skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá auta nejen z ulic
prohledat
6700 příspěvků (zobrazeno 1401 až 1450) od 19.05.2010 do 28.01.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> Jozka: Počkej zítra blísknu toho co parkuje u nás (02 má v RZ)
-> ZdeněkH:
Tenhle byl náhodnej.. ani z hlavy nevím, odkud je 07.. letmo z poklusu vypadal parádně.

-> Jozka 18.03.15 12:31:38: Ford Capri že? Jeden takový ve stříbrné mi parkuje kousek od bydliště. Pokaždé když jdu kolem něj ho očumuju
Az na ty plechy...
-> Tomaso435: konecne pekna fabka 

Takova tu taky jezdi :D a je to buben a ma asi 40kW :D :D
-> Joey 120 LS: S takovým sousedem máš hnedka "lepší adresu" 

-> Bukaj:
Nojo - jsem si toho ani nevšiml.. buď je nenapadlo, že by nějakou mohl mít, anebo hrubě minuli - jakejsi čmouh mi to na okraji značky ukazuje.

-> Jozka 30.03.15 18:48:24: Zajímavý, jak na Googlu nikoho nenapadlo maskovat SPZ toho obrněnce... 

-> milan.niebauer: Je to tamní domorodec.. www.google.cz/maps/.../da
ta=!3m4!1e1!3m2!1s7NnUE56r
R9sAvKcNUj-bkw!2e0
-> Syny: Na hlínách tam byla snad každá... ale dneska už je tam jezdí jen nadšenci, tak se nedivím, že nebyl k dohnání 

-> LuMi: Spíš kus.. "železa"..

Bohuzel ji mam jen zezadu, protoze byla tak rychlea, ze nesla predjet
Kazdopadne docela slusnej stav a na nejakejch hlinach :)

A ja se musim taky pochlubit jednim dnesnim ulovkem :) Po dvou letech v Anglii jsem tady konecne potkal prvni poradnou karu :)
-> Nwkt: A zrovna veze náčelníkovi domů vrata ke plotu :-)
-> Nwkt: nádhernej brouček 

-> Jozka: Luxusní,mám rád modrej ovál,viz.moje karta.

-> Jozka: Naprostá paráda

-> Jozka: hmmm, to by mi taky slušelo 

-> Jirik_Tuňák1983 17.03.15 20:53:19: Vedení mám dlouhý, neb mám bohatý rodiče
Nicméně to, že Porka se tak říkalo Porsche v jedné stupidní hře jsem už někde zaslechl, ale pořád nevidím důvod reagovat na obyčejnou 993jku, že je to Turbo. Ale třeba mě to díky dlouhému vedení dojde až zítra.

Nicméně to, že Porka se tak říkalo Porsche v jedné stupidní hře jsem už někde zaslechl, ale pořád nevidím důvod reagovat na obyčejnou 993jku, že je to Turbo. Ale třeba mě to díky dlouhému vedení dojde až zítra.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 17.03.15 20:34:36: Asi máš dlouhý vedení. Nwkt se chytil hned.
Na druhou stranu, pokud to u tebe vypadá takhle, tak se omlouvám.
Na druhou stranu, pokud to u tebe vypadá takhle, tak se omlouvám.

-> Jirik_Tuňák1983 17.03.15 19:06:03: Kde to Turbo vidíš to by mě teda zajímalo...
Fotka sice na ho*no, ale 993jka Turbo má klasickou lopatu pokud mě paměť neklame.
Fotka sice na ho*no, ale 993jka Turbo má klasickou lopatu pokud mě paměť neklame.
-> Nwkt: jéé,gta1

-> Nwkt 17.03.15 18:45:02: Porka Turbo. 

>-> Nwkt: S tim by jsem chtěl podélně parkovat :-D
-> Jirik_Tuňák1983: Ne, český rohlíky. Ale nějak se mi už nevešli do báglu 

-> Nwkt 05.03.15 19:47:34: Vezl jsi Synymu Anglickou slaninu? 

-> Jirik_Tuňák1983: Nejede 

-> Nwkt 05.03.15 18:08:40: Jede v protisměru, za 500,-. 

-> Tuner#2: Taky mě to prvně na dálku zmátlo, ale jak ho v okolí nad Jižním předměstím potkávám opakovaně, tak už vím..
-> Jozka 22.02.15 21:33:22: Já zahlédnul zadek auta u Hornbachu někdy předloni v létě a skoro jsem probrzdil plošku na gumách abych tam stihnul odbočit a pokecat s TUNERem. Jak jsem přijel blíž, tak bylo jasno, že TUNER asi nikde v okolí nebude 

-> Tuner#2: Už jsem ho viděl tolikrát, že jsem ztratil přehled, kde všude..

Zamítnuté přispívání mají:
- Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: