skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Neškodovky
-> David29: Nechceš raději ten řidičák dobrovolně odevzdat?
-> David29: Tve cim dal tim lip, abychom za chvili chodili kanalama 

-> All: Jsem to čekal
Já tam budu chít jenom pouze za předpokladu, že mi zaplatí řidičák (+ profesák - a ten hlavně). To se tam klidně na 5 let upíšu-))
Když budu mít D, tak neni problém si k c dodělat E a jít na kamiony-))

Já tam budu chít jenom pouze za předpokladu, že mi zaplatí řidičák (+ profesák - a ten hlavně). To se tam klidně na 5 let upíšu-))
Když budu mít D, tak neni problém si k c dodělat E a jít na kamiony-))
-> Majo1882: Jezdíš město? Já příměstskou třetím rokem. Předtím dálkový a zájezdy.
-> gim: Heh co mam rikat ja kdyz musim sockou... Ted este zas prvaci nastoupili do skoly, tak zavazej v autobuse... Uz aby byl letni semestr. Dneska na Suchdol 107 uplne plna, na jednicku tak 10kmph 

Ja vim proc nejezdim mhd, a ted tuplem :-D jinak nevim nevim co si od toho slibujes, ale oproti pekarnam si moc nepolepsis, naslibujou ti hory doly a ve vysledku prd z toho... mlady tata tam dela.
-> David29:
-> petr s: řemeslo,braň se!

-> petr s: řemeslo,braň se!

-> David29: To snad ne. Opovaz se jezdit linky okolo Dejvic.
-> David29: To snad ne
-> Majo1882, Bobesh: Když vše pude jak bych chtěl, taky budu váš kolega 

-> Majo1882: Začni prodávat přední masku určitě bude zájem
-> Majo1882: Hovnooo,kolegáček
,ta levá je moje,jinak pátej kus,co jsem u firmy

pridám aj ja niečo.Môj pracovný stroj,alebo druhý domov

-> myschaak AZNP K.Hora: Taký som mal.92 ročník, 1,8 benzín.Bol som s ním velmi spokojný.

-> Danster: hezká decentka
Jsem nějak tohle téma přehlíd
Když koukam níž tak taky přihodim svojí další závislost jménem BMW E30

-> U-Geen: tak tak, hrozna piksla :-) a jeste s tema nosicema,
btw. kdyz jenom lehce seslapnu plynovej pedal tak cuka :( nevis co by to mohlo byt? 1.8 benzin
btw. kdyz jenom lehce seslapnu plynovej pedal tak cuka :( nevis co by to mohlo byt? 1.8 benzin
-> petr s: Kdoví kde skončily, ale byly supr no. Dneska vzácnost. Jsou z Talbot Samba Cabrio.
-> rockboy: nepřehlédnutelný
Asi si něco podobnýho udělám zase, protože mi schází jak se všichni otáčeli

-> Kloggie: Na tom autě jsou nejvzácnější kola
-> Kloggie: ty krávo, solidní zebra 

vsechny z 90tejch let, ale hranaty byly/jsou taky... Toledo 1L pred faceliftem a Vitara Long (to je krabice na kolech :-)
Sice to nebylo z 80. let, ale hranatý byl dost
Měl jsem ho 4 roky

Taky přidám foto mého wagenu :-D v popředí bráchy(traxe) škodovka a vzadu moje e30
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: krááása 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
no jde vidět že oproti Myschakovi maš ve všem rozum

-> Jožynek : hele kdyby tam nebyl videt predni blatniku a svetla tak bych taky rek Leninovy Saně prvni ale podle svetel to bylo hned jasny

-> Jožynek : má to podobnej bokorys

-> Sita: ale ten zadok mi to pripmínal z profilu, preodk vobec...

myschaak AZNP K.Hora 25.09.09 21:18:49 napsal:
→ Kaprof-Los Koramos: taky žádný tdi v pd nebo
komonrejlu nechcu…zlatý komůrky

→ Kaprof-Los Koramos: taky žádný tdi v pd nebo
komonrejlu nechcu…zlatý komůrky

-> Kaprof-Los Koramos: ee,třetím...už co jsem ho koupil tak neměl origo motor....ale je možný že už má 1 400 000 tak asi proto
ne,první motor nevim proč,v 97 dovezeno z rajchu do firmy.druhej motor ko kvůli prasklý motex pásce kterou jsem sundal z nějakýho frantíka

-> Kaprof-Los Koramos: taky žádný tdi v pd nebo komonrejlu nechcu...zlatý komůrky

-> myschaak AZNP K.Hora: s druhym motorem si zapomenul dodat
jinak vime že italske motory sou kratkoživotni
ale nove motory vw koncernu moc perly taky nejsou to ty stary co maš ty sou sice šileny kloktaky ale kirovec ale držej..

-> Kaprof-Los Koramos: hm tak až ta alfa bude mít 400tkm na tacháku,bude jezdit za 5,5l a starovat v -20C tak dej vědět)
-> myschaak AZNP K.Hora:
ptal se. u jakych motoru se s timto resenim setkame, ano u vw a všech tedlech koncernovejch sraček
ta Alfička co stavi- mnamka
žadnej zas.. traktor z dvoubleskova

-> Kaprof-Los Koramos: cabro?
-> Kaprof-Los Koramos: thomayer má zkušenosti a nemocnici v praze,ty šíříš jen co si kde slyšel...všude tě budu chválit,nejvíc až půjdu na houby,v lese

-> myschaak AZNP K.Hora: Thomayera na tebe
v utery opet zaperlil na adresu tohoto pseudo kultu
nechci nic už ale papanka prekecavam na jeden mastrštyk:)

-> Kaprof-Los Koramos: mimochodem vím o jednom moc zachovalým 4cv na prodej,nechceš?je kousek od nás)na papírech,funkční
-> Kaprof-Los Koramos: hele je to vyrobený ještě když stála berlínská zeď tak vykuř....ps:když citroen tak 2CV bo 4CV...zbytek do hutí aby v rajchu měli z čeho dělat roxory

-> myschaak AZNP K.Hora: to sem nepatri ven

-> myschaak AZNP K.Hora: naproti vile v konarkach mi stojej dvě puvodni
ale odstaveny chudinky..