-> ajok 23.02.25 23:47:34: ok, tak se omlouvam, ze jsem te obvinil z aktivni ucasti na debatach v letech 2005 cca kdy jsme tu masivne resili jak s S1xx budeme jezdit celej zivot, vcetne me

.
No ja muzu rict, ze v mym okoli uz tyhle auta nikdo nema, vsichni postupne modernizovali a paradoxne z hlediska aut jsem na tom ted nejhur ja, nikdo z tech, co zradili tzv. "nejlepsi motory", nezkrachovali, nikoho TSi neznicilo :D
Porad fandim tem co se starejma autama dodnes jezdi (ty, Bukaj, donedavna Minno, Robert106, atd...), ale zaroven vidim jaky obeti tomu musi prinaset... Ja sam pro sebe si zadny novy auto kupovat nebudu. Delam z domova, za rok najedu uplny minimum, navic po vesnici, na to mi ty stary auta staci. Dojezdim svoji sbirku, to tak akorat do smrti vyjde

.
Ale pro manzelku (a deti) uz nic staryho z mnoha duvodu nechci, chci se dostat do stavu stari max 10 let a ten udrzovat. Ten hlavni duvod je, ze to nema zadnej smysl a uz to ani neni ekonomicky vyhodny. Poridil jsem naky lesy, radsi tam pujdu sazet stromky nez po zime delat znova prahy, lemy, podbehy...