Co tak Toyota RAV 4?
Ale pro sebe bech navaru taky bral
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Doporučte Suv do 600 000kč
-> Cumper: Mame v rodine ASX,sice ma len okolo 6000km ale ten pocit zo zvezenia je super.Výkonny,tichy motor,priestanny interier...
Subaru XV :)
Toyotu Land Cruiser. Ta se nerozbije. Ale to by se muselo koupit ojetý (fuj, jedině nový, ne starej střep), není to SUV, ale off road, atd. Takže Yeti to jistí...
-> Milan 136: Tak jako predpokladam, ze za 600 tisic chce nejaky rozumny auto, ktery se nelekne polni cesty a nejak vypada/reprezentuje.
-> Cumper: tak hnujdajem si urcite polepsi. Tak dobre, tiguana:-D
-> Matthes, záškodník z TechWebu: co je na tom k smichu?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: co je na tom k smichu?
Navaru néé, ta je moc teréní

-> David29: No prave, proto skoda... Navara je off, nebo teda off se z ni da udelat. I patrol je silnicni auto :)
-> Milan 136:
-> Milan 136:

-> Milan 136: No já bych taky asi bral Yetiho, ale to nechce. Že je prej malej a drahej
, za ty prachy nic moc výbava.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Myslíš, ze Navara si "zaslouzí" označení SUV?
Navara je jinej, vyšší level, dle mě..
Navara je jinej, vyšší level, dle mě..
Jelikoz jsme na skoda strankach tak Yetiho
Ja tihnu k nissanu, skoda, ze to nevyjde financne na navaru...
Ahoj,
strejda si vybírá nový služební auto a furt se mě ptá jaký si má koupit. Chce SUV 4x4, s dobrou výbavou a aby se to furt nerozbíjelo (jako renault kangoo co měl teď). Cena max 600 000Kč. Koukali jsme na Mitsubishi ASX, Kia Sportage, Hyundai ix35 a Nisan quashqai. Co byste brali vy?
strejda si vybírá nový služební auto a furt se mě ptá jaký si má koupit. Chce SUV 4x4, s dobrou výbavou a aby se to furt nerozbíjelo (jako renault kangoo co měl teď). Cena max 600 000Kč. Koukali jsme na Mitsubishi ASX, Kia Sportage, Hyundai ix35 a Nisan quashqai. Co byste brali vy?