skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jakou motorizaci Fabia?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Ticho bude
Zastavil:Nwkt
-> Nwkt: já jsem to počítal přes net a vyšlo mi to nějak 7500kč
-> filcek: ted´ka je kolem 7 + havaríko 6...začínalo se nák na 18 tisících za oboje
-> filcek: Já mam 4000 nějaký drobný na 1,9
-> horst39: a jestli můžu vědět kolik máš pojistku ?
-> filcek: Já se právě před 2rokama rozmýšlel mezi tdi se slapší výbavou a sdi elegance....a vyhrálo sdi,sice při placení první pojistky u český pojištovný sem byl nasranej že sem do rozmýšlení nezahrnul eště tdi 3hrnkový......no ale sdi je zas držák má najeto 185tkm a zatim žádnej problém no ono se na motoru defakto nemá co rozbít....jedině kdyby se zapomělo na olej..
-> horst39: no sice ta akcelerace ale ta spotřeba supr když bych sehnal tdi tak to už přeci jede no ale sdi mě aspoň nebude lákat k rychlé jízdě))
sdi mam doma a deto,sice chvily trvá než se to rozjede,ale překonová převodovku protože na dalnici není moc težky se dostat na 5ku až do červenýho tacho 185 a šlo by to i dál...spotřeba při hodně klidný jízdě kolem 4l.....a když se stojí furt na pedalu a dotoho klimatizace tak si stejně vic jak 5,5l podle palubního pc nevezme..jedinej problem je se rozjed s klimatizaci,clovek musi zmačknout víc plynovej pedál,jinak chcipne....
Nejnižší spotřeba co sem zaznamenal byla 3,5l......no ale dost se použivá tempomat ten nakoutu desetinku litru určitě ušetří,ale nejezdim sám gumy jsou 185ky a je to kombík....
Nejnižší spotřeba co sem zaznamenal byla 3,5l......no ale dost se použivá tempomat ten nakoutu desetinku litru určitě ušetří,ale nejezdim sám gumy jsou 185ky a je to kombík....
S SDi jsem měl tu čest. Totální hrůza. Akcelerace jedině sešlápnout plyn na podlahu, počkat až to zrychlí a pak ubírat, nějaká proporcionálnost sešlápnutý pedál -> vyšší rychlost se nekoná.

-> Nwkt: tak s tou spotřebou to bude spíš obráceně co mi kluci říkaly ale líný to je to jo
1,9TDi, SDi bude to hrozná lemra a spotřeba vyšší jak u TDi
1,4 Mpi bych bral pouze ty silnějši verze ta nejslabší je hrozně líná a pokud jde o nejlepší motor tak bych bral to Sdi sice má menši výkon jak Tdi ale absolutně bezporuchové
Mám v plánu koupit fabii rv. 2000 -2003 mám v plánu motorizace buď 1.4 Mpi , 1.9 Tdi a 1.9 Sdi k tomu sdi jsem nejvíc přikloněn napište zkušenosti s těmito motory dík
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Ticho bude
Zastavil:Nwkt