hned za čárou
Všimněte si 5dírových Ronalů:)))
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Neškodovky
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: mam obejít a pofotit kamarádovo panství ? 3x 600, 2x 850 special, 500, 127, 131 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod 22.09.11 00:23:32:
Tak tyhle ,,vozítka" já můžu 

-> Kaprof: nemám noty, jsou v depu 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
Přijet ho někdy ukázat :o)

něco ze včerejšího omytí a přezutí... ano i Fiátky máme doma 

Fífa 06.07.11 12:51:18 napsal:
chrudimmňam
chrudimmňam

-> Fífa 15.07.11 21:50:41: Ty světla! No to mě poser.

-> Radek Retro eLeSo: Jo no, on ho zná tatík dlouho a s tetou chodil do třídy, nebo tak něco.

-> Karlos (WIO46) 14.06.11 13:21:14: a hele Petr na stránkách Virtu
,jezdil sem s nim několik let do Německa na srazy

-> Fífa: Známej z vedlejší ulice.
A má jich povícero.

-> Syny: Nojo no, tak se necil, nebo to s tebou sekne ve 30 :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ja se na to muzu taky vyto ;) Kdyz sem to delal posledne, tak to bylo kecu, ze ted uz je mi to jedno... Kdyz tu chtej lidi bordel, tak tu je... Treba ted sem vubec nepobral, proc to Fifa vytahnul, ale nejak mi to u nej neprekvapuje...
-> Nwkt:
Ale to by mohlo neco pribejt... to ne.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: A co to radši zoxidovat 

-> Syny: Tak redukuj pane moderator

Uz tady v tech tematech zacina bejt peknej mrdnik... Ale o tomhle jsem vubec nevedel ze je
Chtelo by to nakou redukci, jinak tady bude X temat na to samy a pak to lidi zacne uz srat natolik, ze nebudou koukat radsi nikam...

-> petr s: :-) obcas se divim, ze tam jeste neni...
-> gim: Super :-)
-> gim: Dali ho na samotku?
-> 1560: :-D jj spoluzak z pardubek, zrovna vcera sem s nim byl v hospode, co si pamatuju na gymplu mel sesit, kde byly sepsany vsechny busy z pardubek, a sepisoval si jakou linku jel a s jakym zpozdenim, tedka uz je dal :-D trosku blazen
gim 08.10.09 15:13:25 napsal:
→ 1560: nerika ti neco jmeno ondrej swarzbach?
Jasně, říká. Vystupuje na netu pod přezdívkou Švarc, nebo aspoň na dopravních webech, kde se poflakuju i já, je odněkud z Dubiny tuším? Člověk, co zná snad každý autobus do šroubku, a krom toho vede spoustu záznamů, podle kterých se pak taky dělá web :-) A mimo to umí zjistit výrobní čísla neuvěřitelným způsobem, ne jak já (amatérsky, viz foto)
Osobně ho neznám, jen přes net.
→ 1560: nerika ti neco jmeno ondrej swarzbach?
Jasně, říká. Vystupuje na netu pod přezdívkou Švarc, nebo aspoň na dopravních webech, kde se poflakuju i já, je odněkud z Dubiny tuším? Člověk, co zná snad každý autobus do šroubku, a krom toho vede spoustu záznamů, podle kterých se pak taky dělá web :-) A mimo to umí zjistit výrobní čísla neuvěřitelným způsobem, ne jak já (amatérsky, viz foto)

-> 1560: nerika ti neco jmeno ondrej swarzbach?
-> 1560: Mám kamaráda, co dřív jezdil s notýskem a psal si SPZ autobusů a jejich id čísla
Trochu magorství-)
Dneska jedzí v modrym tričku se projet busem (ne za volant) a pokecat s řidičema-))

Dneska jedzí v modrym tričku se projet busem (ne za volant) a pokecat s řidičema-))
-> Bobesh:
Jo, to jsme my
Většinou. Jinak fotky klidně pošli na mejl (i Mrázka), co mám v ID, a pokud by ti nevadilo, že by byly pak použity pro web, bylo by to super :-) A díky za info o té šestce, vypadá to fakt zajímavě, druhou takovou neznám... Jinak díky za doplnění Mrázka, doplníme.
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Vydrž. Uher(ák) se připravujesttejně jako Spojbus, vázne to jen na volném času. Bosák je v plánu taky, ale až někdy později.
Jo, to jsme my

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Vydrž. Uher(ák) se připravujesttejně jako Spojbus, vázne to jen na volném času. Bosák je v plánu taky, ale až někdy později.
-> gim: Mensi je relativne 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: hehe to vypada jak nas soused, a pokud vim tak dela v dopravaku, ale todle vypada spis na nejakou malou spolecnost
-> 1560: A kde mate tyhle dopravce? Bosáka, Martina Uhera?
-> 1560: Tak beru zpět,to jste vy,co se občas motáte po nádražích a fotíte co se hejbe?
Jinak specielně tahle šestka HKA 3595 byla pokud vím rarita s extra agregátem na klimu,v druhým kufru ukryt stabil motor HATZ,3válec diesel vzduchem chlazený,přímo na něm kompresor klimy,r,v. 1989,po revoluci nasazena na linku HK-MARSEILLE a pak zájezdová doprava. Jestli chceš více foto,dám. Jinak letos v květnu prodána neznámo kam. A propos,před Connexem jsem byl u Mrázka v HK,taky pár fotek mám,měl jsem tam postupně 3 vozy a v ruce jsem měl všechny krom ORLANDI. A v součtu vám chybí tmavěmodrý IVECO HD Class od 2002 doposud a IVECO Turbo Daily 17místný od 1995 doposud.

-> petr s: no to vubec
to je obdobnej pripad jako BAZ či TAZ

-> Kaprof-Los Koramos: To bys uvítal i Oltcita
-> havlik:
mě se liběj oboje eště C- Visa GTI

-> Kaprof-Los Koramos: to radši R11 Turbo

-> petr s: Takovou 205 GTI bych ale nepohrdnul:o)
-> Majo1882:
Myslím si to samé, ale nemám to nikterak podložené.
Myslím si to samé, ale nemám to nikterak podložené.
-> 1560: Ja si myslím,že tie prve šestky sa upravovali.Tie posledné už možno boli vyrobené s klímou.Ale nie som si istý.Viem len to,že u nás sa dosť autobusov upravovalo.