-> saskyn2 14.01.21 13:14:02:
Ježiš ty si spojuješ něco co spojovat nemáš. Ta O1 za 120 není vůbec na prodej.
Ty furt nechápeš to, že chci aby ta Octa něco vydržela, protože v nejbližších 10 letech nebudu mít zbytnejch 200 litrů abych koupil něco z tohoto desetiletí. A pokud do auta který mě stálo na poměry ostatních Ovcí těžký prachy budu cpát cihly, tak během půl roku se z toho stane auto, který stojí polovinu, možná třetinu. A nechci mít nejpoužitelnější auto který mám takový, který bude mít potrhaný sedačky, když odevřeš kufr tak poškrábaný nebo rozlámaný plasty, všelijak odřený, prostě pelech. De facto je to jako bych k tomu účelu koupil dneska novou Fabii a během roka jí uplně domrdal.
Pokud bych k tomu autu měl přistupovat jak píšeš, pak by to auto stálo polovinu a bylo by to takový to auto, u kterýho když někomu třískneš do dveří, tak je to uplně fuk. A právoplatně ti pak všichni řeknou, že jezdíš ve vraku. To já nechci. Jestli ty jezdíš autem, ze kterýho když otevřeš dveře, vypadne kýbl špíny, to je tvoje věc. Nechci si brát
-> Milan 136: do huby, protože on má auto až nechutně pěkný, ale rozhodně je mi milejší jezdit delší štreky něčim udržovaným a zachovalým, než mít omlácenou mrdku, do který se nevyplatí pustit koruna, protože to příští tejden zase rozjebeš na stavbě.