-> SO545: n-> SO545 29.03.25 17:07:41: na druhou stranu, znas nekoho komu klekla prevodovka proto, ze v 250tkm nevymenil olej (krome ajoka, samozrejme)? ja teda ne...
-> SO545: urcite by bolo transparentnejsie napisat ze olej netreba menit pokial auto planujete v 240tkm zosrotovat, ako tvrdit o nejakej dozivotnosti pod ktorou 99% zakaznikov mysli koniec svojho zivota.
-> Milan 136 27.03.25 08:37:23: nj, ale na to sa asi nedá spoľahnúť. Sixta píše, že v priebehu výroby sa menil sklon agregátu a pri naplnení po kontrólny šrób u niektorých typov prevodoviek je oleja menej o 0,2-0,4 litra, ako by malo byť.
Navyše ja tam myslím kontrólny šrób asi ani nemám.
-> Milan 136: Aha, OK. Tak ďakujem. Dal som tam 2,2 litra.
A vůbec jsem nenašel kapitolu na vypuštění. Jen kontrolu hladiny.Tá kontrola hladiny by ma teda zaujímala Podľa mňa existuje jediná kontrola hladiny - vypustiť, zmerať a naliať nanovo
-> minno 26.03.25 18:26:36: To je u mých O2 taky. Ale přesto je u obou kapitola na vypuštění a napuštění. Koukal jsem podle vin. Našel jsem v SZ jak jsi tehdy posílal kvůli té kameře.
U sixta stran se mi začne načítat stránka a nic se neděje.
-> Jarda/felda: no melo by to jit normalne pretahnout pres hranu. Ja to teda myslim u Outbacka vyhodil a vytisknul si do odklapeciho vika adapter na zaveseni vicka nadrze, jako se to dela u normalnich kulturnich aut :)
zkoušeli jste někdo měnit šnůrku na víčku nádrže ? mam jí utrženou a sere mě to tak jsem koupil novou "sadu" a ted si lámu hlavu jak to nedestruktivně vyměnit
-> palinator: jo jasně z toho autopartsu ti to můžu vzít příští týden jak tam pojedu, když bys spěchal tak z toho granex.cz si myslím můžu vyplnit rovnou tvoji adresu a pošlou to tobě ale je to trochu dražší a navíc 120 poštovné. Pak dej vědět kolik toho chceš a jak