-> dragon_cb_cz: ako vravím, znovu prelúskať podrobne diagnostiku je další krok. bohužial doma mam len ,,hračkársku,, tak zase musím otravovať kamoša a čakať naňho... inak merané parametre boli vždy OK. raz som mal mikrochvenie na druhom valci čo vyriešil ultrazvuk trisiek.
-> palinator: hodnota lambdy bola práveže úplne ideálna (po výmene oboch lámbd a kat.) ostatné merané hodnoty tiež... preto sa riešilo, či nie-sú nahrané ofsety pre jednotlivé hodnoty - zistilo sa, že program je amatérsky upravovaný, ale ani nahranie sériového môj problém s bohatosťou nevyriešilo...
jednotka je teda pôvodná, sériová, nanovo prehraná, spárovaná, správny model....
ale áno, už len kvôli ladeniu plánujem zohnať druhú sériovú jednotku.
-> Jirik_Tuňák1983: tiež mi nešlo nikdy o zarábanie na predaji auta. som skôr blbeček, ktorý pred predajom pomení ešte všetko čo sa dá, aby budúci majiteľ bol spokojný a nemohol nadávať. momentálne vôbec neriešim predaj, skôr hladám riešenie problému.
nebol by problém dať technikovi EK hneď pár eur do vrecka a OK nálepku si vybaviť, alebo auto rýchlo predať... vyšlo by to lacnejšie ako vrážať do lámbd, katalyzátorov, atd atd... no ja si chcem fakt postaviť auto pre seba, nie na kšeft. ten turbomotor ma celkom baví, moderné motory som doteraz vôbec nepoznal. a bohužial aj vďaka mojim problémom mám už ten motor celkom prečítaný a baví ma čím ďalej tým viac.
a osobne by som asi radšej zobral auto od týpka, ktorý tam vymenil polovicu vecí, ktoré sa mu v cene už nikdy nevrátia späť, ako od tunera ktorý dá technikovi STK/EK 20ku do vačku, na aute má spojlery, fólie, tvrdácke nálepky, ale nápravy mu odpadávajú z auta...
![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)