-> charon: ja by som to zobral
na rovnakom motore 1,1 44kw HDZ, rok 99 na saxe mam nabehanych uz 228tis km...v lete to v kombinovanom rezime jazdi cca za takmer 6 litrov /zalezi ako vychytam zapchy cestou do roboty/...
ale na dialnici to v klude dokaze ist za 5,3...najmenej som dal 4,9
a jazdim no, frajerka obcas nadava, ze nejsom normalny...takze mesto 60, mimo mesto 110 a na dialnici 110

lebo to huci jak svet pri vyssich rychlostiach
ja by som pozrel hlavne spojenie plechov pri zadnych kolesach, tam sa spaja podlaha, podbeh a kufor a tam to lubi hrdzaviet, aj ja to tam mam troska chytene...inak to bolo naposledy na zdvihaku bez hrdze
su to spolahlive vozy, ten motor davali od AXka az po 207micku co je rok 2007 (tusim), takze je to fakt podareny motor
este doplnim, mna auto stalo 1100e/29tis kc, 2 airbagy, central, elektricke okna a ma to nejaky krajsi interier, lebo je to dovoz belgicko...ja som snim najazdil uz 44tis km, olej nikde netecie, zospodu je to auto krasne, vlozil som do neho 160e (4200kc) za druhu skrtiacu klapku, na mojej odisiel potenciometer a padali mi otacky na 400ot/min, zvarenie vyfuku 20e, 80e za brzdy, vymena capov, lanovodov, drobnosti na brzdach za 100e, takze dokopy 10 000 kc za 2 roky a 44tis km v mojej drzbe...
no a 2x viac penez som zadrbal do reprakov, kolies a podobnych chujovin