skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Opel corsa - ukostrenie zadných svetiel
-> auto-point: Tady už se řeší něco úplně jiného. 

Odhaduji, že jsou přelámané kabely v průchodce kastle - kufr, koukni na to i jen jako prevence.
-> MOLSO: Tak si nevšímej toho co tu je napísané a šup se sestrou na poštu. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : este nie
-> palinator: tak to si vystihol
-> haso: ona sa ta boji lebo si blavak
-> minno: hlavne pred tebou

-> palinator: tak to si vystihol

-> haso: ona sa ta boji lebo si blavak

-> minno: hlavne pred tebou

-> haso: on ju pred nami schováva, pre istotu.
-> MOLSO: tolkokrat som u teba bol a sestru som nikdy nevidel... NO TOTO JE ZIVOT!!

-> MOLSO 17.12.12 11:16:46:
MOLSO bez vousů a s dlouhejma vlasama.
-> MOLSO 17.12.12 14:08:20:
Hele nech si ty kecy, Finčomrdův hošane!
MOLSO bez vousů a s dlouhejma vlasama.

-> MOLSO 17.12.12 14:08:20:
Hele nech si ty kecy, Finčomrdův hošane!

-> MOLSO: To máš jedno, důležitý je, jestli už jsi ji zabalil a poslal. 

-> afro100: a kurva
tak keby palinator chcel brata miesto sestry mozem poskytnut segrinho snubenca a DNA si moze nehat segru

tak keby palinator chcel brata miesto sestry mozem poskytnut segrinho snubenca a DNA si moze nehat segru

-> MOLSO: to bolos palinatoros segros

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : a kto to tu mal tu fešnú bloncku ?

-> MOLSO: Tak jo, ale přijde ti prázdná krabice, protože já žádnou nemám. Počkat, to jsem vlstně neměl říkat. 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
teraz ma 21 a ta fotka ma tak 2 roky cca ...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : prase jedno
vymenim svoju sestru za tu tvoju

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : prase jedno

-> Matthes, záškodník z TechWebu: To bych neřekl. Tamty v tom políčku vypadaly mladší.
-> MOLSO: Neboj, bude.
Ale tý bych to světlo šel oravovat klidně i v těch -7°C, kdyby mě potom zahřála. 

-> MOLSO: Ji je 14 ne?

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
tak tu to mate hadam uz bude pokoj
sphotos-b.ak.fbcdn.net/hp hotos-ak-ash4/378077_17031 01273643_384749714_n.jpg

tak tu to mate hadam uz bude pokoj

sphotos-b.ak.fbcdn.net/hp hotos-ak-ash4/378077_17031 01273643_384749714_n.jpg
-> MOLSO: Ano slíbil, všichni to viděli! Zasnoubená nevadí, však chceme jen fotku. :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ja som nieco slubil ?
smola hoši je zasnubena

smola hoši je zasnubena

-> MOLSO: jak vypadá segra? 

-> MOLSO: Tak hlavně že už to funguje. Těď ještě tu fotku sestry, jak jsi nám slíbil.
tak dnes bolo celkom OK počasie aj čas ... všetko ukostrenie a kontakty vyzerajú uplne skvele ako keby vyšlo auto včera z továrne
Som sa dozvedel že sestre v práci nejaký borec menil jednu vylápenú žiarovku a na jednom svetle nebol poriadne dotlačený kontakt do tej dosky so žiarovkami. pokýval som s ním (s kontaktom, nie s borcom
) a zrazu to funguje 

-> MOLSO: dost casto byva vyhraty anebo vyrezly kontakt na pinech primo v konektoru svetla,mrknul bych na to...
-> MOLSO: myslím,že mám v pc někde uloženou příručku Jak Na To na corsu B pokud budeš chtít kouknu a můžu ti to poslat 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tam je plastove teleso svetla a plastove vytahovacie teleso v ktorom su ziarovky. Pokial si pamatam ukostrovaci kabel tam nebol a cely zvazok isiel prec. Kurva keby aspon taka zima nebola ... sa mi nechce v -7 hadat ukostrenie 

-> MOLSO: Rád bych pomohl, ale vůbec netuším, jak to má Corsa. Asi bude mít taky ještě nějakej kablík k šroubu držícímu světlo. A možná jestli by to nechtělo prostříknout taky konektory kontaktolem nebo tak něčím.
Chlapci mám jeden problémik so segriným fárom - opel corsa B (97) - po zapnutí stretávačiek žmúri na palubke kontrolka hmloviek, s brzdou svietia smerovky atd ... je mi jasne že ide o závadu ukostrenia zadných svetiel len by som sa chcel opýtať kde kurva to ukostrenie je ? vonku je zima jak v ruskom filme a nechce sa mi pol hodiny hladať kábel ... A je to dosť nebezpečná závada navyše ešte aj v zime ...
Ak by niekto vedel poradiť, bol by som strašne rád
Ak by niekto vedel poradiť, bol by som strašne rád