-> Mr._Nosferatu 27.11.17 21:45:54: 10cm bahno neni na nivu nic, moje dava 25cm, jak nic, pokud si nesedne na bricho, tak proste jede

jo kamy chvali jeden clovek na ladaforu, ale me prijdou moc jemne, zatim nejlepsi gumy a neznicitelne pro moje pouzito mi prijdou ty lassy competus AT, ale jsou teda o litr drazsi no :/
-> castrol 27.11.17 21:52:28: chtel bych videt, co by rekli policajti, kdyby Te s takovejma gumama zastavili na dalnici :) by je asi odvezli :)
p.s. todle bylo asi 40cm a trochu jilovite bahno, no dala to jen tak tak... a na UA jsem vjel tak hluboku, ze jsem do bahna ponoril i altik a ten pak od te doby zlobil :( z toho jsem teda byl rad, ze se mi podarilo vycouvat, tam pokracovat proste neslo
A to jsem tenkrat mel vranik ecotramp, nebyly uplne spatne, trochu jemnejsi, nez tydle lassy, ale nic nevydrzely, prorazil jsem 2 ze ctyr a tydle lassy jsem za 25tis. km nedokazal prorazit
-> Mr._Nosferatu 27.11.17 22:50:12: to uz trochu rozdil je ve vysce vzorku, nezinapravovymu diferaku se to moc nelibi, chtelo by to mit odpojovani toho predku