-> Milan 136 05.11.23 20:11:39: Nevím, u nás je problém, že ona nechce s ničím jiným jezdit. Když měla Citroen Saxo (její první vůz po řidičáku), tak měla problém při přechodu na to dvojkový Bravo. Ano, je to jen o 20 cm kratší než dvojková kombíková Oktávka, ale u ženských je to holt prostě tak. To my obtížně chápeme. Teď má vyloženě hrůzu, že by se měla aklimatizovat na něco jiného.
Hele, ségra má asi 154 cm a tak 45 kg a jezdí s manželovo trojkovým Superbem v konbyku, protože nic jiného momentálně nemají. Do té doby jezdila jen C3 a nebo P205. Ale ségra je, přiznávám si, mnohem lepší řidička než moje žena. V září nastupuje po MD do práce, bude muset dojíždět i po dálnici, tak by to chtělo něco, kde nebude problém se řadit, předjíždět a tak. Na to ta její stávající atmo 1.4 16V o 66 kW a nízkém krouťáku prostě moc není. To je tak na město a okolí.
Kombíka asi potřebujeme, ale už jsem tady nabízel V50, V70 (2 a 3. gen.), Laguna, Insignia, C5 Tourer, Grand C4 Picasso, P5008, P508, Mondeo, Octavii 2 konby, SII konby, Passáth, A4, A6, Exeo konby, C8, P807, Grand Espace, Grand Scenic. Ne, všechno je to dlouhý a že se s tím nikam nevejde a jak s tím bude parkovat v parkovacích domech. Jsem jí říkal, že já tam zajedu s autem o malém rejdu a šířkou jako je Felicie dlouhá.

To je těžký....