Mondeo sháním pro mladýho kluka, kterej je tak trochu směřován k založení rodiny
Takže S-Max by mi asi shodil ze stolu. Osobně je ale mám rád, oproti Sharanu/Touranu vypadá daleko lépe a kvalita, si myslím, taky ucházející.

Navíc jsem ho sehnal v krásným stavu, problém je, že je mi líto ho používat jako spotřebák, takže dál jezdím focusem. 

Nektery kombiky kdyz wem videl rikal sem si ze docela ujdou a proc nase tak nevypada, a pak sem potkal ve stejny barve kombik a byl taky hnusnej 

. Ale je už dost velký úspěch, že jsem mu vymluvil ojetýho deaselovýho Opela 
Měl k tomu i výpisy z STK, navíc auto původem z ČŘ, takže by se to asi dalo ověřit. Jinak, jak píšu, vzhledem k stavu 80% ojetých aut, starších 10 let, byl tenhle nadprůměrně hezký.