-> saskyn2: Zkrátka víš co, toho je víc...
Třeba elektronická ručka. Třeba u toho Passata ji nestačilo jen tak ledabyle zapnout, musel jsi to pár sekund (třeba 2) držet, pak myslím stát na brzdě, abys to odbrzdil... Tak jsem na ní sral, a prostě brzdil polohou P
Zapnu klíček, abych se podíval kolik je hodin a stalo se to, že se rozsvítěj světla - když už to musí bejt, proč se nerozsvítěj až po nastartování?
Hlídání mrtvej úhlů pěkná věc, ale spíš mě fascinuje, že v momentě kdy si člověk na to zvykne, a skočí do auta kde to není, nebo to přestane fungovat - tak se lehce stane, že někoho vytlačíš, protože světýlko nesvítilo... Tuším, že Mercedes (u osobáků), tomu svítí že tam je volno
Mě každopádně vyhovuje, když si v autě můžu dělat co chci, než když mi auto určuje co mám dělat, nebo mi furt něco hlásí.
A fakt si nemyslím, že by to bylo tím, že na něj nemám
Mimochodem - u bejvalýho dopravce jsme měli dodávku, která neměla parkovačky. Bud přední denní svícení, nebo tlumený. Což mi dost vadilo, kor když vinou zaměstnavatele (bo v půjčovně pučujou auto s prázdnou nádrží) mi to zdechlo na dálnici večer za tmy, a nešlo prostě svítit parkovačkama, protože tam prostě nebyli
A ještě zpátky k těm světlům - pořádný couvačky měla jako poslední tuším Fabie l. Dneska je to takový nenápadný světýlko, který tam svítí, aby se neřeklo (nevím ted, u jakých aut).
Přitom proč chci aby svítilo pořádně? Za prvé abych dozadu něco viděl, a za druhé aby viděli ostatní, že couvám. U nákladáku se běžně domontovávaj pořádný světla, dělaj se automatický zapínání varovných světel při couvání, nebo se k couvacím světlům dává oranžový blikátko. Pípátko je snad i povinný....
Ne, u osobáků jdou obráceně - a daj tam bílý mžourátko úplně k ničemu, a ještě jen na jednu stranu....
No a pak u Audi namontujou diodový blinkry, který pravděpodobně svítili super a tak to zabijou tím, že se to rozvěcí postupně místo toho, aby se to rozsvěcovalo rázově - což by dle mě na viditelnost byla bomba.
No, asi Audi vychází z toho, že většina řidičů osobáků stejně blikající blinkr považuje za ozdobu, jinak si to vysvětlit nedokážu