Trefil jsem se? 

Tak to jste měli tu otázku opravdu záchrannou..

Vlček byl můj profesor elektroniky/elektrotechni
ky, v době mého studia. V té době již krátce před penzí, dnes mu budiž země lehká.. 

Ze školy už jsem nějaký ten pátek..

U takhle starých aut je to v 90% vydřený kolektor, či opotřebované kartáče vinou nafty v altíku, nebo prostě stářím.. 

Pokud by to bylo nezapojenými dráty, tak by ti to nenabudilo vůbec ani po přidání plynu nad určité otáčky.. Stačí rozebrat altík, podívat se a hned víš na čem jsi..
Na TDi to je malina nesundáváš altík na dieselové feldě nebo na fiatu ulysse.. 

Ja som zo škodovky zvyknutý na 37 litrov. A čo stovkári s 32 litrami, či koľko to tam je...
Jako obchoďáci fakt prskají na ty 45 litrový nádrže. Jeden (jezdí Polsko) musel dostat jiný auto než mají ostatní.
Takze jsem na to vzdy ujel tak 500km maximalne, kdyz jsem to hodne setril, spi tak 450km :) Ted uz mi na displeji sviti na plnou dojezd 1000km, coz me uspokojuje o neco vic 

Mi se vešlo do XA 66 litrů, teď 72 a Karkuli 58 u hečbeku. C4 nepočítám, to mělo taky parodii na nádrž. Nejvíce ty dnešní pidinádrže oceňují obchoďáci.
Trapárny typu 45 a 47 litrů neměla ani miniauta před více jak 20 ti lety.

Nebo to mám dojezdit a hodit do šrotu? Skoro mi toho auta přijde škoda, řek bych že by ještě nějakej stotisíc najezdilo.

Já byl minulý týden s Karkulí v jednom servisu a technik se ptal, jestli jsme to našli bez problémů. Tak jsem mu říkal, že bez problémů, že jsem u nich už byl, ale je to už dobrých 18 let. Chvíli na mne zaraženě koukal a pak se opatrně zeptal kolik je mi let. Mrkněte klíďo do karty.
Většinou lidi moc nechápou, páč stářím vypadám tak na školní aktovku s Mickey Mousem.
Raději se tedy neholím.