-> vhml 20.09.22 14:14:58: A navíc zadohrab

Jinak Saabů se správným počtem dveří, v látce a s LPG za týdenní výplatu na brigádě jsi mohl mít dost, jen kdybys četl zprávy... asi jsi zrovna ležel pod 742 

Pro tebe jako mechanika nepoužitelné, ale běžného člověka bez problému.
Takový dva eMkový blatníčky za tržní cenu, k tomu lak, protože je ve svý barvě nešeženeš, dvoudílná maska...

Na dvojkovou většinou říká, že na tyhle veterány má už jen velmi omezený sortiment

Jestli ti díly na koncern připadají cenově mimo, tak nevím co tu řešíš, tohle je zase jinej level, jak s cenou, ale hlavně s dostupností. To proč nechceš dodávku právě vím, ale nechápu, zrovna v tvém případě by to bylo ideální řešení který by ti ušetřilo spoustu práce a času s vozíkem, ale očividně si rozhodnutý nebudu ti to tedy už vymlouvat
Prostě ty si myslíš že telefonem za 500 něco ušetříš, realita je bohužel taková že ušetříš 5000 za 5 let na ceně telefonu, ale už nevidíš že promrdáš 5000 měsíčně na svém čase
No a s tím vozíkem/dodávkou je to podobný příběh jak s tím telefonem.

(prosím, oprav si to) 

Od toho Volva si slibuju, že na něm nemůžu moc prodělat - pokud se mi podaří ho dostat do stavu, aby prošlo technickou a k tomu natankuju plnou nádrž, tak jeho tržní hodnota bude minimálně trojnásobná, než pořizovací cena

Nebudu to tady vic spamovat, ale jen jednu poznamku si jeste neodpustim - zrovna dily na koncernovy auta jsou jejich nejvetsi vyhoda a cenove patri mezi ty vicemene nejlevnejsi. Auta jako takova bohuzel ne, to je pravda...

), ale to asi těžko seženu za cenu toho nabízeného Volva, navíc s tažným a LPG. Z koncernu za tuhle cenu leda nějakou shnilou Feldu...
Hlavně, aby to mělo v pohodě motor a aby to nebylo shnilé. Pokud tyto parametry bude splňovat, tak proti tomu nic nemám, interiér nevypadá vybydleně, pomůže trocha očisty a že to je obouchaný? Aspoň se o to nebudu muset bát u Lidlu na parkovišti nebo když se na zdejších úzkých cestách vyhýbám náklaďáku a větve křáků mi "leští" bok...
Případně mne kdysi lákala Eltra Pick-up, ale to už je dnes úplně mimo realitu. S auty to mám, jako s mobilním telefonem - je-li to "spotřební zboží", pak za to nechci vyhazovat peníze; aneb proč kupovat nové, když staré udělá stejnou službu s minimálními náklady (a ne, to, že se v tom vrtám, neberu jako náklady, protože mne to baví a protože to většinou není nutné)...

slušnej kus je jak hledal jehlu v kupce zhnilýho sena 

Dokonce by te i posvitil na nohy pri nastupovani 

to je snad apríl