-> palinator 14.01.21 13:36:20: Já si spojuju to, co si napsal dohromady
Já chápu že potřebuješ aby ti ta ovce něco vydržela, možná na to moc koukám optikou člověka pro kterýho 200t nejsou zanedbatelný prachy, ale zase nejsou tak těžko ušetřitelný jako pro tebe, ale ty zase nechápeš že provoz dvou je prostě dvojnásobek starostí i peněz, a stejně pokud chceš něco stavět a tahat v tom itong tak proč kurva nekoupíš bud vozejk, nebo když už tak dodávku, do který se ti to aspon vejde a nebudeš stejně muset pořád někoho otravovat aby ti jí půjčil. A pokud to nemáš na stavbu, ale jen jako špinavý a čistý auto, tak stejně dojedeš na to, že to špinavý auto nebudeš mít zrovna ve vhodnou dobu, hned ti dám příklad ze dneška. Jel jsem někam 100km, logicky to teda pojedeš tím tvým čistým autem, jenže pak jsem si vzpomněl, že má mrznout, tak jsem cestou pobral kytky ze hřbitova. A jsem v píči, bud zamrdám čistý auto, nebo pojedu jak kokot domů, kde vezmu jiný vymrzlý auto a pojedu s ním znovu na hřbitov.
Prostě nemysli tak strašně dopředu, kdo ví co bude za 10 let, budeš mít děcko, to stejně do nějakýho špinavýho auta dávat nebudeš a z toho čistýho budeš mít rázem takovej bordel že se nebudeš stačit divit. Když mi bylo 20 tak jsem měl taky představy co budu dělat za 10 let, ted už vím, že život s tím dokáže tak zamíchat, že absolutně nemá smysl ted řešit jestli budu mít za 10 let jedno nebo tři auta
![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)