-> dragon_cb_cz: Jo tyhle debaty jsou odpradávna, já jsem už asi taky trochu starší, takže si pamatuji kecy jak Š120 je mrdka, že to má chladič vepředu spusty vody a furt to vaří, zlatá hundrtka, pak byl mrdka favorit, protože přední náhon tě vytáhne ze zatáčky ven a zabiješ se, navíc už při testování se roztrhávali v polovině. Pak přišla felicie-najednou bylo fáčko poslední pořádné auto bez elektroniky na kterém se dá dělat levná údržba doma, v té felicii časem vyschnou elektrolytický kondenzátory v jednotce a nová jednotka 40tkč, nikdy si to nekupovat!!! Takhle to pokračovalo s O1, felicie byla poslední auto s levnými díly, navíc ty airbagy vystřelej při malinký ráně a oprava tě zadluží do konce života. Pak přišla OII, složitý auto kde se pořád něco SERE, pak OIII kde se šetřilo na všem co mohlo, dokonce tady na virtu byla zaručená zpráva z výroby že do roka jsou všechny podvozky neopravitelně KO. Možná někdo kdo je starší by mohl sepsat tuhle analogii od spartaka přes embéčko

Tím neříkám že všechno nový je dobrý, ale to ukáže až čas, já jen dokážu porovnat moje budíky v autě s těmi v B8 a jednoznačně digitální lepší(pro mě, nikomu nevnucuji)