. Nicméně předpokládám, že vrácení auta se zapečenejma ventilama a gumama na dráty, budou mít asi nějak ošetřené. 

. Nicméně předpokládám, že vrácení auta se zapečenejma ventilama a gumama na dráty, budou mít asi nějak ošetřené. 

Pokud nebereme v potaz rozměry a vnitřní prostor, který se nafoukly pořádně.
Né že by se to nějak extrémě sralo, kromě toho že to žralo olej s tím snad žádný problém nebyl, ale takové ty detaily jako že to nemělo ani blbej dojezd na okna který má fábie z roku 2000, modrý podsvícení monochromatického displaye rádia který vypalovalo oči byla vyloženě labužnost, papundeklové levné plasty interieru, jízdní vlastnosti si na OII taky ani neškrtly. A když už o něčem říkám že je to „Nejlepší České kombi“ tak by to kurva alespoň mohlo mít češtinu v menu

Na druhou stranu proč si to zadara nepůjčit a týden nerasit místo svého auta...
„Tržní mechanismy pracují a vytlačují výrobce nepovedených vozů na samé bahnité dno automobilové branže. Jejich produkty už nikdo nechce ani za měsíční splátku ve výši podobné útratě za buřta u stánku“

Oblil mě studený pot, radost ze soboty strávené se šroubováky v ruce byla ta tam, najednou se mi před očima mihaly různé katastrofické scénáře a následně se dostavily výčitky jaký to jsem vůl, že jsem udělal takovou školáckou chybu. Tak se zeptám, máte nějaké tipy jak to napravit? Je jediné řešení sehnat správnou palubovku? Nebo to lze perforovat nějak samo domo? :D

třídrát nefunguje

Jestli máš manuál k rádiu, tak kód bejvá z vnitřní strany desek v rohu dole

A při první příležitosti tomu dávat čouda tak dlouho, dokud se to samo nespraví. Pokud ne, měnit, měnit, měnit.

Pokazil som mu auto